local-stats-pixel fb-conv-api

Bēgļi! (manas domas)35

559 5

Sveiki spoki!

Sen neko nebiju rakstijis, bet pēc pēdējamiem notikumiem es vairs nespēju klusēt. Protams runa ir par mūsu saucamajiem "bēgļiem". Manī viss vārās, jo kur tikai dzird par teroraktiem, izvarošanām un pat asins izliešanu. Šī ir pirmā reize kad es lepojos, ka es esmu rasists.

Sāksim jau ar to ka viņi nebēg no kara, bet gan tikai, lai dzīvotu šeit un neko nedarītu. Vai tas ir normāli? Es uzskatu, ka nē. Es ļoti labi atceros ka kaut kādās ziņās viens no "bēgļiem" pateica, ka viņi šeit nāk vienkārši "uzvārīties". Tas ir vienkārši ārprāc. Un intresanti ko dara mūsu dārgie varas vīri un sievas. Protams ka seko "jaukajam" Junkeram un visai Rietumeiropai, jo lūk Rietumeiropa ir gudrāka par mums. Es gan tā neuzkatu, jo apskatoties uz Rietumeiropas pieredzi, man tomēr šķiet, ka tieši mēs esam gudrāki nekā šie Rietumnieki. Nākamreiz, kad tev kāds saka, ka mums ir jāseko Rietumeiropai tad paskatieties uz viņu un sāciet viņu uzskatīt par nekompitentu un ne pārāk gudru.

Otrais kas man piegriezās bija tas ,ka, ja mēs atceramies tad pirms pāris mēnešiem Ungārijā viņi lauzās iekšā un, kā aizsegus, pret policiju izmantoja savus bērnu. Man priekš šiem cilvēkiem ir tikai viens vārds- Gļēvuļi. Nu piedodiet, atvainojiet varbūt es neēsmu tik pieaudzis, bet es drīzāk pats atteiktos no savas dzīvības, nekā liktu to darīt maziem bērniem. TIE NAV VECĀKI, TIE IR MAITAS.

Trešais ir viņu stūlbie uzskati. Šie te indivīdi uzskata, ka viņi ir tie foršie un gudrie, kas domā ka mums ir jāseko mūsu paražām. Es personīgi uzspļauju viņu paražām. Kāpec man būtu jāpieņem viņu paražas, kūltūru un ticību? Ja viņi grib šeit dzīvot, tad, lai pieņem mūsu paražas, kūltūru un ticību. MĒS NEĒSAM VIŅU VERGI.

Un protams kā pēdējais ir tas, ka viņi ir izvarotāji un slepkavas. Drošvien jūs būsiet dzirdējuši tādu lietu, ka pa visam nesen Zviedrijā kāds 15 gadus vecs lietuvietis, bija aizstāvējis savu meiteni no kāda 14 gadus veca islāmista. Diemžēl šī drosme tika attalgota ar 5 dūrieniem sirdī. Principā jau iznāk, ka, ja tu gribi aizstāvēt kādu meiteni vai sievieti tev ir jāmirst? Vai tiešām mums ir jāpielieto šaujamieroči, lai paglābtu savas meitenes, sievas, meitas, bērnus un pašus? Diemžēl es uzskatu, ka ir tas jādara. Un arī diemžēl es ļoti ceru, ka es kļūdos, bet, ja mūsu varas vīri un sievas neko nedarīs, tad piepildīsies tas, ka mēs kļūsim par islāmu valsti un latvieši principā šeit vairs nebūs. Es uzskatu, ka ar viņiem ir jārikojas tā kā to bija teicis Staļins "Pakariet viņu aiz viņa sēkliniekiem. Ja tie viņu notur tad uzskatiet, ka viņš ir attaisnots, bet, ja nē tad iemetiet viņu upē".

EIROPA IR EIROPIEŠIEM! LATVIJA IR LATVIEŠIEM! UN SITIET MANI KAUT VAI NOST, BET ES UZSKATU, KA TAGAD VAIRĀK PAR PUSI NO LATVIEŠIEM IR KĻUVUŠI PAR RASISTIEM UN ES PAR VIŅIEM LEPOJOS.

Es ceru, ka šo rakstu jūs novērtēsiet ar "+". Un atceries par raksta ieteikšanu sociālajos tīklos iegūsiet papildus cepumus

559 5 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000

Ja turpināsies brīva migrācija, tad Eiropai pavisam drīz pienāks beigas. Jo bēgļi Eiropā ir svarīgāki kā pamatiedzīvotāji...

47 0 atbildēt

kā vācijā protēstē pret bēgļiem, mums vajadzētu līderi un sākt kautko līdzīgu, ja visas valstis sacelsies tad paši bēgļi negribēs braukt šurp.

