local-stats-pixel fb-conv-api

Baisākie izteicieni, ko skolu šāvēji teikuši nozieguma laikā (2)19

560 2

Lai gan vairums masu slepkavu nozieguma brīdī klusē un nepasaka ne vārda, daži mēdz būt arī diezgan runīgi un nozieguma laikā pateikt visšausminošākās lietas. Par to šajā rakstā.

1.daļa ir šeit http://spoki.tvnet.lv/tribine/Baisakie-izteicieni-ko-skolu-saveji/800732

560 2 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000
Ome teiktu, ka vainīgas ir tās nolādētās datorspēles. Bet ja nopietni, tad visbiezak vainigs ir pats mikroklimats...noniecināšana, pazemošana pluss kompleksi un vecāku vienaldzība un nemotivēšana dzīve kaut ko sasniegt, justies vajadzīgam un mīlētam. Ja šo lasa kads skolnieks kueam klasē ir šads cilvēciņš, tad varbūt tā vietā, lai ņirgatos par viņu, pasmaidi un pasaki čau. Tas ir vieglāk un foršāk nekā pirmais variants. Ja katrs šādi domāsim, tad pasaule vienozīmīgi būs labàka. Nav tādas lietad kā ļaunums, ir tikai labestībuma trūkums....Peac visiem.
45 0 atbildēt
Mans draugs. Kāpēc tevī ir tik liela agresija? Tu domā tā bija viņa izvēle būt nabagam un bez tēva? Prieks, ka tev ir abi vecāki, kuri nodrošina tevi un iemācīja pateikties par to kas tev ir un varbūt palīdzēt tiem, kam švakāk iet pa dzīvi ( neiet runa tikai par matereālām lietām ). pieaugot sapratu, ka katram ir sava fīča un dīvainība ir visai subjektīva lieta!
8 0 atbildēt

tu esi zemisks kretīns, tev ellē rezervēta īpaša vieta

6 0 atbildēt

Nu ja ja jau dīvainis un nabags tad nav cilvēks un nav pelnijis dzīvot normāli. Man tēvs arī nebija un mani uzskatija par dīviani, bet paldies dievam trāpijos cilvilizētā,audzinātā klasē emotion 

5 0 atbildēt

Tad idiots esi tu un tavi klasesbiedri, ja atceļat cilvēku tādu iemeslu dēļ

5 0 atbildēt

Es sākumā nesapratu kas var saiet sviestā, bet nu ja barā un vēl arpus skolas smadzenes čakarē un apsauka un pazemo , tad reāli paliek pie vienas vietas .. un saiet sviestā, nebūtu tādu kas citus aiztiek nebūtu šāvēju 80% no šitiem vnk reāli ir baros apdalīti jo viņiem nav bijis kaut kas kas citiem ir bijis vai domājis pat dažreiz labāk kā tie kas apdirsa.

5 0 atbildēt

Pēc tam neraudi, ja tavu klasi kāds Osis paņems un apšaus. Kpc cilvēkam jāierāda vieta, ka viņš jūs pat neaiztiek?

4 0 atbildēt
Bet runājot par tēmu.Nogalināt ir viens bet uztaisīt masu slaktiņu un nobeigt sevi tas man izraisa dīvainu sajūtu.
3 0 atbildēt

4. atgādināja american horror story murder house

3 0 atbildēt

Izlasīju tikai tos izteicienus un aizgāju prom. emotion

8 7 atbildēt
Vane, sāk jau šis besīt.
1 0 atbildēt
Tie friči gan ir dīvaini
1 0 atbildēt

labais rxtins no pidersona emotion)

1 0 atbildēt

 emotion  emotion 

1 1 atbildēt

 emotion 

1 1 atbildēt