local-stats-pixel fb-conv-api

Azarts, kas mūs izputina6

31 1

Pastāstīšu Jums, kā cilvēks divu mēneša laikā nospēlē visu ko var un ko pēc tam izdomā lai kāds viņam aizdot naudu.

Stāsts no dzīves pa draugu kurš dziļi iekšā bija spēlmanis. Sākums jau bij ļoti labs, ja tā ir taisniība. Iegājis Fēniksā, kas LV ir uz katra stūra un ielicis 20eiro. Noticis brīnums un vinnējis 7500eiro. To dienu labi atceros, zvanīja priecīgs un teica ka vinnējis vai nevar atbraukt pakaļ jo ir iedzēris. Aizbraucu pakaļ un braucām nosvinēt.

Pēc pāris dienām zvanu aprunāties. Paceļ telefonu un dzirdu dīvainas skaņas fonā, prasu kur esi tas saka Fēniksā. Pie sevis piedomāju, ka tur dirsā būs, ka visu vinnēto naudu pačakarēs drīz. Teicu viņam: Lab, čau lai veicas. Noliku klausuli.Pēc dažām dienām zvan man un saka, ka ome uzdāvinājusi savu lauku māju viņam. Kāda nu tur lauka māja, māja skaista bija un atradās Ulbrokā. Pēc šī pasākuma, viņam galvā vadi uz īso sagāja. Pēc dažām dienām zvanu neceļ, neceļ pēc brīža atzvana un dzirdu atkal tās skaņas. Prasu viņam Tu Fēniksā? Viņš tā lepni atbild Jā. Sadusmojos un noliku klausuli.

Pēc nepilnām divām nedēļām, viņš piedāvā vai varu viņa mašīnu uzlikt uz sava vārda uz pāris dienām. Prasu kāpēc vajag, kaut ko sabrauca pa ausīm un piekritu. Pēc divām dienām uz csdd, izrādās tas nopircis savu auto no manis caur mogo.lv, es tajā brīdī biju šokā emotion Es tam prasu kas tev problēmas varu varbūt tev palīdzēt. Tas atbilda, es Fēniksā piedzēries daudz naudu zaudēju. Pie sevi domāju ka pēc šī gadījuma vairs tur iekšā neies, bet biju ļoti kļūdijies. Un tad sākās, zvan man meitene kas strādā vienā uzņēmumā kas aizdot naudu pret nekustamo īpašumu. Viņš ieķīlēja omes dāvināto māju. Pēc nepilna mēneša zvan man un grib satikties. Protams satiekamies un aiziet, sāka skaidrot, ka māju ieķīlējis, jo dzērumā uzbraucis cilvēkam un bij jāmaksā tam cilvēkam vairāki tūkstoši, vārdu sakot meloja vienkārši drausmīgi tur idiotam jābut lai tam murgam noticētu.

Un gala iznākums nospēlēja vinnēto naudu, mašīnu, māju. Mašīnu un māju atņēma, jo to viņš nevarēja nekādīgi atmaksāt. No vairākiem bija naudu aizņēmies pilns komplekts tur bij visi šitie SMSCREDIT u.t.t..

PS. Tāpēc mīļie cilvēki nespēlējat tos aparātus tur nav laimes, bet tik dzīve uz vairākiem gadiem sačakarēta. emotion

31 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
Bez diršanas - zinu Liepājā kolekcionāri , kurš vairāk kā miljonu azartā nospēlējis!
3 0 atbildēt

Man ir grūti aptvert, cik plānprātīgām vai garīgi slimam jābūt, lai vispār ieietu spēļu zālē. Šādās vietās viss ir smalki un laika gaitā rūpīgi aprēķināts, pieslīpēts, lai maksimāli daudz dabūtu ārā naudas no šādiem(plānprātiņiem), kuriem jārada maksimāla azarta sajūta(cerības kautko vinnēt). Te nav nekāds sakars ar veiksmi, tie mazie "vinnesti", kā jau teicu, ir azarta sajūtas uzturēšana. Procentūali tas ir 0.00000001% ieguldījums 100000000000% lielā peļņā. emotion

Punkts, tēma slēgta, ja esi dumš, nemoki sevi un pārējos, aizej pakaries.

1 0 atbildēt
Kāpēc šitas nav aizliegts, tad jau vispār var atcelt visus likumus, jo kā viņi vienmēr saka: "Ja gribēs darīt, tad darīss nelegāli" Tas var legalizēt narkotikas, kautiņus un visu ko!
1 0 atbildēt

Ir kam veicas un ir kam neveicas.

1 1 atbildēt