local-stats-pixel fb-conv-api

Cēsu nepilngadīgo cietums. Mans viedoklis.11

259 1

emotion

Tad nu tā, papētiju nedaudz šos jauniešus, kas atrodas Cēsu nepilngadīgo cietumā. Man krasi mainijās viedoklis par šiem jauniešiem. Noskatijos arī dokumentālo filmu ''Aiz žoga''.

259 1 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

liku tajā malaļetkā bruģi.. sīkie lisie šmurguļi streļija cīgas emotion

es teicu davaj ņem.. šie saka nomet zemē, nedrīkst, lai kāds redz, ka es dodu emotion

12 0 atbildēt

Sim rakstam es varetu tikai daleji piekrist, teiksim, pat mazak neka 50%. Balstoties uz pieredzi un bijuso draugu loku, tad noziedzibas celu loti biezi izvelas tiesi tie jauniesi kas nak no labveligam gimenem.

9 0 atbildēt

Fakts ir tāds,ka vienmēr varam vainot visu apkārt,bet īstenībā pie visa esam vainīgi paši,cik cilvēki no nelabvēlīgām ģimenēm ir tieši izsitušies?Jo viņi ir garīgi spēcīgi,garīgi vājie cilvēki nokļūst cietumā vai kapā!!!

6 0 atbildēt

 

man tak nevajag tavu ticēšanu.. tikai pasaku faktu! tu drošvien bērnelis kas saskatijies cietuma filmas un domā, ka malaļetkas galvu noskrūvēs.. nemaz tādi necilvēki tur nesēž.. un visai cilvēcīga paskata viņiem tur telpas.. pat nobrīnijos.. istabiņas pa 4 purniem ar tv! vismaz gadus 5 atpakaļ kad tur pa eiropas kapeiku tieši remonts gāja.. sīkaļas vēl jaunajā korpusā nebija ielaistas.. mēs vēl tur tusējām..

3 0 atbildēt

Ļoti labs raksts, bet nepiekrītu autora secinājumam - "secināju, ka pie vainas ir nevis šie paši jaunieši". Protams, ka var atrast to punktu pagātnē, kas kādu cilvēku ir ietekmējis paveikto to vai šito, bet tas nekādi nedrīkst kalpot kā rīcības attaisnojums. Katram ir sava galva uz pleciem un katram pašam jāizdara secinājumi. Tas ir tāpat kā vainot slidenus ceļus pie avārijām, bet mašīnu tomēr vada cilvēks, kas redz situāciju.

Nedomāju, ka bērni būtu jāaudzinā pūkainu poniju sapņu pasaulē, kur visas sliktās lietas tiem nav pieejamas. Bērnam ir jāmaca domāt un pašam izsvērt, kas ir kas un kādas kurai rīcībai būs sekas. PIe grūtībām arī ir jāradina/jārūda jau no mazuma, jāmaca problēmas risināt.

1 0 atbildēt
kur to filmu varu noskatīties?
1 0 atbildēt

Kur var noskatīties to filmu - "Aiz žoga"? emotion

0 0 atbildēt
''tu esi šizofrēniķis ar slieci izvarot'' man liekas, Tev te kljuuda, vainu pirmaas zilbes truukst, vai ari komata pirms 'ar' un beigaas izsaukumziimes.
0 0 atbildēt