local-stats-pixel fb-conv-api

Bezpajumtnieks pa 24h Youtub'ā savāc vairāk kā 2milj. skatījumu!21

Uz šo dienu interneta informācijas plūsmas spēks ir bez maz vai bezgalīgs. Viena ziņa vai ieraksts sociālajos tīklos var izraisīt neiedomājamas sociālo tīklu lietotāju emocijas. Tā, pāris dienas atpakaļ Youtube'ā bija ievietots video, kur bezpajumtnieks ar klavieru palīdzību nospēlē zināmu kompazīciju "Come Sail Away". Pusnakts laikā šis ieraksts savāca vairāk kā 2 miljonus skatījumu, bet bezpajumtnieka dzīve krasi sāka mainīties uz labo pusi.



507 10 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Vispār, bezpajumtnieks skanētu labāk! emotion

17 0 atbildēt

Ļoti jauki! emotion

11 0 atbildēt
Atceros kad bij stāsts par bezpajumtnieku kurš spēlēja uz akordeona? Labi, nav svarīgi uz kā spēlēja bet stāsts līdzīgs.
10 0 atbildēt
Jau 7 milioni skatiumu,vaitad viņam par to nekas nepienākas?
8 0 atbildēt

ASV ir visu iespēju zeme.

Ja tev ir prasmes, kuras var tikt lietderīgi izmantotas, tad tev vienmēr būs otrā, trešā, utt, iespēja, jo tur cilvēkus ar spējām novērtē.

Latvijā ir otrādāk - viss pie kājas, labāk uzņemam 250 asla samahla tautību cilvēkus, pie tam, šie cilvēki tiek apspiesti no demokrātiski ievēlētiem spēkiem, kurus atbalsta ASV, ES, utt. Dīvaini sanāk - režīmā viņi bija teroristi, tagad pie demokrātijas ir mocekļi un jādod patvērums.... ar visām sekām...

8 0 atbildēt

Tas ka cilvēks ir bezpajumtnieks vēl nenozīmē ka viņš ir netīrs smirdīgs un nodzēries. Tikapat labi uz ielas apstākļu dēļ var palikt arī labsirdīgs, gudrs un talantīgs cilvēks. 

6 0 atbildēt

Floridas Gricmanis

5 0 atbildēt

nu jau 7 ar pus milj. skatījumu!

2 0 atbildēt

"...viņš tā arī nebija spējis pabeidzis mūzikas institūtu."-google translate? emotion 

2 0 atbildēt

jau 8,5k skatījumu! mo6 pārsitīs psy emotion 

0 0 atbildēt

Forši. Iemaņas mūzikas instrumentā vienmēr var tikai noderēt. Un vienmēr ir labi, kad kāds pazudušais dēls atgriežas. Atliek novēlēt atrast dēlu. 

0 0 atbildēt
Ka viņam tas izdevās?
0 0 atbildēt
19.milionu skatijumu jau
0 0 atbildēt