local-stats-pixel fb-conv-api

Apokalipse tuvojas! Ko darīt?18

610 5

Apokalipse sākusies, ko darīt, protams visi sāksim zagt, kliegt, krist panikā, bet, ir arī iespēja jau laikus sagatavoties Pasaules postam, piemēram, uzceļot bunkuru, kur Jūs veiksmīgi pārdzīvosiet Pasaules galu.

610 5 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Šis bunkurs tiek būvēts no atomtriecienu izturīgiem materiāliem, kā arī zemākie stāvi spēj izturēt, ja augstākie iebrūk.   Ja tas notiek, tad tas nozīmē uz visu mūžu palikt tur lejā, jā, lol, feini!

9 0 atbildēt

 Es ja saktos apakalipse pasedetu spokos, tad ietu gulet un tad jau redzes kur pamodisos  emotion

8 1 atbildēt

Es gribētu tādos bunkuros dzīvot...emotion xDD

1 0 atbildēt

4. pilnīgakās muļķibas par to, ka paredzēta kā patversme cilvēkiem un pasaulē tādu nekur vairs nebūvēs. Tā ir tikai un vienīgi noliktava/glabātuve augu sēklām un atrodas tur, jo ir mūžīgais sasalums un attiecīgi arī temperatūra pie kuras ideali uzglabāt šīs sēklas.

1 0 atbildēt

reiz skatijos  dokumentalo filmu ar domu ja pienaks kautkas lidzigs pasaules galam ka cilveki gatavojas tam vieni taisija alkaholu lielos daudzumos, citi patronas prieks aisargasanas citi iegadajas prezervativus prieks seksa emotion tas nau mans izdomajums tas tiesam ir uznemts un paradits 

1 0 atbildēt

"pamestā raķešu rūpnīcā" - tā nu gan nav patiesība, no turienes palaiž raķeti nevis ražo raķetes). Un nevis tiek būvēts bet sen jau ir uzbūvēts tik pamests.

0 0 atbildēt

mums lv alu trūkst ?

0 0 atbildēt

16k mēnesi par to Villa Vals ar pilno aprīkojumu! kkā lēti! emotion

0 0 atbildēt

super!

0 0 atbildēt

Man māja ir tik dziļi mežā , ka nemaz nepamanītu  , ka apokalipse sākusies. emotion

0 0 atbildēt

Man vienmēr nāk smiekli par cilvēkiem, kas iedomājušies, ka viņi ir tik kruti, ka pārdzīvos pasaules galu. Pasaules galā visiem būs kirdik, ar bunkuriem vai bez.

0 2 atbildēt