40 0 atbildēt

Pareizāk ir uzskatīt, vienalga kādā krāsā viņi ir, un vienalga kādas ticības viņi ir, svarīgi ir ko viņi dara.

Iespējams situācija ir pēc sekojoša plāna, iešūpo migrācijas vilni, ko izdarīt ir viegli, tālāk viņi te rīko nekārtības, teroraktus utt, līdz eiropejieši ir pamatīgi iebiedēti, tad tiek piedāvāts jauns varas modelis, kurš sola situāciju padarīt drošāku, protams dvieļgalvas tiek atstāti, lai uzturētu spriedzi. jaunajā modelī protams cilvēkiem ir mazāk brīvības, un materiālās lietas.

Vēl viens variants, Tā kā zemes resursi ir ierobežoti, un labklājībā dzīvot visiem nepietiek to, tiek radīts bēgļu vilnis, ar domu sajaukt rases (no ietekmīgiem politiķiem ir bijuši izteikumi, ka eiropejieši ir pārāk balti), tādējādi veidojas jauna viendabīga debīla vergu masa, kura nodrošina ar visu vajadzīgo pie varas nākošo jaunās pasaules kārtības valdību, un tiem pakārtotos.

ja kāds no šiem plāniem tiks realizēts, uzzināsim ka aizdomas tomēr bijušas pamatotas, bet tad būs jau par vēlu. Fakti kas pamato aizdomas par šīm konspirācijas teorijām, ir tie paši jaungada notikumi, tas viss notika daudzās vietās, ķip globāli, vienlaicīgi, un līdzīgi, kas rada aizdomas, ka tas bij organizēts speciāli. neizglītots nekontrolēts pretekļu bars, uz to vnk nav spējīgi,tātad ir bijušas pavēles, un viss koordinēts. plus visam, policijas bezdarbība, tā it kā ir ticis pavēlēts īpaši neiejaukties. nākošais, slēpšanas mēģinājumi, gan no policijas, gan mēdiju, gan politiķu puses, arī tātad pēc pavēles. dažu politiķu izteikumi, noveļot vainu uz pašiem upuriem, un absurdi ieteikumi, un izteikumi, un kažoka mešana uz otru pusi. arī šobrīd ir jūtama pavēļu izpilde, jo vainu no patiesajiem vainīgiem mēģina nokratīt nost. piem tās Ķelnes notikums, vairāk par 500 upuriem, un no kaut kur 1000 vainīgajiem ap 20 ir apcietināti, turklāt daži pat palaisti, it kā pierādījumu trūkuma dēļ. šis viss kaut kā savādāk vnk nav izskaidrojams. Un pie mums drīz nebūs savādāk.

36 0 atbildēt

EIROPA IR EIROPIEŠIEM! LATVIJA IR LATVIEŠIEM! UN SITIET MANI KAUT VAI NOST, BET ES UZSKATU, KA TAGAD VAIRĀK PAR PUSI NO LATVIEŠIEM IR KĻUVUŠI PAR RASISTIEM UN ES PAR VIŅIEM LEPOJOS.

piekritu raksta rakstitam! bet nepiekritu nobeigumam!  eiropa ir cilvekiem, latvija ir cilvekiem.  labiem un kulturalajiem cilvekiem. vairak par pusi latviesu bija nacionalisti tpt, dizi nekas nav jamaina.

ko par begliem ? ja tu brauc uz svesu valsti,uzvedies ka beglis nevis ka kungs! visi begli jasuta ara no eiropas,jo eiropai savu problemu pietiek ( ar pederastiem sakuma jatiek gala ) 

brinos par vacisiem! begli tadu piestradaja bet vaciesi mizh ! piedod atvaino, mums latgale sita neies cauri ! nedod dievs kads beglis ko tadu gribes izdarit.  upe,spainitis un cementa maiss garantets.

uzskatu ka begli ir jasuta uz asv, jo pa lilam amerikas del visi sie sudi ir ! un lai vini tiek gala ar to, ko piestradaja.

un kur palika tie, kas laiku atpakal aizstaveja beglus ? kur tie aizstavji ? " vini tadi pasi cilveki"  " vini pameta dzimteni kara del "   " viniem japalidz"  

esmu kategoriski pret begliem ! un ja kads tomer ir par begliem, tad lai atbild uz jautajumu : "ja esi par begliem, ko darisi kad tavu acu prieksa 10 begli pec kartas izvaros sievu/meitu/mati/draudzeni/draugu/tevi "

