local-stats-pixel fb-conv-api

Bezpajumtnieki un to vajadzības12

92 23

Jaunie Likumpārkāpēji : bēgšana un bezpajumtniecību ir dzīves notikums, ko piedzīvo ievērojams skaits jauno likumpārkāpēju vecumā no 16 līdz 20 gadiem.

Care pametušie : Trīsdesmit procenti ( 30% ) no jaunām vientuļajām bezpajumtniecēm ir bijušas aprūpē un 20% no aprūpes beidzēju saskaras ar bezpajumtniecību divu gadu laikā pēc aiziešanas aprūpē.

Iedzīvotāju vajadzībām

Slikta fiziskā veselība: Bezpajumtniekiem iedzīvotāji mēdz ciest no virkni līdzīgu fizisku problēmu, kā iedzīvotāju vidū, bet biežāk un smagāk, jo ir ierobežota piekļuve pamatprecēm.

Riskantu uzvedību : Pašu nevērība var izrietēt no praktisko šķēršļu kombināciju un izpausme garīgās veselības problēmām. Pašu-kaitējuma nodarīšanu, domājams, ir samērā izplatīta starp jauniem bezpajumtniekiem un pašnāvība ir lielākais vienas nāves cēlonis ielas bezpajumtniekiem. Ir salīdzinoši liels pārsvars seksuālo riska uzvedību jauniešu bezpajumtnieku iedzīvotāju vidū. Vielu lietošana ir arī būtiska ietekme uz dzīvesvietas drošību. Noziedzīga darbība var būt neizbēgama un neizbēgama pagarinātajiem nedrošu dzīvesvietas. Vēlams, lai redzētu šo riskantu uzvedību, kā kaut ko, kas var ārstēt, nevis kā dimensiju dažu cilvēku dzīvē, kas var būt zināmā mērā apzināti izvēlējušies.

Ievainojamību : Jauniešiem vairāk vajadzētu izprast ielu dzīvi un tās bailes ar ko nākas saskarties, kas ir rakstūrīgi tiem, kam vairs nav pajumtes virs galvas. Jaunieši bezpajumtnieki vairāk iespējams ir noziegumu upuri, nevis vainīgie.

Sociālā atstumtība : Kamēr "ielas bērni" ir visredzamākā sadaļā jauno bezpajumtnieku iedzīvotāju, viņi veido mazākais. Daudz vairāk jaunieši ar nedrošu dzīvesvietu ir augsts vajadzību. Bezpajumtniecība degradē darba iespējas, kavē sociālā kapitāla iegūšanu, grauj jaunieša identitātes izjūtu un pakļauj jauniešus plašu briesmām un stresa.

IZAICINĀJUMI darbam ar IEDZĪVOTĀJU

Precizitāte diagnožu : Garīgās veselības problēmas var mazāk viegli diagnosticēt nekā fiziskās veselības jautājumiem, gan ārstam un pacientam, jo īpaši, ja ir sarežģītas prezentācijas. Diagnostikas procedūras pusaudžu vecumā ir pilns ar grūtībām, jo robeža starp traucējumu pieprasot klīniskā atbildes reakcija, un nepatikšanas daudzi bērni pieredze laikā, "parastais" aug ir naudas sodu viena.Bezpajumtnieku uzvedība var interpretēt kā norāda uz garīgās veselības problēmām, kad tas faktiski var būt adaptīvo uzvedību. Ir svarīgi, lai izvairītos no nevajadzīgi pathologising problēmu. Bezpajumtniecība būtībā mājokli vai sociāli ekonomiska problēma, ko var risināt lielā mērā spēkā esošo likumdošanu, un var būt tikai viena dimensija daudzšķautņaina jauniešu dzīvi.

Blakusslimības : Co-saslimstība starp garīgās veselības problēmām un vielu lietošanu ir augsts, taču šis jautājums ir piesardzīgi attiecībā uz to, kas ir problemātiska "izmantošana". Ir problēma raksturīga vajadzību apmierināšanā bezpajumtniekiem ar smagām un vairākām problēmām.

Stigma : Zināšanas un izpratne par garīgās veselības problēmām jauniešu vidū ir zema.

Lai gan statistikas dati noder, lai pamatotu nepieciešamību, noskumuši jaunieši var nebūt palīdzēja ar uzsvaru uz diagnostikas procedūrām. Ja diagnoze ir pieņemts, tad diskriminācija pret cilvēkiem ar garīgās veselības problēmām, var izraisīt tos izmitināti nabadzīgāko izmitināšanu.

