local-stats-pixel fb-conv-api

Aptauja par lasīšanu #425

100 4

Pēc tāda pailgāka starplaika beidzot tapusi ceturtā daļa aptaujai par lasīšanu spoku vidū.

20 jauni viedokļi un paradumi saistībā ar literatūru un tās nozīmību/nenozīmību. Aptaujas dalībnieki tika izvēlēti uz labu laimi, lielākoties no tiem, kuri vēstuļu izsūtīšanas laikā bija onlainā. Lai izveidotos skaists, apaļš aptaujāto skaitlīts, labprāt veidotu vēl pēdējo - piekto daļu, tāpēc visi, kuri paši vēlas pastāstīt par saviem lasīšanas paradumiem, ir laipni aicināti sūtīt savas atbildes (uz tiem pašiem jautājumiem, kas zemāk redzami rakstā) man uz profilu. Es tiešām ļoti priecāšos.

Kā jau iepriekšējās daļās minēju, raksta mērķis ir noskaidrot kāda ir lasīšanas popularitāte Spoku vidū un vai visos "degredācijas rakstos" tik tiešām šai sakarā valda taisnība.

Kā jau iepriekšējos rakstos, klāt iespējams baudīt dažas brīnišķīgas tematiskās klusās dabas.

Iepriekšējās daļas:

http://spoki.tvnet.lv/tribine/Aptauja-par-lasisanu-Spoku-vidu/603008">http://spoki.tvnet.lv/tribine/Aptauja-par-lasisanu-Spoku-vidu/603008

http://spoki.tvnet.lv/tribine/Aptauja-par-lasisanu-2/603254">http://spoki.tvnet.lv/tribine/Aptauja-par-lasisanu-2/603254

http://spoki.tvnet.lv/tribine/Aptauja-par-lasisanu-3/604534">http://spoki.tvnet.lv/tribine/Aptauja-par-lasisanu-3/604534

100 4 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

Laba aptauja, tikai žēl, ka cilvēki domā, ka grāmatas ir laika izšķiešana. Tā nebūt nav. Patiesībā grāmatas, manuprāt, padara lasītājus radošākus, attīsta domāšanu, spēju analizēt. Tās palīdz pilnveidot personību. Reizēm tajās var uzzināt tādus faktus, kādi pat internetā nav atrodami. Ar grāmatām ir tāpat kā ar mūziku. Vienkārši vajag atrast žanru, kas labāk patīk.

Es ātrāk grāmatas maz lasīju, vai arī vispār nemaz, jo kā jau tipiskam jaunietim lasīšana likās gaužām garlaicīgs pasākums. Tas saistījās ar skolas obligāto lasāmvielu. Taču tagad lasu bieži. Gadā izlasu aptuveni 50 grāmatas, ja ir laika. Lasu dažāda veida romānus, uzziņu (zinātne, vēsture, ceļotāju piedzīvojumus, autobiogrāfijas) literatūru, šo to no dzejas un psiholoģijas.

7 0 atbildēt

'ES NELASU GRĀMATAS JO BRIVU LAIKU MEGINU PAVADIT PIE DATORA'

'bet neredzu tajaa jeegu, jo liekas ka graamatas ir garlaiciigas'

 

Un tā cilvēki degradējas. emotion

2 0 atbildēt

Kopumā diezgan skumji viedokļi, bet priecē tas, ka ir arī pa kādam izņēmumam, tā kā cerība uz cilvēci vēl pilnībā nav zudusi.

1 0 atbildēt

Labs raksts, tā tik turpināt emotion

tik neņem visādas blondīnes  galvā, tad viss būs čikiniekā emotion

0 0 atbildēt

nakošreiz pajauta arī man!!!

0 0 atbildēt

Prieks, ka cilvēki vēl lasa grāmatas. Starp citu, man vienīgajam likās, ka kriska14 izpīpēja pamatīgu kāsi, pirms atbildēja uz jautājumiem? emotion

0 0 atbildēt

Pēdējais kautkāds lohs... :D

0 0 atbildēt

Pateikšu vienu patiesu lietu.

Katram cilvēkam patiks lasīt grāmatu, ja tā tēma viņu interesēs. Es nelasu vidusskolā uzdotās grāmatas, jo man riebīgi no tām paliek. Es lasu man interesējošās vēstures grāmatas. Par pasaules lielākajiem noziegumiem, u.t.t.

1 1 atbildēt

Atradu arī savas atbildes trešajā daļā. Biju pavisam aizmirsis par šo aptauju. 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

 

Cienījamā, 12 vai 11 gadīgā meitenīt, spoki.lv nepieņem šāda stila grāmattārpus un arī viņu stulbās domas, visa spoki.lv administrācija un arī tās lietotāji būtu ļoti pateicīgi, ja jūs šajā mājaslapā neliktu pilnīgus sūdus.

Ar cieņu, katrs spoki.lv lietotājs :) 

0 27 atbildēt