local-stats-pixel fb-conv-api

Aktuāla tēma un diskusija. "Bēgļi"14

60 2

Latvija iepriekš pauda gatavību uzņemt 250 cilvēkus, bet saskaņā ar jaunu priekšlikumu būtu jāuzņem 1043 bēgļi. Palasiet informāciju, kaut vai delfos, no kurām valstīm, kontinentiem ierodas bēgļi latvijā (Latvijā aiztur no Lietuvas iebraukušas irākiešu ģimenes) Eiropas Savienībā (ES) tiek apspriests ierosinājums, ka valstīm, kuras atteiksies uzņemt patvēruma meklētājus, būs jāmaksā tām valstīm, kas tos uzņems. Vācija šogad bēgļu vajadzībām tērēs 10 miljardus eiro. Latvijā: Bēgļi un personas ar alternatīvo statusu, kas sasnieguši pilngadību, katru mēnesi varēs saņemt 256 eiro lielu pabalstu, bet bērniem pabalstā izmaksās 76 eiro mēnesī.

Un tagad mans viedoklis par šo visu:

Šī informācija kuru uzrakstīju ir patiesa, vel bēgļi kvantumiem ierodas no Āfrikas. Jautājums kāpēc viņi bēg no savām iemīļotajām zemēm, kurus paši viņi ir izpostījuši? Cilvēki kuri domā, naba cilvēciņi, palīdzēsim, dosim pajumti, pārtiku un apģērbu viņi ir tik labiņi, bet ko viņi teiks tad kad bēgļiem neizdabāsi un viņi sāks postīt Latviju tā pat kā Itālijā vai citās valstīs? ko tie labsirdīgie cilvēki teiks, kuri deva viņiem pajumti, kad bēgļi pieņemsim ja sāks strādāt un viņiem neapmierinās algas un viņi ies pie prezidentu pils protestēt un uzstādīt savus noteikumus? Kāds tad būs to labsirdīgo cilvēku viedoklis, kad viņi Latvijā sāks veidot kriminālnoziegumus? Tev škiet tie bēgļi no Irākas nebūs paņēmuši līdzi kādu surprise? Domā starp viņiem tev dzīvot būs labāk un vieglāk?

Pēc satura var nojaust, ka Eiropa, piespiež Latvijai un citām valstīm uzņemt bēgļus, ja nē, tad nāksies maksāt mierpilsoņiem no savas kabatas (jo nodokļus mēs tak maksājam) . Eiropas savienība piespiež citām valstīm iegrimt pašiem nabadzībā, uzņemot tos bēgļus (jo citu variantu šā vai tā nav) jābrīnās vel, kā nazi pie rīkles nepielika, lai viņus uzņemtu. (tos tak var uzskatīt par draudiem). Ja neuzņemsi, tad maksāsi (Tas ir tās pats ja kāds urļiks teiktu, ja nedosi, tad dabūsi pa purnu)

Tie cilvēki kuri labi izsakās par bēgļiem: man jums jautājums, vai jūs zināt, kādus pārkāpumus viņi veikuši, lai nokļūtu uz citām valstīm? Viņiem ēdienu, dzērienu, apģērbu (piemēram Ungārijā pasniedz uz paplātes) a šie neapmierināti un piedāvāto palīdzību izsviež, izmet tur pat pie darbinieku acīm, to sauc par iedurtu dunci mugurā, tā ir pateicība par palīdzību. (varbūt vēl pasniegt vīnu ar šķiņķi?)

Bēgļi ierodas no ārvalstīm, viņiem piešķir pabalstus, bļin, man alga nav tik liela ka viņiem tie pabalsti, man darbā „pakaļa jāplēš”, lai izdzīvotu, lai sālsmaizei sagrabinātu sūri grūti jāstrādā. A šie ierodas kā uz kūrortu un vel par atpūtu samaksā. Tādus pabalstus, kādus piešķir viņu bērniem, mums Latvijā MŪSU pašu ļaudīm, māmiņām bērnu nauda nav tik liela. Valts mūs tā jau kapā iedzen. Domājat mūsu imigrantiem viņu valstis piešķirtu kādu pabalstu? (domāju ka fingerčanu parādītu).

