local-stats-pixel fb-conv-api

Asiņains protests Grieķijā.20

216 0

Vakardien, noticis vardarbīgs protests pie Grieķijas parlamenta. Desmitiem grieķu tagad atrodas apcietinājumā.

Četri policisti un divi žurnālisti ievainoti.

216 0 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Pareizi tas 19 gadīgais grieķis teica - mēs apzināmies,ka tas neko nemainīs.. Paprotestēs,patrakos un daži sēdēs ķurķī. Un te mēs nonākam pie demokrātijas mīnusiem,itkā vara tautai -redz mēs protestējām,mums bija referendums,kurā Eiropu pasūtījām trīs mājas tālāk,un ko tas dod? Tāpat ,kā Latvijā pirms Eiro ieviešanas,kuru aptaujās 50-70 (kā kurā aptaujā) nevēlējās un valdības tikai zākāja tos,kuri nevēlās par muļķiem,lumpeņiem un neizglītotajiem. Un ko tagad Latvija ieguva no eiro? To,ka maksāsim grieķu parādus? Ko ieguva grieķi no demokrātijas? Iespēju pateikt -mums nekas nepatīk ,paārdīties aiziet mājās un gatavoties iemācīties taupīt naudu? Demokrātija esot tautas vara. Nezinu,kā citur ,bet izskatās,ka Eiropā tautai nav nekādas varas. Vara ir tikai naudai,jo tieši tā bīda visu. Kā monarhiju laikā-šaura grupa iedzīotaju,kam ir 90% finansiālo,teritoriālo resursu bīa visas rebes. Mūsdienās tikai tiek radīta ilūzija,ka ar vēlēšanām tuatas veido kādu ietekmi. Nu labi mainām uz vietas ietekmi ,vai valda Eiropa vai Krievija. Itkā Eiropā dzīvo biku labāk..Taču  mazākajiem savu tiesību tāpat nav. Kā mūsu valstī  neviens neklausīš ja pāris vidusslāņa purni pateiks,ka grib mainīt nodokļu sistēmu un valdībai būš vienalga,tā arī eiropas savienībā ir vienalga par mazajām ekonomikām -Baltijas valstīm,Rumānijai utt nav naudas - tas nekas tāpat dabūsiet balstīt Grieķiju un saņēmt viņu imigrantus. Latvija netiek galā ar krieviem jau 25 gadus pēc PSRS sabrukšanas,tas nekas piemetīsim pāris simtus,varbūt tūkstošus āfrikāņu citādībai.. Tas ko ar šo pateikt vēlējos ir tas,ka vismaz Eiropā demokrātija sāk buksēt,kas ir ļoti bīstami,jo demokrātijas alternatīa ir novecojusi monarhija un autoritārisms. Vājākās valstīs var draudē tikai autoritārisms. Pēdejoreiz,kad Eiropā bija autoritārisma vilnis,tas beidzās ar 2. pasaules karu. Cerēsim,ka tas neatkārtosies.

1 0 atbildēt

Ha- ko tad viņi domā- ka mūžīgi varēs citiem uz pūkainās astes vizināties? Var ārdīties, var neārdīties, bet realitāte ir tada, kā viņa ir.

0 0 atbildēt

MALAČi GRIEĶI, lūk tā ir tauta, nevis tupie latvieši. Nevis cīnāmies ar valdību par nesamērīgām cenām un nodokļu maksām, bet graužam viens otru, un lūram svešos makos.

0 8 atbildēt