local-stats-pixel fb-conv-api

Ārsti pārsteigti par to, ko atrada vecmāmuļas vēderā!5

Kundze, kurai ir 91 gads, nekad tā īsti nebija devusies pie ārstiem, jo vienmēr veselība ir bijusi pietiekami labā stāvoklī.

Kad viņa piedzīvoja kritienu un devās uz medicīnas iestādi, lai uztaisītu rentgenu, tas atklāja pavisam negaidītu skatu!

Estela Melendez ir 91 gadus veca kundze, kura bija precējusies ar savu pirmo un vienīgo vīru 74 gadus, bet viņiem tā arī nekad nepieteicās kāda atvasīte. Pēc nesena kritiena, sieviete tika aizvesta uz slimnīcu, kur ārsti viņai veica rentgenu. Tā attēli atgādināja kundzei par savu aizgājušo vīru, kurš nomira pagājušā gada janvārī, 91 gada vecumā.

Sākotnēji, ārsti pateica kundzei, ka viņai ir audzējs. Sievieti patiesi bija izaugums vēderā jau aptuveni 60 gadus, bet, tā kā tas nesāpēja un netraucēja, tad viņa tam īsti nepievērsa uzmanību. Tas tikai retu reizi iesāpējās, drīzāk, tas bija vienkārši neērts.

Patiesībā izrādījās, ka audzējs nemaz nav audzējs, bet gan pārkaļķojies auglis, kas bija viņas dzemdē jau 60 gadus. Šāds gadījums ir ļoti reti sastopams, to dēvē par “akmens bērniņu”. Tas veidojas tad, kad bērniņš dzemdē nomirst un ir pārāk liels, lai tas varētu absorbēties mātes ķermenī. Tas sāk pārakmeņoties, lai pasargātu mātes ķermeni no mirušā augļa audiem un infekcijām.

Medicīnas vēsturē šādi gadījumi ir zināmi tikai 300. Ārsti nolēma, ka 91 gadu vecas sievietes operēšana varētu būtu dzīvību apdraudošāka, nekā turpināšana dzīvot ar “akmens bērniņu” dzemdē. Pati Estela saka, ka tas viņai būs kā atgādinājums par savu vīru un viņu nepiepildīto sapni- bērniņa laišanu pasaulē.

196 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Neko tādu vēl nebiju dzirdējis..

+++

9 0 atbildēt

diezgan skumji...

6 0 atbildēt

emotion

1 0 atbildēt
Iron man
2 1 atbildēt

emotion  

0 0 atbildēt