Varu derēt, ka būs daudz dzimumnoziegumi, jo pārsvarā bēgļi ir vīrieši, meitenes nebūs redzējuši. Vismaz meitenes būs starā, katra varēs piepildīt savu sapni, dabūt gūltā kādu nēģerēnu ar savu lielo makano zirga dandālu.

Mēs paši te savelkam galus kopā. Pats traģiskākais ir tas, ka bēgļi sacēla lielu traci demolējot citu valstu robežas, lai iegūtu sev labāku dzīvi, bet tie cilvēki kuri aizstāvējuši savu zemi, vai tie kas bijuši Černobiļā un no traģiskās avārijas cietuši, guvuši kaitīgo apstarojumu ir bēdīgākā situācijā par šiem bēgļiem, viņiem maza invaliditātes nauda, slikti dzīves apstākļi. Pazīstu tādus vairākus, esmu ar viņiem ticies un runājis. Viens no viņiem UZ DZĪVOKLI RINDĀ NOGAIDĪJA VESELUS 30 gadus, pat vairāk un beigās viņam piešķīra 1 istabas dzīvokli bez ērtībām ar izgāztām ārdurvīm, izlauztiem dēļiem grīdā, bez mēbelēm, ar norautām sienām (tapetēm). (Pats to redzēju visu ar savām acīm, biju blakus). Lai samaksātu par medikamentiem tiem cilvēkiem jācieš badā vai ari ar mokām papildus jāpiestrādā. (jo valsts viņus piespiež, viņiem nav citu variantu (runa joprojām par invalīdiem, par kuriem viņus pataisīja Černobiļa)

Ja man būtu vara, vai kāda teikšana, es tos visus imigrantus aizsūtītu atpakaļ uz viņu zemi, lai paši tiek galā ar savu dzīvi, savām problēmām. Vai arī, ja viņi grib labāku dzīvi, tad, lai ari paši sev to nodrošina, kā mūsējie. Un tam eiropietim, kurš uzvedas kā urļīks (ja nepieņemsi, tad maksāsi), ar visām restēm viņu zem zemes aprakt. Un tie kuri uzņem tos tūkstošus imigrantu, lai uzņem pie sevis mājās, nevis pieņem, bet tā problēma jārisina kaimiņam (man ar viņu jādzīvo)

Žēl, ka video veidotājs noņēma savu video, (patiesību par imigrantiem), kā viņi tika citās valstīs. Tie naivie cilvēki, kuri nezin kādi viņi ir, tad pateikšu priekšā, video klipā bij redzams, kā viņi noposta robežu, lai tiktu tur kur grib. Pa ceļam atsitot, mierpilsoņus, kuri neko nav nodarijuši. Lielie spēcīgie imigranti (vīrieši) nežēlojoa ne jaunas, ne vecas sievietes, sita viņām pa seju pat tad kad viņas jau bezsamaņā gulēja zemē. Un kā viņiem nebija kauns garām ejot ieskriet baznīcā,lai speciāli vecai večiņai iesistu pa seju (viņiem nav nekā svēta nav). Mūsu latviešiem, kuri aizstāv viņus, vēlāk nāksies nožēlot, par to, ko ka tauta viņus brīdinājusi.



60 2 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Ble nesaprotu kadel to vispar pielauj? da nemiet un ar kalasnikovu pa visiem! pec 5 min. visi pazudis uz savaam trulajaam valstiim!

7 0 atbildēt

Viņiem Latvija nav vajadzīga, savedīs viņus te, viņi pēc mēneša/nedēļas jau brauks prom, jo te ir pārāk mazi pabalsti.

6 0 atbildēt
Iedomajaties, drriz mees pieluugsim allahu, sievietes staigaas melnos paltrakos, ka acis vien spiidees, visur valdiis vardarbiiba, ak dievs...vai tad tieshaam mees to pieljausim? Tie nav beeglji, tie ir teroristi, mums ir beigas.
3 0 atbildēt
Akdievs par viniem
1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt