local-stats-pixel fb-conv-api

Alus brūža "Labietis" gada jubileja6

115 3

Sveiki, spocēni! emotion

Te būs mana mazā fotoreportāža no noslēpumainas un ne visiem zināmas vietas galvaspilsētā.

28.augustā, alus darbnīca "Labietis" atzīmēja 1 gada jubileju.
Grēks būtu neaiziet un neapsveikt alus darītājus un lējējus dzimšanas dienā.
Jo vairāk tā iemesla dēļ, ka bijām vieni no pirmajiem, kas sev un draugiem atklāja šo vietu, kuru apmeklē vairāk jau zinātāji un neikdienišķu alus garšu un smaržu piekritēji.

Alus darbnīca ir paslēpusies Valdemāra pasāžā, Rīgā. Alus šeit ir pamēģināšanas vērts. Vēl viens interesants fakts - kamēr malko alu, sēžot uz kokā un metālā dizainētiem krēsliem, var vērot kā puiši brūvē alutiņu (Rīgā, zinu, ka šāda iespēja vēl pastāv arī Krasta ielas Lidiņā), vai cik askētiski eleganti ir iekārtots interjers.

Kā zinātāji runā, alu šeit var atrast katra gaumei - maigāku, rūgtāku, stiprāku, ar izteiktu ķimeņu vai krustnagliņu garšu, jūtamu apiņu pēcgaršu, pēc nokrāsas - gaišākus, tumšākus, sarkanā ozolkoka krāsā un pilnīgi melnus, kuriem blīvums (sauso sastāvdaļu un vielu daudzums suslā, pirms rūgšanas, kurš tiek izteikts % vai Ballinga grādos) pārsniedz 1000 un rūgtuma koeficients ir 90 (šis piemērs ir par alu - Lenteņu kāvējs ).

Nostāsti vēsta, ka ir alus, kurš izteikti garšo pēc gurķūdens (daži jau zinās, cik labi gurķūdens veldzē slāpes otrajā rītā). Kā arī tādas teiksmas - ka Labietī brūvētais alus ir kārtīgs paģiru ģenerators, bet tas jau nu gan katram ir jāpārbauda individuāli, protams, ja drosme nav saskrējusi papēžos.

115 3 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Izklausās pēc tās vietiņas reklāmas. Iesaku noskaidrot, vai pēc šī raksta publicēšanas ir pieaaudzis apmeklētāju skaists, un, ja ir, pieprasīt viņiem procentus! :)

3 0 atbildēt

Varbūt arī tā nav reklāma, bet tik labi izreklamēji ar tik smukām bilžām, ka bez maz vai jau kāja slīd iet prom no darba un iemalkot tur kādu aliņu! emotion

1 0 atbildēt

MMmmmm....jauna vietiņa ko noteikti vajadzētu apmeklēt un pārbaudīt vai tu te neraksti muļķības...emotion

1 0 atbildēt

Gads jau sen apkārt! Joprojām supperr , šodien (ui vakar vakarā)  paņēmu  - Ķēniņmeita, Lielais Kristaps, Pelašķu Velns, Pēteris Apinis ... emotion

0 0 atbildēt