Tāpat kā daudzi citi restorāni Ņujorkā, arī Blue Hill Farm parasti pasniedz tikai no augstākās klases izejvielām gatavotus ēdienus, BET sākot ar marta mēnesi tas mainīsies!
Atkritumu restorāns?2
Restorāna īpašnieks un šefpavārs Dens Barbers ir strikti paziņojis, ka vēlas mainīt sava restorāna darbības veidu.
Tā vietā parādīsies jauns restorāns, kurš klientiem piedāvās ēdiena atkritumus. Tā nosaukums būs `wasteED`.
Tie gan nebūs tie atkritumi, kas tiešām jāmet miskastē, bet savādāki. Proti, dabas saudzēšanas nolūkos un tādēļ, ka daudz kur pasaulē ir liela nabadzība, tiek plānots gatavot ēdienu no ēdiena pārpalikumiem. Papriku galiņi, kartupeļu miziņas, maizes galiņi un citas lietas.
Tie būs kā svētki tiem ēdieniem, kas parasti tiek izmesti, jo beztolkā mētājas pa virtuvi. Tas ir tāpēc, lai atrastu peilietojumu asakām, gurķu dibentiņiem, burkānu lapām.
`Es vēlos izmantot savu pavāra radošumu, lai pierādītu, ka baudāmu ēdienu pagatavot var no gandrīz jebkurām sastāvdaļām. Tas ir arī labs veids kā pareklamēt dažādās iespējas un pabarot trūcīgos cilvēkus.`