local-stats-pixel fb-conv-api

Austrālijas premjerminista runa15

68 0

Izlasiet šo runu un vārdu "Austrālija" aizstājiet ar vārdu "Latvija":

Kevins Rads – Austrālijas premjerministrs.
„Imigrantiem, nevis austrāliešiem ir jāpielāgojas! Pieņemiet to, vai brauciet prom! Esam noguruši no tautas satraukuma, vai nav aizvainota kāda persona vai kultūra. Mēs runājam angliski, nevis arābu, ķīniešu, krievu vai kādā citā valodā. Izejot no tā, ja vēlaties kļūt par daļu no mūsu sabiedrības- mācieties valodu.
Lielākā daļa austrāliešu, kuri izveidojuši šo valsti tic Dievam. Ja mūsu Dievs jūs aizvaino, tad es jums piedāvāju meklēt citā pasaules daļā savu valsti. Dievs ir daļa no mūsu kultūras. Mēs pieņemam jūsu ticību bez jautājumiem. Vienīgais ko mēs prasām – pieņemiet mūsu un dzīvojiet mierā un saticībā.
Šī ir MŪSU valsts, MŪSU kultūra un MŪSU dzīves stils, un mēs jums dodam iespēju priecāties kopā. Bet pēc tam, kad būsiet beiguši vaimanāt un žēloties par MŪSU Karogu, Zvērestu, reliģiskajām vērtībām, es vēlētos jūs iedvesmot izmantot vēl vienu Lielu Austrālijas Brīvību – IESPĒJU PAMEST VALSTI! Ja esat šeit nelaimīgi – BRAUCIET PROM! Mēs jums nelikām šurp braukt! Tā kā, pieņemiet valsti, kuru esat izvēlējušies.”

68 0 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Lieliska runa! Tikai problēma tā, ka visi bēgļi jau ir aizbēguši no Latvijas emotion

9 0 atbildēt
Vēstījums Latvijas krievu kolonistiem???emotion
7 0 atbildēt

 emotion  emotion  emotion 

2 0 atbildēt

Es protams pilnībā piekrītu šeit paustajam viedoklim, bet reizē arī jāsaka, ka Austrālijas premjers nekad šos vārdus nav teicis. Šī ir kaut kāda safabricēta viltus ziņa, kura tīmeklī klejo jau vairākus gadus.

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Skatoties tagad uz Austrāliju, tad tur tagad pat ir āfrikāņu bandas, kuras pasliktina noziedzības līmeni, un tagad austrāliešus nosauca par rasistiem, jo grib pieņemt baltos fermerus no Dienvidāfrikas. 🇦🇺
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Bet Austrālijai nemaz nav prezidenta. 🤔🤔🤔
0 2 atbildēt