local-stats-pixel fb-conv-api

ASV militārā nākotne (gaisa spēki)20

681 6

Esmu atgriezies ar jaunu ideju par militāro tēmu. Varenāko valstu armijas ir aplūkotas (ja kas, paroc manā profilā rakstus par tām). Tad nu nodomāju, ka jāpapēta nākotnes redzējums. Uztaisīšu rakstu sēriju par dažādu valstu nākotnē paredzētajiem plāniem militārajā sfērā, jeb ko zinātnieki stampā uz papīra marihuānas un extasy ietekmē.

Pirmo aplūkosim ASV nākotnes plānus attiecībā uz aviāciju, proti, kādas kaujas lidmašīnas ASV plānot uzbūvēt un palaist apgrozībā vistu trenkāšanai pēc 2014.gada. Būs arī lidaparāti, kas plānoti ir 2014.gadā. Katram lidaparātam būs klāt arī neliels man raksturīgs apraksts. Kopumā plānoju uzrakstīt par dažām lielvalstu plāniem aviācijā (lidmašīnas, helikopteri utt), sauszemes (tanki, ieroči) un jūras spēkos (nu protams, ka kuģīši).

Rakstu mērķis ir redzēt, kā mūsu lielvaras plāno sevi apbruņot. Nenoliegsim, ka ir mēs visi esam saskatījušies dažādas futuristiskas filmas par visādiem nākotnes ieročiem, pie reizes vēl klāt paši kko uzpīpējuši un piedomājuši vēl kko klāt. Tad nu te būs iespēja ieskatīties nākotnē.

681 6 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000
JR avatarsJR

Paredzu loti interesantu rakstu seriju. Sie noteikti nav visi vinu plani,bet tik un ta ,labs raksts. Gaidu rakstu par US Navy un jaunajiem,elektromagnetiskajiem lielgabaliem. emotion

17 0 atbildēt

Humorīgi apraksti!

8 0 atbildēt

Man jau patīk, kā Amīši veicina vispasaules krīzi. Ar 18 triljonu deficītu, turpina štancēt jaunas dolāru banknotes (neizņemot vecās no apgrozījuma, protams) un taisa kaut kādas izfantazētas, nomurgotas, slimas gaļasmašīnas. Tajā vietā, lai kaut nedaudz līdzekļus novirzītu bezdarba un nabadzības samazināšanai... emotion  Bet tādas tās mūsu planētas lielvaras, ko lai saka, sūdīgi mums. emotion

Bet pluss nopelnīts.

8 0 atbildēt

Ambīcijas kā Hitleram, tikai šoreiz mums ir pietiekami cerības un tehnoloģija lai realizētu šādas lietas pietiekami ātri, jo WW2.... nu....kā bija, tā bija ar to tehnoloģiju.

5 0 atbildēt

plāni lieli, rokas īsas. tā arī ir savstarpēja krāniņu mērīšana, piedalās pus pasaule. Z-korejai pagaidām īsuma rekords. nav vērtības mašīnai ja nav cilvēka kas to vada.

2 0 atbildēt

vispār jau armiju tēma vēl nav izsmelta :D

0 0 atbildēt
Kas ciekurs ( naudas vieniibaas )
0 0 atbildēt

8. izskatās no nacistiem spiegots, bet 9. aurorai līdzīgs. gan jau ir verķi, par kuriem nez vai stāstīs.. papēti par sikret aparātiem :)

0 0 atbildēt

Nākošo rakstu par amerikāņu plāniem karaspēka jomā izveido, iedvesmojoties no Ilustrētās Zinātnes 2013. gada decembra numura, jebšu pastāsti par nano-ādām, "Arsenal Medical" medicīnas putām utt. :)

1 1 atbildēt

Labs raksts emotion 

0 0 atbildēt

Nu nezinu kads sanaks viņiem tas BlackBird aizvietotājs, bet nu iepriekšējais BlackBirs SR71 ir nu riktīgi iespaidīgs verķis !!

Bet vispār ja tai benzīna kapsētai būs max speed 20.921 km/h, grūti vispar iedomaties kā tas varētu izskatīties, ambīcijas jau nu vienk griestos !

0 0 atbildēt

Bet krievija plāno ražot jaunas, uzlabotas kaķenes no koka un apakšbikšu gumijām emotion

0 0 atbildēt

Asv gaisa spēki jau tagad ir spēcīgi , nevaru nemaz iztēloties kādi tie būs pēc 10-15 gadiem !

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Nez kāpēc man jau šķiet, ka labu laiciņu atpakaļ ir izdomātas vēl krutākas un daudz modernākas lietas, vienīgi par to netiek nekas teikts un ja izstāstīsi, vari atvadīties no radiem un gaidīt mistisku nāvi.

1 2 atbildēt