local-stats-pixel fb-conv-api

Ādolfs Hitlers par jūdiem11

58 5

Fragments no Ādolfa Hitlera runas Siemens Dynamo fabrikā, Berlīnē (1933.11.11.)

Cīņa starp cilvēkiem un naids starp viņiem, tiek audzēts caur ļoti specifiski ieinteresētām partijām.

Tā ir maza, bezsakņu, internacionāla kliķe, kas pavērš cilvēkus vienu pret otru, kura nevēlas, lai starp viņiem valdītu miers!

Tie ir cilvēki, kuri vienmēr un visur jūtās kā mājās.

Tie ir cilvēki, kuriem nav zemes uz kuras tie uzauguši.

Tie ir cilvēki, kuri šodien dzīvo Berlīnē, rītdien Briselē, aizparītdien jau Parīzē un tad atkal Prāgā vai Vīnē vai Londonā, un kuri vienmēr un visur jūtās kā mājās!

JŪDI!

Viņi ir veinīgie, kuri patiesi var būt uzskatīti kā internacionāli elementi, tapēc, ka viņi visur ved savas darīšanas!

Taču tauta nevar viņiem sekot.

Tauta ir saistīta ar savu augsni(domāts zemi uz kā tā augusi),tauta ir saistīta ar savu Tēvzemi, tauta ir saistīta ar to dzīvi un iespējām, ko valsts un nācija piedāvā!

AUTORA KOMENTĀRS

Manuprāt visiem ir skaidrs, ka vienmēr un visur ir eksistējusi sabiedrības daļa, kura ir ar kaut ko neapmierināta, taču daudz mazāk zina par to, ka ir arī cilvēki, kuri ir bagāti un īpaši neizceļas, taču, kuri vienmēr darīs visu, lai itkā panāktu savas intereses, tās nevienam diži neizklāstot un neatklājot! Ebreji un it īpaši pasaules TOP100 bagātākie cilvēki, kuri lielākoties ir ebreji, ir vieni no tiem! Jautāsiet, un kas no tā? Ko mēs tur varam ietekmēt? Tad es jums jautāšu, vai jūs vispār ko gribat ietekmēt? Jums vajag? Vai jums jau tā ir labi? Palūkojiet, kas notiek mūsu mīļajā "Eiropiņā", palūkojiet, kas notiek MŪSU valstī un tad varbūt apdomāsiet, kas nav tā, kā tam jābūt! Aiz katra ES lēmuma, kas tieši vai netieši ietekmē cilvēkus un viņu dzīvi, stāv TOP100, kas to visu finansē. Mēs varbūt nezinām viņu vārdus. Mēs varbūt nezinām, kā viņi izskatās, taču mēs noteikti zinam, ka viņi ir, un nemaz tik tālu!

Tapēc turi acis vaļā, lasītāj un pielūko, ka tavā mājā nesāk gāzties, kāda uzpirkti vai nopirkti "lēmumi"!

58 5 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Ko tik gari? Varēji vienkāršāk - "Viss ir nopirkts! Žīdu-masonu sazvērestība!" utt. Tad būtu vēl vispārinātāk un vēl mazāk pierādījumu/argumentu. Kā "Family guy" sērijā, kur vienam no kandidātiem vajadzēja tikai izkliegt saukli "9/11" uz jebkuru argumentu un jautājumu un viņu pūlis atbalstīja.

6 0 atbildēt
Labs raksts! +
1 1 atbildēt

Ja uzbrūk, tad baidas!

0 0 atbildēt
Kas par sviestu. Citēt Hitleru un komentēt tos slimos suņu murgus? Drausmas! Latvijā ir nenormāli milzīgas problēmas ar nacismu
1 2 atbildēt