local-stats-pixel fb-conv-api

Blogs par mūsdienu jauniešiem.14

102 5

Viss ir pavisam vienkārši, manī ir sakrājušies tik daudz jautājumu un nav atbilžu.

Šie visi jautājumi ir manam prātam neizdibināmi. Šinī rakstā es centīšos izcelt mūsdienu problēmas, kas notiek ar mūsu jaunatni.

102 5 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Nesaprotu ko tu gribēji panākt ar šo rakstu. Trīs problēmas un tās pašas jau simtreiz atrunātas gan spokos, gan visur citur internetā. Varēji vismaz savu risinājumu piedāvāt vai ko tamlīdzīgu.

3 0 atbildēt

Es esmu agresīvs braucējs, bet es zinu savas robežas. Nav vērts censties izspiest vairāk cerot ka varēsi to izdarīt, bet ja to gribi, tad brauc uz trasi kur nevari nosisties un macies visu ko vēlies! 

2 0 atbildēt

bet tur jau tā problēma, Kāpēc tas ir jādara. Un kur tu izlasija ka tiesibas bija, nu Kur? 

1 0 atbildēt

Es arī braucu ar bmw,bet man nepatīk braukt agresīvi..Bet ir daudz traku braucēju,kuri nedomā par citiem kas atrodas blakus..

1 0 atbildēt

Lieljaudas auto vispār būtu jāizskauž sīko vidū.  Trakie braucēji rodas divu iemeslu dēļ. 

1- Paši ir lieli egoisti un viņiem liekas, ka ir galvenie uz ceļa. Bravūrīgi puišeļi, kuriem nav izpratnes par satiksmes plūsmu un citiem dalībniekiem. 

2-Ābols no ābeles tālu nekrīt. Bieži vien pašu tēvi  vai vecākie brāļi ir bijuši agresīvi braucēji un puika jau no bērnības to vien redz, kā tēva agresīvo braukšanu, lamāšanos un "re kā es māku".  Puika sakrāj pirmo naudu un nopērk pirmo pieejamo jaudīgo auto( mūsu platuma grādos tas ir tieši BMW) un tad jau iznākums ir bildē redzams. 

1 0 atbildēt

Es kā blogeris, necenšos neko jaunu parādīt, es pastāstu par savu dzīvi, kas man liekas interesants un savāds. Risinājumu šīm problēmām neatrast. Lai meklē to cilvēki, kas šīs problēmas paši rada. 

0 0 atbildēt

17  jau tiesības dabūja kad braukāja ar bmw ? 

kāda šķirba bmw vai Moskviču ? nosisties var ar abiem 

2 2 atbildēt

Cilvēki ir jauni un hormoni trako, par visu ir interese.... reizēm nožēloju, ka nebiju tik atvērts, tik stulbs un jautrs reizē....Vienmēr esmu bijis gudrs, apdomīgs, un reizēm pat nav ko tādu traku atcerēties, viss pa mierīgo...varbūt pēc pāris gadiem tu paskatīsies šo rakstu, un sapratīsi, ko esi palaidis garām, ka neizmantoji pats iespējas būt jaunam un stulbam, kamēr ir bijusi tāda iespēja. emotion

0 0 atbildēt

Nu kādus ? Taka vecus vecmāmiņas un opjus, kas mājas sēž , un ada zeķes ? Tādus jus gribat redzet? 

0 0 atbildēt
nu labāk lai trako tagad, nekā kad jau ir darbs/ģimene. Jo tad ir vairāk ko zaudēt. Bet tiešām, man liekas ka blogs izskatās savādāk.
0 0 atbildēt

Nevienam jaunietim nav Mosiisa emotion nolokot pret koku mosi parasti dabuu mototu kleepii, lai perk burbulus

0 0 atbildēt