Atkarība : Daudziem jauniem cilvēkiem ar nedrošu dzīvesvietas, atkarība no citiem, - bieži vien cilvēki ar līdzīgi trauslo naktsmītnes - var kļūt normatīva.

Pozitīvs izvēle : Bezpajumtniecība var būt vēlams ilgstošu vardarbību vai sociālo izolāciju vai apzinātu izpausmi neatkarības. Tomēr joprojām pozitīva izvēle apstākļos, kad izvēles iespējas ir šaura un lielākoties nevēlama, nevis viens izvēlas no vairākiem vērtē iespējas.

Pieeja : Nedroša dzīvesvieta un augsts mobilitātes rezultātā ar jauniešu paļaujas pārāk uz akūts nevis preventīvo dienestu. Jaunieši ar zemu pārliecību un pašcieņu nelabprāt pilnībā izmantot sabiedriskos pakalpojumus.

Ticība : Jaunie bezpajumtnieki var neuzticēties likumu noteiktas pakalpojumus. Kontakts var būt neregulārs, ievietojot papildu prasības par neformālo un brīvprātīgo sektoru.

Trūkums balss : Jaunie cilvēki nevar būt pieredzes atzīt un formulēt savas vajadzības. Atšķirībā no vairuma jauniešiem tomēr tie var būt maz vai nav, kas atbild pieaugušos aizstāv viņu vārdā.

Daudzveidība iedzīvotāju : Spriedze var rasties, ja vecuma diapazons kalpoja ir pārāk plaša, jo īpaši pusaudžiem tikai dažus gadus, izņemot, iespējams, ir bijusi ļoti atšķirīga pieredze, un ir ļoti dažādas vajadzības.

Nepieciešamība pēc atbalsta : Neskatoties uz Mājokļu sen ir atzīta par priekšnoteikumu labas veselības, jumts ir ne vienmēr viss risinājums, un faktiski var kalpot saasināt pamatproblēmas. Zaudējums nomu, turpmākai bezpajumtnieku vai izmantošanu nedrošs mājokļu nebūs iespējams izvairīties, ja finansiālā un emocionālā drošība tiek risināti. Par notiekošo sociālo atbalstu gan no neprofesionāļiem un profesionālo avotiem arī priekšrocības ir pierādītas samazināšanā psihiatrisko saslimstību.

Strukturālie šķēršļi

Resursu ierobežojumi : Ietekme uz laiku un resursus, nozīmē, ka darba ņēmējiem bieži vien jātiek galā ar rada problēmas, nevis cēloņiem.

Trūkums likumā kohēziju : bezpajumtnieki ir nepietiekami pārstāvētas CAMHS, un ir īpaši neaizsargāti pret sliktu koordināciju starp bērnu un pieaugušo pakalpojumiem. Bez tam, nepastāv departamenta atbildība par vispārējo valdības politikas ietekmi uz bezpajumtniekiem.

Aprūpes sistēma : Pašlaik aprūpes sistēma nodrošina neatbilstoši sagatavošana patstāvīgai dzīvei Ir papildu spiediens uz aprūpes pamet, jo viņiem trūkst drošības tīklus, ko citi var krist atpakaļ.

Mājokļu sistēma : Ir trūkums atbilstoši, pieejami un pieejamu mājokļu jauniešiem kopumā. Mazaizsargātām jauniešiem, izvēle ir daudz šaurāka.

Starpresoru sadarbība : Ir vajadzīga efektīvāka starpiestāžu darba, kad nodarbojas ar iedzīvotāju raksturo vairāki vajadzībām.

Pakalpojumu fokuss : Daudzi resursi šobrīd sasniedz mazāk atkarīgo un efektīvāku pakalpojumu lietotājus.

92 23 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Kas tā par nesakarīgu valodu, vai Googles tulkojums?

7 0 atbildēt

Atvaino,vieglak ir tulkot STIRLICA ZINJOJUMUS CENTRAM,neka sito lasit....

4 0 atbildēt

Google translate emotion

2 0 atbildēt
Ej maajaas, nepiegruzho spokus.
0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Kirill translate? emotion

0 0 atbildēt
Google translate tika izmantots nevis es pats tur visu tūlkoju, piemēram, I'm hard rock fan man iztūlkoja, ka es esmu smago iežu ventalātors.
0 4 atbildēt