25 1 atbildēt
Lielākais drauds ir nevis paši bēgļi kā tādi,bet gan tie režisori kas aiz tā visa stāv un kas visu šo bardaku virza.Tas ka ir paredzētas lielas jukas,bailes,sadursmes,tas jau ir skaidrs.Tagad terora izpausmes kļūs par ikdienu.Katru dienu ziņās tik to vien rakstīs. Mierīgā dzīvīte beigusies.
19 1 atbildēt
Bija reiz viens viirs...varda Adolfs...un redz cik ilgam laikam bija japaiet, un kam janotiek, lai cilveki saktu saprast, ka vinam tomer bija taisniba....!
18 1 atbildēt

es esmu palicis par rasistu. diemzheel

11 0 atbildēt

''Lai sāktos revolūcija, vispirms ir jāsāk ar sevi'' Takā šaubos vai mēs nevaram neko darīt lietas labā.Man šķiet, ka vienkārši esam pārāk slinki, lai kautko darītu, jo protams kapēc gan iet kautko protestēt, ņemties, darīties, ja var vienkārši anonīmi izgāzt žulti komentāros... emotion Un par pēdējo citātu autor: wise words.+!

8 1 atbildēt

Kalergi plāns

7 0 atbildēt

Pagaidām no šīs situācijas es neredzu izeju. Šeit ir divas lietas:

Palikt Eiropā, piebērt pilnu Latviju ar tiem debīlajiem muļķiem,

Vai izstāties no eiropas lai mums sāktos krīze, zaudējam jebkādu drošību, militāro aizsardzību un MĒS esam pakļauti Krievijas Federācijai.

Tātad, ir divi secinājumi Eiropas sūdi vai Krievijas sūdi.

7 0 atbildēt
Rasisma ka tads neeksistee, tad ir izdomats lai tu kaunetos ka mili savu valsti, savus cilvekus un savu drošību...
7 3 atbildēt

saistībā ar šo man jautājums - pa kuru laiku Rīgā savairojušies tik daudz bēgļveidīgo??? katru dienu uz ielām redz. vienreiz pat veselu baru kādā pagalmā redzēju bumbu dzenājam, tad jo īpaši asinis sāka vārīties

katrā ziņā bail iedomāties, kur šī mērķtiecīgi veidotā kultūru sajaukšana mūs novedīs

4 1 atbildēt

Pilnīgi piekrītu ,bet viņi arī ir cilvēki ,ja man valstī grupējumi galinātu cilvēkus ,griztu tiem lēnām rīkles un bērnus nostrādinātu 17h diennaktī es arī bēgtu...

Jāsaprot ,ka viņi arī ir cilvēki un ir pelnijuši dzīvot. Bet nejau mēs vai bēgļi esam vainīgi. Vainīgi ir tie valstu galvas ,kuri nevar vienreiz paņemt savas ''spēcīgās'' armijas ,flotes ,lidmašīnas un nogalināt tos visus islāma kaujiniekus. Vācija sūdzas ,jo bēgļi tur tiešām ir daudz ,taču viņi var to risināt un tas izmaksātu tik pat cik bēgļi notieks saviem čipsiem un cigaretēm. Ja eiropa sabruks tad zināsim ko vainot ,jo mūs cilvēkus ''parastos'' jau neviens nekad neuzklausīs. emotion Tāds ir mans viedoklis. Es arī bēgtu. Bet bēgļu problēmu var atrisināt ,taču to neviens nerisinās un eiropa šādi ilgi neturēsies. Kamēr visi ņemsies ,izdomās vel islāmisti un daesh savākt savu teroristu varzu un ieņems eiropu ar ķīmiskajiem ieročiem ,kurus starp citu viņi jau taisa.

2 0 atbildēt
kur ir hitlers? ... jaarauj valjaa aushvica... emotion nav variantu... ! es arii esmu kluvis par rasistu un tikai no taa briizha kad seit saaka list iegshaa visi tie churkas ... man arii praats par to visu cepas... ! :@
3 1 atbildēt

Izskatās, ka te nabadziņiem nav gana labi apstākļi, mazi pabalsti, auksts laiks!! Vienīgais labums no tā, ka valsts ir tādā stāvoklī, kādā tā  ir. emotion

3 2 atbildēt

Interesants viedoklis, bet tas ir pilnīgi vienpusējs, uz atlasītiem faktiem balstīts un visādi citādi nekompetents. Prieks, ka vismaz tēma aktuāla un diskusijas notiek.

3 2 atbildēt
Viens ir bēgt no nāves. Lūdzu atbraucat uz 1 pilsētu - iežogotu un apsargātu - un darat tur ko gribat. Bet nē - viņi vienkārši vazājas pa eiropu, drāžas, pīpë un dzer par pabalstu naudu un galvenais - dzemdē te savus jobanos melnos muhamedus. FUJ!
3 2 atbildēt
SIRRUS velasepēds bēglim neder!
0 0 atbildēt