local-stats-pixel fb-conv-api

Briesmīgi skati: Bēgļi no Āfrikas ir izpostījuši Parīzi18

138 2

Video, kas ir pievienots šajā rakstā, tiek parādīts tas, kas notiek pašā Parīzes centrā - āfrikāņu bēgļi ir izvietojuši savas pagaidu 'mājvietas' un ir izveidojuši bēgļu ciematu pašā pilsētas sirdī uz trotuāriem!

Lai gan policija regulāri patrulē un cenšas viņus no pilsētas centra pieklājīgi patriekt, viņi tāpat tur atgriežas. Katru reizi, kad bēgļi tiek aizvesti, uz ielām paliek viņu matrači, teltis un atkritumi.

138 2 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

protams ka masu mēdiji to nerādīs pa TV, bet gan turpinās rādīt to, ka Putins grib iekarot Latviju

33 0 atbildēt

Nevens negrib to atklāti teikt, bet visi gaida, kad kāds saņems drosmi un izsitīs viņus no eiropas ārā, lai mūsu bērni var dzīvot drošībā. Mūsu likumi ir uztaisīti tā, ka mēs paši esam to gūstā. Mēs nedrīkstam atklāti izteikt savu nepatiku pret viņiem un aicināt to novērst.

32 1 atbildēt

Tie ir tie kulturālie ārsti, arhitekti, zinātnieki un filosofi, ko arī Latvijai vajag ņemt ciemos.

21 0 atbildēt

Redzu vienu risinājumu, visus viņus nošaut kad sūdus taisa un miers.

21 0 atbildēt

"Hitlera laikā Vācija izskatījās labāk. Tāpat kā visa Eiropa."

Lenija Rīfenštāle

Tīri objektīvi- atšķirības starp rasēm tomēr eksistē. Un ja vidējais IQ=70, agresivitātes un seksuālo dziņu krietni vairāk, tad liberāla attieksme neiet krastā. Nez vai kāds ir darījis melnajiem vairāk laba, kā Šveicers, un viņš uzskatīja, ka viņiem nedrīkst ne brīdi rasties pārliecība, ka viņi ir pārāki par baltajiem un var dzīvot baltajiem uz kakla.

18 0 atbildēt
Tā arī neesmu sapratis, kāpēc brīdī kad viņi sāk taisīt nekārtības, sāk graut visu pilsētvidi, viņi tiek tikai apspiesti? Vai racionālāk, lētāk, un jebkuram izdevigam nebūtu uzreiz šos nekārtību celajus nošaut, nevis pabaidīt?
17 0 atbildēt

Parizes notikumi gan nav tagadejo laiku produkts, vinjiem ta problema pastav jau sen .Reiz tas vadzis luzis un tad nevienam par maz neliksies...   Atcerejos Indiju ,kur ari likumi pret pertikjiem ir ljoti liberali,bet kad tie sak parak traucet cilvekiem , speciali dienesti tos izkjer un parvieto uz turieni ,kur tiem ista vieta...

12 0 atbildēt
Liberāļu politikas sekas...
10 0 atbildēt

Nu šie ciemiņi te ātri ir sajutušies kā mājās...

4 0 atbildēt

Vismieklīgākais ir tas, ka viss tiek noklusēt - ziņās un citos raidījumos reti kad uzpeld tāds jautajums kā - bēgļi, kā arī ja uzpeld - tad mums rāda tikai saskumušas bēgļu ģimenes (sievietes ar bērniem). 

3 0 atbildēt

Bezsmadzeņu parazīti!

3 1 atbildēt

Mērkaķi.

2 0 atbildēt

Tu jau pats nemāki rakstīt bomziemotion Vēl nēģerīšus aiztiek

1 1 atbildēt
Nu var redzēt ka neesi politiski aktīvs... Ir lietas kas nepavisam nav OK ,bet padomā ar galvu ko raksti internetā. Pat ja tu raksti kā anonīms tu nepavisam neesi anonīms pēc tava IP var redzēt tavu adresi un vārdu... lūdzu cieni citus un neraksti tādas riebeklības sociālajos portālos , ja kas neapmierina ,izej no mājas un doties pie varas iestādēm skaidrot kas tevi neapmierina. emotion
0 1 atbildēt