local-stats-pixel fb-conv-api

Apcietina vīrieti, jo tas paņēma priekšā aligatoru0

Floridā policija arestējusi 59. gadus vecu vīru ar uzvārdu Darvins, sakritība? Lai vai kā, viņš savu vēlmju apmierināšanai ir izmantojis aligatoru.Aligators atradies Darvina mājas pagalmā. Policijai par šo notikumu pavēstīja kaimiņš, kas redzēto raksturoja, kā “stulbāko lietu, ko es jebkad savā dzīvē esmu redzējis”.

Policija ieradusies notikuma vietā un momentā arestējuši Darvinu, pie reizes viņu apsūdzēja divās lietās – par cietsirdīgu apiešanos ar dzīvniekiem un nelikumīgu savvaļas dzīvnieku turēšanu mājas apstākļos.

Darvins policijā visu notiekošo skaidrojis šādi – Aligators iekodies viņam biksēs, kad viņš esot makšķerējis netālu no esošā purva dīķī, bet pēc tam centiem kost aizvien tālāk. Neskatoties uz informāciju, ka viņš incidentā būtiska necieta, makšķernieks nolēmis dzīvniekam atriebties.

Darvins vien piebilda – “Aligators centās mani notiesāt un saplosīt, bet es vēlējos vienkārši atriebties. Man nav seksuālas tieksmes uz dzīvniekiem it īpaši uz aligatoriem, bet es šim radījumam gribēju sniegt mācību.Es, protams, varēju to nogalināt, bet tas būtu bijis pārāk vienkārši. Aligators saņēma to, ko bija pelnījis”

17 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000