local-stats-pixel fb-conv-api

Būt sliktam ir stilīgi?303

2390 57

Sveiki, es gribu ar jums dalīties savās domās par mūsdienu pusaudžiem. Es savos 13 gados esmu atskārtis, cik mani vienaudži reizēm ir briesmīgi un cik reizēm briesmīgas ir viņu domas par to, kas ir stilīgi un kas nē. Iespējams izlasot šo rakstu jūs teiksiet, ka man nav draugu, taču tā nav. Lai arī lielākajai daļai manu draugu piemīt šīs īpašības viņi tomēr ir mani draugi un es esmu drošs, ka viņi mainīsies. :)

2390 57 303 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 303

0/2000

kur aiz kaunuma likties    <----- srsly, to pamanīju tikai es? : D

12 0 atbildēt

Jauki lasīt kā visi slavē Ibumetīnu, lepojos, ka viņš ir mans brālis! Kārtīgs puika un nepavisam nav nestilīgs! :))

11 0 atbildēt

Taisnība jau ir,  bet šitie visi raksti ir smieklīgi. Kāda starpība ko citi dara, vienīgais ja tas Tevi kaut kā aizskar, bet nu vislaik tie raksti, cik pusaudži ir slikti, pīpē, dzer, lamājās. Nejau viņi no zila gaisa izdomāja tos lamuvārdus, pamēģināt uzpīpēt, iedzert. To visu viņi iemācās no pieaugušajiem un vecākiem bērniem. Ir stulbi vainot tikai jauniešus pie visas šitās padarīšanas. Atlasīti jau šitie raksti, pietiks vienreiz, ne? Labi, ka tu tāds labiņš :) 

11 1 atbildēt

Tādi cilvēki kā tu, izglābs Latviju, vecīt emotion

10 0 atbildēt

5.Patriotiski !

priekš 13-gadnieka-ļoti labs raksts..

10 0 atbildēt

Aizmirsi to kad daži ''gudri'' apsaukā nabadzīgus cilvēkus un bezpajumtniekus. ):

9 0 atbildēt

Ibumetīn iedod man vienu tabletīti jo man sāp galva no tavas apbrīnojamās gudrības. Es par to esmu domājis bet nejau tādā līmenī. Aplausus ibumetīnam. 

10 1 atbildēt

Ibumetīn, saki ko gribi, bet es neticu, ka tev ir 13 gadi emotion

9 0 atbildēt

sliktie pusaudži saliks minusiņus :D

9 0 atbildēt

Par rakstu - nekas dižs.

 

Alkohols ir atpūtas līdzeklis - iedzer, mazliet apreibsti = ir jautrāk, pazūd aizspriedumi un vieglāk komunicēt. Zinu daudzus cilvēkus, kas sapazinušies tikai tāpēc, ka kādā ballītē čalis iedzēris un sācis stāstīt meitenei ka viņam viņa baigi patīk, bet nav bijis drosmes to pateikt.

   

Tāpat apsmiešana - tas notiek tikai +- 13 gados, jo cilvēks vecāks paliek, jo vecāki cilvēki paliek, jo mazāka apsmiešana ir.

   

Par valsts nolikšanu - neviens jau nenoliek valsti kā tādu (vismaz 99%) - visi noliek valdošo sistēmu. To, ka kaut kādi nožēlojami un pretīgi zagļi kā tas pats Šķēle, Kalvītis, Slakteris, Šlesers utt, kas ir neinteliģenti un nožēlojami cilvēki spēj pieņemt valstij neizdevīgus lēmumus, un reāli vienīgais, ko viņi dara ir domā pirmsvēlēšanu solījumus.

 

Ja cilvēkam ir 250ls alga uz rokas (tā ir normāla, pat laba, alga), un kredīts 150ls - ziemā aiziet komunālajos maksājumos 100ls = no kā viņam dzīvot? Kāpēc šādam cilvēkam nebūtu tiesības teikt "Latvijā nereāli smird", "Latvijā ir briesmīga ekonomika" vai ko tādu?

   

Tev vienkārši ir 13 gadi, tāpēc skaties savādāk. Okei, ir pozitīvi tas, ka saproti, ka tas viss ir slikti, bet tas nav tik vienkārši.

8 0 atbildēt

Prieks, ka ir arī šaādi cilvēki mūsu valstī:)

8 0 atbildēt

Spoki, no šitā čaļa vajag mācīties! Ja ne būt par sakarīgu cilvēku, tad vismaz to, ka viņš var uzrakstīt tekstu bez absolūti stulbām kļūdām, bet lielais vairums nevar. + no manis.

8 0 atbildēt

Ejot pa pilsētu ar saviem draugiem, es reizēm nezinu kur aiz kaunuma likties

Ahahahahhaa

11 4 atbildēt

Manā klasē viens tāds ĶIPA stilīgais ir un viņš ir atstumtais...

Un pie mums  "Ikšķilē" nicina un atgrūž tos nelabvēlīgos, tāpēc pie mums tādu nav daudz. Ja kas mūsu klasē krutākais skaitas tas kurš nelamājas un labi mācas...

7 0 atbildēt

Tev tiešām ir 13?

7 0 atbildēt

Mācos "prestižā" skolā, visur saka ka ir citādāk nekā citās skolās, ķip, te nenotiek tavā rakstā pieminetās lietas, notiek un daudz biežāk... traucē stundas, diršās... sen būtu pa pāris zobiņiem izsitis, bet nevaru, izmetīs kā likts.

6 0 atbildēt

Ko 13 gados saport par ekonomiku?

7 1 atbildēt

Tev tiešām ir 13 gadi? pārāk laba pareizrakstība priekš tava vecuma. dažš labs pat  vidusskolā tik labi neraksta.

7 1 atbildēt

Daudzi jau uzvedas debīlu citu priekšā.. vot vienu es nevaru saprast, kā var priecāties par sliktām atzīmēm, protams, nevajag vislaik raudāt.. Takš domājat ar galvu.. dzert un slikti mācīties pie kā tas novedīs ? Domāt ka pelnīsiet baigo piķi sēžot kādā prfoenē vai vakarskolā tad smagi maldaties !

6 0 atbildēt

tu gadījumā neesi vecāks, bet izliecies jaunāks, lai izpelnītos atzinību? :D

ļoti labs raksts, +

6 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »