local-stats-pixel fb-conv-api

Bērnības traumu izraisošas atkarības10

333 8

Sveiki! Ak,bērnība, kad jutos kā pasaules naba, ka neievainojams supervaronis! Latviešu mēlē būtu kaut kas tāds kā – Sūnu Cilvēks, Betona Sakārnis, Latvāņčiekurs utt. Kā bērni mēs varējām atļauties daudz vairāk, neskatoties uz sodiem – pēršana, sišana, mīļā lācīša atņemšana un iespundēšana! Jo, tad vienmēr mums bija backups, mūsu vecāki, kuri mūs izkūla no sūdiem, bet tad mums pašīem sakūla vēl lielākus! Tādēļ bērnībā daudz filozofēju, vai labāk, lai sveša tante man nolasa morāli, vai mamma pa jebalu iedod! Dažreiz gadījās abi, takā most deadly combo! Smejos kā mūsdienās vecāki baidās pacelt roku pret bērniem, nu un tādēļ varbūt arī veidojas visādi memļaku bari!

PS Atkal, lūdzu, neuztverat nopietni, un svētās govs dēļ, saviem bērniem nerādad šo! Lai, gan ja gribat,lai no viņiem izaug liesmās rūdīts pacans kā es, tad droši!

Šeit būs daži gadījumi!

333 8 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Man ar pamestu mašinu bij sekojoš varinats. Ar bralēnu izgājām arā padarīt blēņas kā jau sīkie, gājām gajām pa rajonu ieraudzījām pamestu mašinu , davai mēģinam tikt iekša , izrādijās kad durvis bija vaļa. Iekšā esam nu ko jāuzpīpe izvelkam smēķus kā lieli vīri un sākam pīpēt , pat nepagāja ne pus minūte, kad brālēnu izvilka aiz jakas ārā no māsīnas un salauza žokli.... Protams es biju jaunāks un ņēmu peri(jā jā zinu salaga emotion ) Beigās tā neizrādījas pamesta mašīna.   emotion  

22 0 atbildēt

Tad jau berniba truka tikai tevishkjas rokas ar labu siksnu .

14 1 atbildēt

Cik labi ka es paspēju izbaudīt visus trīs piedāvātos variantus - bērnība gribu to atpakaļ!  emotion 

Runājot par gaisenēm, es vēl pavisam nesen, dažas dienas atpakaļ, ar tās palīzību kavēju savu laiku emotion

8 0 atbildēt

Skatos neesmu bijis vienīgais tāds ar pāris saviem draugiem.. Noilgumi sen par visām tām lietām, un neviens kas nezin neuzzinās, bet tajos laikos kolonija par daudzko draudēja.. emotion

8 0 atbildēt
Spraustas bombačkas sūdos. Kāpņutelpu spuldzēm mests virsū sniegs, līdz kamēr tās uzsprāga. Papeles pūku dedzināšana. Uz zara gala uzsprausti mazi ābolīši kuri parasti lidoja pa kāda kaimiņa logu. Sausajās tualetēs mests raugs.zvanīšana pie durvīm in skriešana prom. Nemaz nerunājot par visām sētas spēlēm un spēļmantiņām.
6 0 atbildēt

Ļoti labs neverbālās caurejas raksts par (arī manas) bērnības laikiem. Par to, ka tad siksna un reāls blieziens pa seju bija pierasts sods komplektā ar smaga darba terapiju un tas audzināja diezgan labi. . . Bet tagad - pat negribās to īsti apspriest, bet realitāte ir tāda, kādu mēs to redzam, respekts pret vecākiem ir nosacīts un bērnu zombēšanu-ui gribēju rakstīt audzināšanu cenšās pārņemt Valsts naudasmaisi . . .

4 1 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
Ko
0 2 atbildēt