local-stats-pixel fb-conv-api

Cilvēki lēnām iznīcina Zemi.46

Pasaule ir brīnišķīga vieta, kurā čum un mu'dz no dzīvām radībām, tikai ir viena atšķirīga dzīvības forma no šīm visām. Laika gaitā, cilvēki ir vienīgā suga, kas ir likusi pasaulei pielāgoties cilvēku sugas prasībām. Ar milzīgo noietu, industrializāciju un būvniecību, mēs, cilvēki, esam mainījuši pasauli, tā lai pasaule atbilstu mūsu prasībām.

Reti kad, mēs padomājam par to, ko esam izdarījuši pasaulei, kā mēs esam to mainījuši savām vajadzībām, droši vien ideja par globālo sasilšanu liek mums šādi izrīkoties. Cilvēki ir smagi ietekmējuši Zemi, pēc pāris tūkstošiem gadu, Zeme var tikt pazudināta. Šeit ir 20 attēli, kas ir vieni no lielākajiem cēloņiem.

Tad, kad mēs par šo lietu apdomājamies, lielākajai daļa vienmēr ienāk prātā tā doma, kad es jau būšu zem Zemes, man par neko nav jāuztraucas, tās nav manas problēmas.

782 0 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000
Cilvēks pats sevi iznīcinās. Mēs esam jau par tālu aizgājuši. Un es nerunāju tikai par piesārņojumu, bet arī par kariem u.c. Mūs neiznīcinās ne epidēmijas, ne meteorīti, bet mēs paši... Diemžēl...
19 0 atbildēt
Iznāk, ka cilvēkiem ir jāiznīkst.. Vai arī kāda teritorija jāuzlaiž gaisā. Jo pieminēji arī apdzīvotību.. emotion emotion
18 0 atbildēt

Mēs iznīcinam, nevis planētu, bet paši sevi un visu dzīvo, jo planētai ir pilnīgi vienalga vai viņai ir atmosfēra un kāda viņa ir, viņa turpinās pastāvēt, kā visas pārējās planētas bez dzīvības.

15 0 atbildēt

teorētiski 100 gadu laikā cilvēkiem būtu jāizgudro roboti un vielas vai baktērijas kuras tiek galā ar atkritumiem, piemēram roboti savāc pāršķiro, sapresē materiālos, bet ko nevar noēd baktērijas, vai sašķīst kādās nekaitīgās vielās. būtībā ja ir problēma, tad risinājums arī, tikai cilvēkiem vairāk patīk taisīt problēmas. 

princips - šodien nekas, tad rīt arī nekas. bet vajadzētu būt - šodien nekas, bet rīt varbūt kaut kas. 

12 0 atbildēt
Pie visa vainiiga ekonomikas izaugsme . Cilveeks ir vieniigais kursh peec sevis atstaaj meeslus un neko labu. Dziivnieki peec sevis atstaaj savu kermeni citiem apeest un piedalaas bariibas keedee. Muusu ekonomika ir loti nepareiza un ir veersta tikai uz vienu pusi t.i.razot un pardot.
9 0 atbildēt

Lai cik tas slikti ar neizklausiitos - ir vajadziigs karsh un slimiibas lai to visu kvantumu kaut kaa ierobezhotu. Jautaajums tikai - kur shoreiz buus karalauks. Eiropa, Aazija, Amerika....?

5 0 atbildēt

Ja cilvēki beidzot pārietu no kvantitātes uz kvalitāti (ražotu preces, kuras kalpo daudz ilgāk, kā arī, lai cik ļauni tas izklausās, radītu normālus pēcnācējus - respektīvi, slimiem kropļiem, kas spēj savus defektus ģenētiski nodot bērniem, nevajadzētu dzemdēt), nemestu ārā esošas, bet vēl derīgās mantas, lai tikai dabūtu jaunāko modeli (ekonomētu uz precēm, resursiem), vairākkārt pārstrādātu jau saražotos atkritumus, vairāk izmantotu un pilnveidotu zaļās enerģijas ieguvi. Ar to vien jau pietiktu, lai situāciju nedaudz uzlabotu.

5 0 atbildēt

Brīžiem liek padomāt - Vai tiešām esam augstākā radība uz zemes? Ja jau esam, tad kāpēc mēs esam vienīgā radība kad grauj šo pasauli, nevis dara visu iespējamo lai dzīvotu ilgspējīgāk, kā to dara citi

4 0 atbildēt

Lai kaut ko iegūtu, kaut kas ir jāzaudē. Šajā gadījumā attīstība. Tomēr, varējām arī nepiesārņot mūsu pašu mājas. Tas vien jau atrisinātu neskaitāmas problēmas.

4 0 atbildēt

9. var būt tomēr "izciršanas dēļ", nevis "pateicoties"? Jo tomēr diez vai ka jāpriecājās, ka izcirta mežus, bet atlikušie deg...

2 0 atbildēt
tak ej *****j ar savu dievu suka, vins nepastav, vnk nosaujies stulbais sektant
3 1 atbildēt

slimie cilvēki emotionemotionemotion

3 1 atbildēt

Pareizi ,dirsisim tik talk un neskatisimies cik riebigi tas izskatas....citadi var vel kads apdirsties..(atv. par rupjibu)

2 0 atbildēt

Nekas jauns.

3 2 atbildēt
Briesmīgi.Vienkārši briesmīgi.
2 1 atbildēt

Saistībā ar 10. noskaties šos (angliski), tas ir par ķīniešu radīto piesārņojumu:

https://www.youtube.com/watch?v=OwOBRH56Ic0

https://www.youtube.com/watch?v=85nPyj6ANgs

https://www.youtube.com/watch?v=q4DtOhe2LfQ

https://www.youtube.com/watch?v=0f0qXEQ_IQE

 

Jebkurā gadījumā mēs katru dienu paātrinām dzīvības neesamību uz  Zemes.

1 0 atbildēt

6.Tā ir pamesta naftas smilšu ieguves vieta.

10.Ta ir kāda upe Mongolijā, kura ļoti smird.

Un vispār daudz kļūdas, še labāk palasi, kas patiesībā tur notiek Nu mēs esam "dimbā"!

1 0 atbildēt
Aij taapat kaadreiz visi mirsim
1 0 atbildēt

Tā niu viņš i, diemžēl emotion

0 0 atbildēt
valdis ir kruts džeks
0 0 atbildēt