local-stats-pixel fb-conv-api

Aiz Maskas.13

103 3

Kaimiņiem Roberts ir 70 gadus vecs, parasts vidusmēra vīrietis, kurš nodarbojās ar nekustamo īpašumu tirzniecību un dzīvo šķīries. Taču viņam ir noslēpums,- mājās viņš ir Šerija, blonda un iekārojama sieviete.

Vīrietis veic dramatiskas pārvērtības, un katru dienu, izmantojot pēc pasūtījuma gatavotus, sievietes ķermeņa uzvalkus, pārvēršās par pilnīgi citu cilvēku.

Šo slepeno dzīvi Roberts piekopj jau divpadsmit gadus, un kad viņam jautā, kāds ir šīs darbības iemesls, viņš atbild - "Tādēļ, ka es jūtos un izskatos apbrīnojami. Es vienkārši nespēju noticēt, ka tas ko redzu spogulī, ir 70 gadīgs vīrietis. Man patīk šī sajūta, kad esmu uzmanības centrā. "

103 3 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

man bail

14 0 atbildēt

Katrs jūk prātā savādāk emotion .

10 0 atbildēt

kas tik mūsdienās nenotiek cilvēku prātos!emotion

7 0 atbildēt

nekad vairs nedzeršu klubos... nekad.... jo nu labi viens ir pārviltkt mājās ne īpaši izskatīgu dāmu. pofig... had sex... bet nu ja trāpi uz ko šādu pilnīgā krāmā tad ir auzās... viss... dzīve ir beigusies dotajā pilsētā! emotion

6 0 atbildēt

burn the witch

4 0 atbildēt

Wheee

3 0 atbildēt

"Man patīk šī sajūta, kad esmu uzmanības centrā." Njā, ne jau dēļ tā, ka esi saģērbies kā sieviete un viņa ir seksīga. Bet gan tāpēc, ka izskatās sasodīti nedabīgi, neglīti un creepy! 

3 0 atbildēt

Šis viss atgādināja to sejas graizītāju no Mākslīgā skaistuma. Heh

3 0 atbildēt

Forshais dzeks emotion 

3 1 atbildēt
beidz dzert!kur prikols?
0 0 atbildēt

ebanutijs vnk ar smadzenēm

0 0 atbildēt

Dāmas un kungi! Uuuunn! Helovīns var sākties! emotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt