local-stats-pixel fb-conv-api

Auklīte bez žēlsirdības piekāvusi mazuli un viņa par to sodu nesaņems80

613 0

Šī bērna vecāki izjūt likumu absurdu pēc pilnas programmas. Tas nav normāli un šī ''auklīte'' nevar palikt nesodīta!

613 0 80 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 80

0/2000

Ja tiesa neko nedara es tās mātes vietā auklītei salauztu visus pirkstus un pateiktu, ka tā jau bija. Briesmone!

59 3 atbildēt

Kā var piedurt pirkstu tādam mazam bumbulītim  emotion 

50 0 atbildēt
Tādu auklīti vnk kādā tumšā kaktā tā nospardīt, ka visu mūžu viņa uz sevi paskatoties spogulī atcerēsies par ko tik "skaista".
43 0 atbildēt

"...lai apcietinātu cilvēku, kurš ir nodarījis kādam fiziski pāri, ir jāliecina pašam upurim...": kārtējā normatīvo dokumentu "pērle", ko "dzmedējuši" juristi ķeksīša pēc - kā jau 99% likumu...  emotion 

Ja piekautais būtu pieaugušais un nonāktu komā, tad vainīgais arī varētu gadiem tusēt riņķī smiedamies. Mūsdienās likumi aizsargā noziedzniekus, nevis cietušos...

23 0 atbildēt

Auklītei izraut mēli un nocirst pirkstus, lai nevar ne parakstīt, ne parunāt un tad, lai viņa tiesā sūdzas un nevarēs neko izdarīt, jo nebūs iespējams liecināt.

20 1 atbildēt
Es kaut kā neticu šim stāstam. Nav tā tiesa tik stulba un likumi tik stulbi, lai neiedomātos, ka mazs bērns nevar liecināt. Tad jau visi mazus bērnus varētu sist un nekas par to nebūtu. Vai nu te kaut kas nav pateikts vai viss stāsts vnk izdomāts.
16 1 atbildēt
Ja es atnāktu mājās un ieraudzītu, ka manu bērnu kāds ir sitis hmmm - es tak mājās visas mēbeles salaustu ap viņas fizianomiju. Ir tāds jēdziens kā afekta stāvoklis kas skaitās pie vainas mīkstinošiem apstākļiem. Zinot likumu tiktu nodūtīts uz tvaika ielu uz pārbaudēm kur konstatētu nodarījuma laikā nepieskaitāmību. Tālāk tiesa nozīmētu ārstēt nervus uz diviem gadiem. Un pārējo laiku būtu kā nosacītais sods. Ap 5 gadiem. Un viss. Un ja kāds man netic, tad lai palasās likumiņus. Tur ir kakraz aprunāts par izņēmuma gadījumiem. Tieši uz šī pamata daudzi staigā uz brīvām kājām tiem kuriem reāli vajadzētu sēdēt aiz restotiem lodziņiem.
13 0 atbildēt

Tur pat uz vietas novākt viņu vajadzēja un aprakt mežā.

11 0 atbildēt

Tik mazs bērniņš un skatiens jau kā salauztam cilvēkam....

11 0 atbildēt

Vai būtu kas mainījies, ja sīkais būtu piekauts ar žēlsirdību?

11 1 atbildēt
Miroņi ari neprot runāt. Sķiet safantizēts.
6 1 atbildēt

Tā saucamo ''auklīti'' derētu apvārtīt darvā un spalvās, salauzt pirkstus, visas ekstremitātes, izdauzīt zobus un iesviest Atlantijas okeānā! Kā nav kauna piekaut mazu bērniņu? Bērniņu, kurš ir pilnīgi nevainīgs, neko nav izdarījis! Kā nav kauna... emotion  emotion 

5 0 atbildēt

Absurd

2 0 atbildēt
Man ir žēl tā puisīša
2 0 atbildēt
Gandrīz katrai sievietei ir naturāls instinkts aprūpēt, mierināt vai mīļot bērnu. Tas ir pašsaprotami. Vēl jo pašsaprotamāk, ka gandrīz katram vīrietim ir protekcijas instinkts. Bērns ir trausla "balta lapa". Netālu no vietas, kur atrodas seja, atrodas arī smadzenes. To bojājumi? Un uz šīs "baltās lapas" dzīves knapi pirmajos gados netālu "no virsraksta" būs rakstīts "Vardarbība". Nākotne ir potenciāli pagriezta. Policija? Liecības? Nē. Būtu Tēva vietā, tā sieviete būtu nejauši izkritusi pa logu. Kādas trīs reizes. Līdz smadzenes "notecētu" un atgrieztos intelektuāli līmenī, kad pati ir zīdainis, kas nespēj sniegt liecības.
2 0 atbildēt

Tā auklīte ir nenormāla, ja spēj zīdainim iesist. Katrai normālai sievietei ir instinkts samīļōt un nomierināt zīdaini. man pašai cittreiz gribas svešus bērnus samīļōt un nomierināt, kad redzu ja raud.

Vai arī modernajām sievietēm ir atrofējies mātes instinkts.

1 0 atbildēt

Vajadzeja tai auklitei noorganizet ,,tumsho,, ,lai nebutu ko apsudzet konkreti... -godajamais tiesnesi, man bija maiss galva un kaut kadi njemas gar manu pecpusi...

1 0 atbildēt

nedod Dievs,manam kāds šitāā...nav jādomā ka kaut vai pec tam sēdēt par atriebšanu.vajag tīri nostrādāt,  emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Kādēļ cilvēks piesakās auklēt kāda bērnu, ja nervi ir tik švaki? Taču vajag domāt arī ar galvu - visiem zināms, ka mazi bērni niķojas un auro. Man, personīgi, bērni nepatīk, tādēļ turos no viņiem pa gabalu.

Aukli neattaisnoju - dulla bāba, kura pati nezina, kad beidzas viņas pacietības robeža. Tieši tādēļ vecākiem būtu jāmeklē atsauksmes par personu, kas taisās pieskatīt viņu bērnu - viegli ievainojamu un neaizsargātu būtni. Vienkārši tā - paņemt kādu cilvēku nevar. Tādēļ arī tāds rezultāts.

1 0 atbildēt