local-stats-pixel fb-conv-api

Cilvēku nedienas.0

36 1

Cilvēku nedienas. Jā, pareizi, kurš to butu iedomājies ka cilvēkiem ir nedienas, viņi taču ir veiksmīgi. Bet kāpēc viņi ir veiksmīgi? Varbūt algas visu izsaka? Cilvēks atnāk mājās piekusis, bet zin, ka par smago darbu viņam būs pateicīga alga. Varbūt šādies rodas ''Nedienas''? To tūlīt jūs noskaidrosiet ja palasīsiet šīs cilvēku ''Nedienas''.

Kā rodas nedienas? Cilvēkam atņem noskaņojumu un atlaiž no darba. Tas tā kā būtu vēl nekas, jo šis cilveks ir veiksmīgs un viņu pieņems darbā jebkur, taču tas, kad nevar atrast darbu un mājas īpašnieks sūdzās ka nav nomaksāts rēķins un cilvēku iedzen stresā, tas tā kā būtu jau pārmērīgi.

Arī tālākā pagatnē populāras personas kļuvusas par vaininiekiem ceļu satiksmes negadījumos, no kuriem dažiem pat bijušas letālas sekas - 1995. gada decembrī traģisku gadījumu dzērumā izraisīja aģentūras MIS LATVIJA vadītāja Inta Fogele.

Savukārt 2002. gada novembrī toreizēja Saeimas deputāta Edgara Jaunupa vadītā automašīna Līgatnē notrieca cilvēku, kurš no gūtajām traumām mira.

Anglijā sieviete Anna, kura tikko bija atgriezusies no ceļojuma Portugālē, piekususi kāpa pa viesnīcas pakāpieniem, uz savu numuriņu, aizķērās, apsita degunu uz kāpnēm, tādejādi viņas deguns tika lausts, un kas notika tālāk? Šīs kāpnes vairs nelietoja, jo baidījas no tāda paša rezultāta, kas notika ar Annu. Tagad tur ir indvalīdu uzbrauktuve, kas ir no paša personālā līdz pat 5 stāvam.

Kuram tad vajag gāzmasku? Pārdrošais ugunsdzēsējs Bils skrēja izglābt no ugunsgrēka cietušo sievieti, ka pats gandrīz nosmaka, un sieviete iznesa viņu n o dūmiem bruņojoties ar slapju lupatu.

Bet Vācijā sieviete aizrijās ar sevis pašas pirkstu, kuru bija ielikusi rīklē lai sasmīdinātu savu mazo bērnu, pirkstu vairs nevarēja izvilkt, tāpēc bērns nobijies un sācis raudāt, bet sieviete izskrējusi no dzīvokļa, klauvējusi pie durvīm lai izsauc ātros, kaimiņš sapratis, un ātri saucis ātro palīdzību, ātri vien atklāja kāpec pirksts nenācis ārā no rīkles, jo sieviete pirms dažām dienām pielīmējusi mākslīgos nagus. Viss beidzās veiksmģi, tikai dažas dienas sāpējis kakls un bijis liels aizsmakums no skaļās palīgā saukšanas.

36 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000