local-stats-pixel fb-conv-api

Bizness eBayā2

34 0

Dzīvojot Latvijā diezgan regulāri nākas saskarties ar to, ka jauni cilvēki apgalvo, ka ir ļoti grūti nopelnīt labu algu. Otrs uzskats ar ko nākas saskarties, ka latvieši nevar tirgoties un nopelnīt ebayā. Patiesība ir tāda, ka šie abi apgalvojumi ir aplami, un lai nopelnītu ebayā nevajag neko vairāk par apņēmību.

Veidot savu biznesu eBay platformā ir viegli, galvenie plusi šim biznesam ir tādi, ka ar to var nodarboties no jebkuras pasaules vietas, kur pieejams internets, ar biznesu eBayā varam nodarboties jebkurā diennakts laikā, tu pats esi sev priekšnieks un tev nekad būs nepieciešams kaut ko pārdot saviem draugiem vai ģimenes locekļiem.

Kas īstenībā ir eBay? EBay ir "milzīgs tirgus placis", kur katru dienu apgrozās miljoniem pircēju. EBay platformā katru minūti tiek noslēgti vairāki tūkstoši darījumu. Un kādēļ gan nekļūt par pārdevēju tur, kur ir miljoniem pircēju?

Ko tieši var pārdot eBayā? Atbilde ir īsa - VISU! Pirmā lieta, kas tika pārdota bija salauzts lāzerrādāmais. Bieži nācies dzirdēt par neticamām lietām, kas pārdotas eBay, piemēram, "dzīves jēga". emotion Tādēļ to, ko tirgot eBay ierobežo tikai mūsu izdoma.

Ja arī tu vēlies izmēģināt savus spēkus eBay tirdzniecībā sāc ar mājās atrodamiem sīkumiem, bet vēlāk vari turpināt savu biznesu ar nopietnākām lietām.

Tiem, kas vēlas apgūt eBay tirdzniecību no pašiem pamatiem piedāvāju video kursu, links uz to ir avotā.

34 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Darboties un nopelnīt eBay'ā var, bet: ir jārēķinās, ka ir visai liels krāpniecisko pircēju apjoms (ziņo par nesaņemtu vai bojātu preci), kuru dēļ pārdevējam var nākties ciest visai palielus zaudējumus, ja vien prece netiek sūtīta ar tracking number, tādējādi apliecinot tās piegādi un saņemšanu. Savukārt tas atkal ir papildu izdevumi, ja tirgo salīdzinoši lētas preces un uz citām valstīm.

2 0 atbildēt
Es 2 nedelas 2500£ ebaja notirgoju pecak bija problemas ar paypal kas uz aizdomu pamata blokeja manu kontu un naudai tiku klat tikai caur tiesu. Pec ka es atsakos sajas platformas darboties. Man veicas ka es vel dabuju naudu atpakal jo te UK ir diezgan atsaucigi cilveki kuri palidzeja izcinit savu taisnibu. Ja esi no LV vari naudu visticamak norakstit!
0 0 atbildēt