local-stats-pixel fb-conv-api

Aptauja SPOKA NIKS 2.16

120 2

http://spoki.tvnet.lv/tribine/Aptauja-SPOKA-NIKS1/776954


ZEMINEM

1)Kāpēc tu izvēlējies tieši šo niku?
Vispār tas ir ļoti garš stāsts, kā tas niks radās. Īsāk sakot, izdomāju ZEMINEMS, jo tajā dienā man neienāca cits vārds un ZEMINEMS man palika prātā. Tik ļoti man iepatikās šīs vārds, ka visur mani var atrasts kā ZEMINEMS.

2) Vai tu vispār to izvēlējies?
Es pats to izdomāju.

3) Vai tu gribētu mainīt niku?
Nē, man niks ir ļoti iekritis prātā un īpaši negribu mainīt citu vārdu . Man patīk vārds Zeminems.

4) Kurš tavuprāt ir visneparastakais no nikiem, kuru esi sastapis spokos?
Ir daudz un dažādu niku pat grūti iedomāties kurš ir visneparastakais. Visi vārdi ir neparasti. Pat viss parastakais vārds/niks var citam likties neparasts.


GABĪTE

Šo niku izvēlējos atvasinot savu iesauk- Gabija. Tajā brīdī man patika niks Gabīte, bet vairs es to nevēlos. Vēlos kaut ko, kas ir tuvāk manai nodarbei-ģitārai un ģitārspēlei. Jocīgu un savdabīgu niku ir daudz bet uz doto brīdi nevaru nevienu atcerēties. ;-)

XEROSTEP.
Stāsts par manu niku ir diezgan smieklīgs. Tas sākās tālajā devītajā klasē kad mācijos producēt mūziku. Gribējās kautko interesantu. Un dīvainā kārtā angļu valodas stundā sāku šķirstīt vārdnīcu. Un atradu Xerox(patiesībā tā ir printeru firma. :D) Tad izdomāju ka labi skanētu niks Xero. Bet par cik lai daudzkur reģistrētos vajadzēja garāku niku, izdomāju Xerostep. Jo tieši uz dabstepa producēšanu biju tēmējis. Un tā radās no Xerox un dubstep nikneims Xerostep. :)

3)Negribētu. Man mans niks patīk. :)

4) Nezinu, neesmu tik sīki pētijis pārējo nikus..

SPUUULE.
) Niks ir arī mans uzvārds, manuprāt ļoti labs man tas uzvārds patrāpijies, tāpēc arī cienu un priecājos to kaut kur izmantot

2)Jā izvēlējos

3)Negribētu

4)Diemžēl uz šo gan nevarēšu atbildēt, jo reti kad pievēršu nikam uzmanību, bet ja ir nepieciešama vienalga kāda bet atbilde, teikšu kaut vai tavs - "Es un jā"


TWIST.
1.Pirms pāris gadiem piereģistrējos spokos, bet tad bija cits niks. Taču, kā jau var izlasīt manā profilā, tad spēlēju florbolu un tajā laikā biju rezultatīvākais komandā(šajā ziņā nekas nav mainījies:D) . Spēlēju ar lāpstiņu, kuras modeļa nosaukums bija twist. Tākā šī lāpstiņa atnesa man golu pēc gola, tad nolēmu, ka šī ir man laimīga lāpstiņa un nosaukums. Nu kkā tā :D 2. Lasīt pirmo 3. Pašlaik spēlēju ar hyper lāpstiņu, kas man patīk vēl labāk nekā twist, bet twist kkā spokos ir iegājies, tākā šaubos. 4. Man liekas, ka "durvju pisējs džeks" un "dirsspārdis" ir favorīti pašlaik :D ****

EV1TA.

1)Kapēc tu izvēlējies tieši šo niku?
Jo mans vārds ir Evita un Evita oriģināli jau bija aizņemts, tāpēc man nācās kļūt par EV1TA.

2)Vai tu vispār to izvēlējies?
Jā.

3)Vai tu gribētu mainīt niku?
Nē.

4)Kurš tavuprāt ir visneparastākais no nikiem kuru esi sastapusi spokos? Būšu priecīga, ja atbildēsi.
Gandrīz 8 gadu laikā es esmu sastapusies Spokos ar jūru dažādu interesantu, dīvainu un visādi citādi atmiņā paliekošu niku, bet lai sniegtu atbildi ar vienu konkrētu niku. Es nezinu. Slida, pļin.


STRĀVONIS.


1. Tapēc, ka tas ir savāds jaunvārds, kurš tika atdaptēts no krievu eļektička

2. Pats izvēlējos

3. No sākuma gribēju, tagad vairs negribu

4. Tavs, "Es un jā"


LIVER


)Kapēc tu izvēlējies tieši šo niku? - Tā ir mana iesauka daudzu gadu garumā.

2)Vai tu vispār to izvēlējies? - Protams ;) Tas bija vienkārši, un arī šodien liktu tādu pašu niku.

3)Vai tu gribētu mainīt niku.? - Nē, es to uztveru kā daļu no sevis [see what I did there? :D ]

4)Kurš tavuprāt ir visneparastākais no nikiem kuru esi sastapusi spokos? - Uz sitiena grūti tā atbildēt par neparastāko, jo es visus nevaru atcerēties. Bet man ļoti patīk viens niks, un tas ir "kaķūns". Mīlīgs niks, man skauž, ka es tādu vārdu neizdomāju :D


VNK DZENIS

Man uzvārds ir Dzenis :D tapēc tāds niks, negribētu mainīt, jo tāds ir tikai viens...katrs niks ir ar savu interesantumu,individualitāti un peronīgumu.

LORDS LANSELOTS

Tas nav niks, tā ir dzīve, un tas ir tituls - Es esmu viens no karaļa Artura Apaļā galda bruņiniekiem — ideāla bruņinieka tēls, kas veica varoņdarbus Sv. Grālam par godu.

http://s3.amazonaws.com/rapgenius/1362764263_4026371_f520.jpg

Piederību, tā pat kā vecākus, neizvēlas un namaina

Ar cieņu,

Lords Lanselots!

120 2 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Ideja normāla, bet noformējums rakstam ļoti slikts. Iesaku pacensties un sakārtot visu tā lai var normāli lasīt.

5 0 atbildēt
Kaut kā v... *brīva vieta Jūsu reklāmai*
4 0 atbildēt
Nja
4 0 atbildēt
Pilnīgi piekrītu kaķūnam un būtu jauki ja pieliktu katrai intervijai (tā es apzīm3ju) arī kādu piemērotu attēlu, tas ar būtu uzreiz ieinteresējošs. *atvainojos par savu gramatiku, sodien tāda dulla galva emotion
3 1 atbildēt

Super emotion

1 0 atbildēt
A kur es akal?
1 0 atbildēt

Neskatoties uz to, ka rakstu veidoja spoki paši ar savu niku aprakstiem, tomēr raksta autors varēja iziet cauri atbildēt un pielabot līdz gramatiski un lasāmi skatāmam vārdu savārstījumam.

1 0 atbildēt
Tīri interesanti emotion
1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt