local-stats-pixel fb-conv-api

Baudām dzīvi, tagad un tūlīt!1

Kurš gan nav saskāries ar situāciju, ka darba nedēļā skaitām dienas cik vēl jāstrādā vai jāmācās un pie reizes sākam kalt plānus kā vislabāk pavadīsim gaidāmās brīvdienas(atvaļinājumu), taču, kad darba nedēļa ir beigusies visi mūsu diženie plāni sabrūk kā kāršu namiņš, kāda svarīga iemesla dēļ. Sajūtamies diezgan čābīgi un labais noskaņojums neatgriežas visas brīvās dienas. Ir arī otrs variants laika apstākļi nav tādi, kādi mūsu sapnī par ideālajām brīvdienām, arī šis aspekts sagandē mūsu plānus un liek justies kā pie sasistas siles.

Šādos brīšos derētu atcerēties, ka dzīve ir jābauda tagad neskatoties ne uz ko.Taču kā tikt vaļā no šīs dranķīgās vilšanās sajūtas? Vienīgais veids ir izdomāt, kādu citu veidu labai nedēļas nogalei vai arī censties turēies pie realitātes(kas ir ļoooooti sarežģīti), taču šoreiz es gribētu apskatīt pirmo tēmu no šī saraksta!

Ja esi meitene, vari sarunāt ar savu labu (labāko) draudzeni aiziet izķemmēt veikalus vai arī pielauzt otru pusīti aiziet uz kāu sen kārotu filmu, vai arī vienkārši papļāpāt. Ja esi sliktā noskaņojumā, ka nevēlies ne kur doties, vari savā grāmatu plauktā uzmeklēt kādu saistošu un interesantu romānu, kuru izlasīt, vai arī noskatīties kādu filmu internetā! Ja ir zināma kāda balle vai cits interesants kultūras pasākums(teātra izrāde, izstāde, utt.) vari interes pēc aiziet uz to ar otru pusīti vai kādu draudzeni kas kaut ko no tā visa saprot ! Ja dzīvo pilsētā, tad iespēju ir tik daudz !

Par puišiem laikam tik daudz nezināšu, bet es varētu ietekt kādu saistošu datorspēli(Ja vēl esi tajā vecumā!), Ja tev patīk grāmatas, tad nodarbe atradīsies, bet ja tev pieder mocīts baigi foršs, tad aidā nelielā izbraukumā!(Ja vien nelīst, bet vai tad, ja esi kruts baikeris ar speciālo tērpu lietus varētu būt šķērslis?). Vēl ir variants aiziet kaut kur ar čomiem vai draudzeni un jūs paši vislabāk zināsiet kur.

Pat, ja jūsu ilūzijas ir sabrukušas, vajag piemēroties jaunajiem apstākļiem un nekādā gadījumā nesēdēt mājās un domāt:"Kāpēc vienmēr es, viss, ko es daru vienmēr sabrūk, esmu neveiksminieks, visi man atsaka, arī laikapstākļi brīvdienās ir dranķīgi un vispār dzīve iet uz leju!". Nav vērts skumt, jo dzīve ir tikai viena un vajag to pavadīt lietderīgi! Spēja piemēroties ir viena no vislabākajām cilvēka īpašībām. Esiet laimīgi un atpūšaties kārtīgi !emotion

P.S Atvainojos par gramatikas un pareizrakstības kļūdām !emotion

16 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Kas Te notiek? Visi spokos par Raiņiem kļuvuši ? emotion

0 0 atbildēt