local-stats-pixel fb-conv-api

Brīvmurniecība Latvijā.20

31 4

Labvakar,es esmu 17. gadus vecs jaunietis,kurš ir aizrāvies ar lietu izzināšanu,pētišanu un ar to ,kā viss notiek. Es iedomājos ievietot rakstu par Brīvmurniecību Latvijā.. Daudziem liksies,ka tas ir tikai Amerikā vai citās valstīs kur nu Latvijā. Bet nē es esmu pamanijis ļoti daudz aizdomīgu mūziķu roku saziņas simbolus. Un ja papēta ko tas viss nozīmē tad jā. Paskaidrošu kā es savā izspratnē isprotu vārdu '' brīvmurniecība '' un kā tā darbojās.

Es domāju ,ka Brīvmurniecība ir saistīta ar masoniem.. Iedomāsimies situāciju.. Tu uzstājies koncertā pēc koncerta pienāk klāt divi cilvēki un vaicā vai tu nevēlies savos videoklipos pamētāt piramīdas utt.. pretī došu to ko tu vēlies - naudu un slavu..

Tādāt īsumā staigājot pa youtube lv reperiem nu jau bijušajiem iekrīt acīs tas viss par ko es minēju okultisma simboli ( kas nav tie labākie)

31 4 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Jā, kaut kādi latviešu wannabe reperi atradušies baigie brīvmūrniecības sludinātāji. Un no konteksta izrauti screenshoti no videoklipiem ar neveiklām roku kustībām nav nekādi pierādījumi. 

4 0 atbildēt

Šī brālība eksistē un tas patiesībā nekad nav bijis noslēpums. Pavēro Rīgas namus - kuriem bija/ir saistība ar brīvmūrniekiem vai to īpašumā vai kā savādāk, namu fasādes rotā dažādi brīvmūrnieku simboli. Godīgi sakot es justos pagodināta, ja mani aicināta pievienoties - jo personīgi man radies iespaids, ka viņi aicina brālībā labākos, gudrākos un izcilākos prātus - tādejādi nodrošinot neaptveramu varu pār pasauli.

P.S. http://masonicum.lv/index.php?p=8562&lang=1464

Latvijas brīvmūrnieku mājas lapa

1 0 atbildēt
yoo vetsiit sheit gatshoo Lielai daļai šo "dziesmu" ir neloģiskas lirikas (nerunāju par visām), un saucot tās par mūziku, tiek apkaunota īsta mūzika...
1 0 atbildēt

GACHO nav reperis, viņš ir repa wannabe un apsmiekls.

0 0 atbildēt

Skolā pareizrakstību vairak nemāca? :(

0 0 atbildēt

Gluko es ari saskatu lidzibu un kad tu pieversies tam lai saskatitu lidziba parejas lietas tas tiesham notiek. 

0 0 atbildēt

Velviens ar izskalotām smadzenēm no kristiešiem/katoļiem .... 

 

0 0 atbildēt

tas apakšējais nav tas gramofōns vai kā tur viņu sauca emotion ,tracina nenormāli uz ielas redzēju žēl,ka nebij ar ko iemest.. satetovējies asariņas uz acīm mudaks emotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Nu,kādas idejas pēc,tu,tulko vārdu ''Freemasons'' Tas,ir viņu,nosaukums. Viņš,nav domāts,priekš tulkošanas........Nosaukums,ir jāraksta ,orģināl valodā,nevis izkropļot(tulkot) viņu,vai kā savādāk. Esmu,pārliecināts,ka daudzi,nesaprastu,par ko iet runa,ja,tu, iztulko viņus ,kā brīvmūrniekus. Tie nav nekādi,mūrnieki,tulkojums,neder galīgi.

0 1 atbildēt