local-stats-pixel fb-conv-api

Bērniem nerādīt - atrasts Santa Klausa kaps15

233 0

Brīdinājums! Ja Jūs ticat Santa Klausam, tad šis raksts var sagādāt naktsmurgus.

Santa Klausa kā tāda rašanās var tikt izsekota līdz 1823. g. dzejolim “The Night Before Christmas”. Lai gan vēsturnieki zinās, ka dzejoļa īstais nosaukums ir “A Visit from St. Nicholas” un aprakstītais bija ar atsauci uz īstu vēsturisku personu, kas dzīvoja 4. gadsimtā vietā, kas tagad atrodas Turcijā. Arheologi, kuri cer pierādīt leģendārā Nikolaja eksistenci, ir atraduši kapu vietā, kur tas tiešām varētu atrasties - zem Sv. Nikolaja baznīcas Turcijā, Antaljas provincē.

233 0 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Santa Klauss pagalam.. turpmāk būs jāmācās dzejolīši krievu valodā, lai nāk ciemos Ģedmorozs..  emotion 

18 0 atbildēt

Mana dzīve pēdējos gadus izrādās ir bijusi meli - tikko redzēju video, kurā nošauj visus santa klausa ziemeļbirežus un tagad izlasu, ka pats santa ir miris emotion

Laikam šogad teikšu, lai eglīti mājās nenes...

9 0 atbildēt

Ziemassvētku vecītis dzīvo Lapzemē un viņš ir nemirstīgs.  emotion 

4 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
"viņš ir svētais aizbildnis jūrniekiem, tirgotājiem, zagļiem, kas ir nožēlojuši padarīto, alus darītājiem un lombardu īpašniekiem" Ja parādīs man bībelē kaut vienu vietu, kur ir teikts, ka jātic sv.Nokolajam un viņš jāpielūdz, tad varbūt ticēšu. Tāpēc cuest nevaru pareizticību, kur visa reliģija ir balstīta nevis uz Dieva, bet gan baznīcas iecelto svēto pielūgšanu.
1 2 atbildēt