local-stats-pixel fb-conv-api

Ar ko var saslimdināt kaķis vai suns? 1. daļa37

153 2

Visiem, kuriem ir mājdzīvnieki vai arī esat kontaktā ar dzīvniekiem šis būtu obligāti jāizlasa!!!!!! Protams, dzīvnieki ir mīļi un jauki un mīl mūs, cilvēlvēkus no visas sirds, pat tad, ja neesam to pelnījuši, bet tomēr ir dažas nepatīkamas lietas saistībā ar dzīvniekiem.

153 2 37 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 37

0/2000

Mūsdienās pats absurdākais ir tas, ka visu cenšas sterilizēt (vairāk novērojams pilsētās). Beigās iznākums ir pilnīgi pretējs - veidojas neskaitāmas alerģijas, jo organisms, tā teikt, neatpazīst putekļus u.c. vielas, vēl no tīrīšanas līdzekļiem izdalās sazin kādas ķīmijas, kas kaitē veselībai. Lauku bērniem, kas spēlējušies smiltiņās, uzkoduši arī kādu smilšu kūku un vaboli, dzīvojuši mājā, kur katru dienu neberž stūrus no mikroiem, ir stiprāka imunitāte, beigās, pat nenojaušot izslimo slimības, kas pieaugušajam beidzas letali. Vējbakas labāk saķert bērnībā. Dzirdēts, ka ārzemēs taisa pat bērnu ballītes, ja kāds ir saslimis, tad māmiņas saslimdina pārējos, lai izveidojas imunitāte un vēlāk nav problēmu.

Ar kaķiem un suņiem ir vēl tāda lieta kā endo un ektoparazīti.

6 0 atbildēt

Kad vēl nebiju atvērusi rakstu, es domāju, ka būs kaut kas jauks, ko mājdzīvnieki mums spēj sniegt. emotion

2 0 atbildēt

gan pirmajā gan otrajā raksta nav diezko konkrētas un pamācošas informācijas es teikšu. un ja rakstu sauc slimības ar ko var saslimt no kaķiem un suņiem tad lūdzu apraksti slimības nevis pasaki kad tikai kā var saslimt.

1 1 atbildēt

"...5 vakcīnu kurss ik reizi nedēļā..." - esmu vakcinēta pret trakumsērgu nu jau pāris gadus, un man nebija šāds vakcīnu kurss iesākumā. Nebiedē cilvēkus ar tādu vakcinācijas grafiku!

"...dažādas kailēdes..." - un kas tās tādas būtu??? Zinu tikai vienu - kailā ēde, kuru var izraisīt dažādi ierosinātāji/sēnes.

0 0 atbildēt