local-stats-pixel fb-conv-api

Aizkustinošs bērna sacerējums: "Kas ir omīte?"3

28 1

Novērtēsim un cienīsim savus vecvecākus, jo viņi ir paši, paši labākie.

"Kas ir omīte?"

Omīte, tā ir tāda sieviete, kurai nav pašai savu bērnu, viņa mīl mazus bērnus un tos lutina. Opītis ir tā pati omīte, tikai vīrietis. Viņš iet pastaigās ar maziem puišiem un stāsta par makšķerēšanu un citām vīriešu lietām.

Omītēm neko nevajag darīt, tikai nākt ciemos. Viņas ir vecas, tāpēc viņas nevar daudz skriet un lēkāt, bet viņas mūs var aizvest uz rotaļlaukumu vai uz lunaparku, viņām jābūt daudz naudai, lai varam izvizināties ar karuseļiem. Ja viņas ar mums iet pastaigā, tad vienmēr apstājas un apskatās interesantas lietas, kādu krāsainu lapu, vai interesantu tārpiņu.

Omītes nekad neteiks, lai ejam ātrāk. Viņas nēsā brilles un var izņemt savus zobus. Omītēm nevajag būt ļoti gudrām, bet viņām jāzina atbildes uz jautājumiem, par to kāpēc suņi dzenā kaķus un kur sliekai ir galva. Kad omītes lasa pasakas, viņas ir ļoti uzmanīgas un lasa vienu un to pašu pasaku vairakkārt…

Katram jācenšas, lai viņam būtu omīte un opītis, jo tie ir vienīgie pieaugušie cilvēki, kuriem priekš bērniem ir brīvais laiks."

28 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Bija labs !! 

1 0 atbildēt

Gan jau, ka Fenikss pats sadzejoja. Nebūs jau pirmā reize.

1 1 atbildēt
ĻOti aizkustinošs sacerējumS. Tiešām davaj draugi cienam vecvecākus nevis muldam pretī.😅
0 0 atbildēt