local-stats-pixel fb-conv-api

Biedrība ” VARU LATVIJAS TAUTAI” divi no viņiem meļi un krāpnieki ......1

Biedrības ” VARU LATVIJAS TAUTAI” aicinājumu Latvijas tautai par 12. Saeimas atsaukšanu. Biju ne pārāk rūpīgs, nepārbaudīju visu informāciju. Pirmais kas iekrita acīs maniem radiniekiem ir šis kungs Artūrs Malta- Latgale, vecs mahinators jau kopš atmodas laika. Veido dažādas biedrības, lai savāktu ziedojumus un biedru naudas. Reizēm arī lielāki projekti - pēdējais - liela vistu ferma Kabilē un cik noprotams joprojām nav mainījis savas intereses un nodarbes. Raksts "Par diviem šeptmaņiem", kas zemāk, ir par šo kungu Valdis Taupmanis - izzadzis sporta federācijas naudu.
Vai tiešām šai valstī visi ir tendēti tikai uz meliem, korupciju, valsts izzagšanu un KLAJU ŅIRGĀŠANOS PAR SAVU TAUTU ??? Vai tiešām, tagad izlasot katru rakstu, mums informācija no raksta ir jāpārbauda cītīgāk nekā jebkad agrāk ??? KAM LAI VISPĀR VAIRS UZTICAS ???


http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/584031-cvk_lauj_biedribai_sakt_vakt_parakstus_referendumam_par_saeimas_atlaisanu Es mēģinu šos kungus atmaskot, divi no viņiem, Artūrs Malta un Valdis Taupmanis ir sasmērējušies, jāpameklē info par pārējiem. Lieta tāda ka man nav pagaidām nekādu taustāmu pierādījumu un pie tā raksta arī neviena pārbaudāma fakta nav. Bet ir visādas baumas internetā. Gribas noskaidrot kas un kā tur īsti ir.




Обращение Общества "Власть народу Латвии" об отзыве (роспуске) 12-го Сейма. Был не достаточно внимателен, не проверил всю информацию. Первое, что бросилось в глаза моим родственникам - этот господин Артур Мата-Латгале (тут не совсем понятно указано - или это двойная фамилия, или "Латгалия" - как место действия - прим. моё), старый махинатор ещё со времён Атмоды. Организует различные общества, чтобы собрать пожертвования и членские взносы. Бывают и более значительные проекты - последний - большая куриная ферма в в Кабиле и, как очевидно, до сих пор не изменяет своим интересам и занятиям. Статья "О двух жуликах" (так же можно назвать это - О двух махинаторах; О двух схемах - см. ниже) про господина Валдиса Таупманиса - разбазарил (растратил) деньги спортивной федерации. Действительно ли в этом государстве все настроены только на враньё, коррупцию, разбазаривание государственных средств и ЦИНИЧНОЕ ИЗДЕВАТЕЛЬСТВО НАД СВОИМ НАРОДОМ? Действительно ли, прочитав сейчас каждую статью, нам надо проверять всю информацию тщательнее, чем когда-либо раньше? КОМУ ВООБЩЕ ГОСУДАРСТВО ДОВЕРЯЕТ (власть, деньги, управление - тут не дописано по смыслу; приме моё).

http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/584031-cvk_lauj_biedribai_sakt_vakt_parakstus_referendumam_par_saeimas_atlaisanu Я попытаюсь этих господ разоблачить, двое из них, Артурс Малта и Валдис Таупманис уже выпачканы грязью, нужно искать информацию о других. Дело в том, что у меня пока нет никаких особых безоговорочных доказательств и по этой статье нет ни одного проверенного факта. Но есть различные мнения в интернете. Хочется выяснить, как и что есть на самом деле

23 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

PAts nožēlojamākais ka viņi spēle uz patriotisma un nacionālisma stīgas bez jebkādas kauna sajūtas, šādi paši tipāži arī izpārdeva valsti.

8 0 atbildēt