local-stats-pixel fb-conv-api

Čitas mauglēns.32

240 3

Krievijas mediji šausminājās par piecgadīgās Natašas Mihailovas likteni, kuru nejauši atrada Sibīrijas pilsētā Čitā, kādā no daudzdzīvokļu mājas ūķiem. Pusi no sava īsā mūžiņa meitenīte bija pavadījusi kopā ar pieciem suņiem un četriem kaķiem. Viņiem kopīgs bija viss – grīda, kur gulēja, un arī bļodiņa, no kuras pa kārtai laka samazgas. Dzīvnieki ar bērnu rotaļājās un mācīja tam savu valodu (piecu gadu vecumā meitenīte prot tikai riet un ņaudēt). Neviens no cilvēkveidīgajiem, kas mita šajā trīsistabu dzīvoklī, nepievērsa mazajai nekādu uzmanību. Jāpiebilst, ka šie homo antisapiens ir Natašas tēvs, vecmamma un vectēvs. Kad meiteni ieraudzīja miliči, viņi bija šokā: netīrumiem apaugušais bērnelis tiem metās virsū riedams un kozdams. Sociālie darbinieki konstatēja, ka meitenīte ir atpalikusi arī fiziski un izskatās labi ja divus gadus veca. Patlaban aprūpes dienesta amatpersonas kārto nepieciešamos dokumentus, lai varētu prasīt vecāku tiesību atņemšanu Natašas tēvam un mātei Janai Mihailovai, kura bija pametusi meitu sava vīra ziņā. Alkohola degradētais Viktors Ložkins tā arī nespēja sakarīgi paskaidrot, kāpēc tik necilvēcīgi izturējies pret savu bērnu (27 gadus vecais vīrietis ir vairākkārt sodīts, arī par slepkavību). Šobrīd meitēns atrodas sociālās rehabilitācijas centrā, kur viņu rūpīgi novēro psihiatri. Ar Natašu intensīvi strādā psihologi un logopēdi. Mediķi cer, ka Natašai nebūs Maugļa sindroms, kas neļaus iekļauties cilvēku sabiedrībā. Meitene labprāt kontaktējas ar pieaugušajiem, taču pagaidām turas savrup no pārējiem bērniem. Centra direktore stāsta, ka mazulītei ir lieliska apetīte, taču ar karoti viņa vēl nav piedabūjama ēst un dara to pa vecam, lokot barību ar mēli. Slavenais kriminālists – psihiatrs Mihails Vinogradovs (TV Ekstrasensu cīņu eksperts) prognozē, ka meitenei viss būs labi un viņa garīgajā attīstībā spēs panākt savus vienaudžus. Diemžēl ne vienmēr šādi stāsti ir tik cerīgi.

240 3 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000

Labi.ka atrada tik ātri,Natašai vēl ir cerības attīstīties kā normālam bērnam........bieži gan šādus ,nenormālos apstākļos turētus bērnus atklāj pārāk vēlu,kad vairs nav cerību viņus izaudzināt par normāliem cilvēkiem.Un bēdīgākais ir tas,ka to nodara paši tuvākie

6 0 atbildēt

atbildot uz Megan komentāru " rasiste esi? :) ne visi Krievijā ir tādi!!!... " Rasisms ir pavisam kaut kas cits.. Terminus iemācies pirms ar viņiem mētājies! :)

4 0 atbildēt

man liekas, ka tas nav tikai nesen atklāt , bet gan krietni laiku atpakaļ, kko tādu pa\su dzirdēju raidījumā vaļsirdīga atzīšanās. "(27 gadus vecais vīrietis ir vairākkārt sodīts, arī par slepkavību)" ja 27 gados vīrieti,kas sodīts par slvepkavību izlaiž no cietuma, tad kas tur labs var būt gaidāms?

4 0 atbildēt

pretīgi, ka var uzskatīt, ka tie ir 'normāli apstākļi' paša bērnam.

vienkārši-ir cilvēku daļa, kurus vajag kastrēt pirms viņiem pat rodas doma par bērnu laišanu pasaulē.žēl tikai, ka par tādiem uzzin tikai tad, kad tie jau paspējuši kādam sabojāt dzīvi.

5 1 atbildēt

Lidzigi gadijumi Krievia ir loti daudz.

3 0 atbildēt

kaa cilveeki var iztureeties pret beerniem taa ?? es to nesaprotu. emotion  un arii nesapratishu

3 0 atbildēt

Nabaga bērns..:|

3 0 atbildēt

Ne pārāk izglītoti vecāki

4 1 atbildēt

Vai tad šitas jau sen nebija? Man liekas, ka Sibīrijā un citviet Krievijas ģerevņās vēl dahuja tādi bērni ir, kurus nelaiž ārā no mājām, un par kuriem neinteresējas.

4 1 atbildēt

necilvēciski un nepiedodami.. emotion

1 0 atbildēt

Nav kādi jaunumi? Sīkajam viss ok? Apstākļi šausmīgi, bet, noskatoties ''Ģimenes Lietas'' sapratu, ka tepat arī tādos cilvēki dzīvo!!!

1 0 atbildēt

necilvēcīgi :|

2 1 atbildēt

nu omg, wtf.;

2 1 atbildēt

:) Vi3n4lg4 k4d xD

0 0 atbildēt

Aaa, un man bija kakjene Chita emotion

0 0 atbildēt

kaut kad nesen redzēju dokumentālo filmu par maugļa sindromu. skumji, protams. visi 100%, kas ir sirguši ar šo sindromu, ir dzīvojuši nelabvēlīgos apstākļos. normālās ģimenēs tas NEKAD nenotiks! 

1 1 atbildēt

mdaaa...iodiotisms,..ka ta var!?!?

1 1 atbildēt

manai māsicai bija suns kuru arī sauca Čita....

1 1 atbildēt

nav ko dr#zties, ja nemāki rūpēties par sekām emotion

1 1 atbildēt

Ja nevari parupeties atdod kas var!

2 3 atbildēt