local-stats-pixel fb-conv-api

Cietsirdīgā zoss...18

Teksasas veterinārārste, kurai pirms šīs nedēļas nogales bija diezgan liela reputācija, tika atlaista, jo ievietoja savā Facebook profilē attēlu, kurā ir redzama itkā savvaļas kaļa bilde. Kopā ar attēlu bija uzrakstīts teksts, ka tas esot viņas pirmais savvaļas kaķis, kuru viņa ir nošāvusi ar loku. "Viens no labākajiem savvaļas kaķiem ir ar bultu galvā, gada labākā veterinārārste", problēma tikai tāda, ka tas nav nemaz savvaļas kaķis, bet gan mājas kaķis.

89 3 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000
Pareizi ir, ka atlaida. Viņa ievietojot šo attēlu noteikti apzinājās ko dara.
8 0 atbildēt

Bāc, te man nebūtu žēl viņai pašai ielaist bultu galva, pat kādas desmit. Kaķīšus nevar aiztikt. emotion

2 0 atbildēt

Ak tu kuce, žēl ka nav likuma kurš šitādas šļuhas apšautu, vot *****a

1 0 atbildēt

LAI LIEK CIETUMĀ 50GADUS!!!!

0 0 atbildēt

Ja nezini ko šauj, tad labāk nešauj vispār. emotion

0 0 atbildēt

Ko citu vareetu iesaakt ar klejojoshajiem kakjiem? Zheel ka man nav loka...

0 6 atbildēt

Ja kakis ir manaa pagalmaa vai churaa uz manas mashiinas vai maajas - vinjsh ir klainjojoshs. Ja vinjsh seezh kaiminja maajaa un smird tur nevis kjeezaas apkaart - tad vinjsh ir kaiminja maajdziivnieks, cirvi!

Tas ka vinjsh aiziet pie vinja divreiz dienaa pariit un vinjam ir kakla siksninja, vinju nepadara par maajdziivnieku.....cirvi!(veelreiz)

0 6 atbildēt
Jūs, cilvēki, esat patiešām apsisti. Jūs visi ēdat gaļu, iespējams pat makšķerējiet, nogalitiet. Iešāva mājas kaķim uzreiz liela brēka, ja tā būtu cūciņa visi teiktu mm labs cepetis būs. Es nesaku, ka tas ir pareizi, ko viņa izdarija, bet tie, kas ēd gaļu var nedīdēt. reāli, ja tā būtu vista pieņemsim, un viņai iešautu bultu galvā, vai visi nīdētu, ka viņu bajag pakārt, sašaut, sagriezt un vēl nezinko? Varbūt šaujiet paši sev, parcik jūs katru dienu maksājiet par dzīvnieku ciešanām, pērkot gaļu. un variet man likt cikvien daudz mīnusus gribiet, man vienalga, vienkārši patiesība acīs grauž.
2 10 atbildēt