local-stats-pixel fb-conv-api

ARTUSA KAMERA Gods un cieņa Ventspilī. Tiesa.4

44 0

Jau iepriekš Jums tika ziņots, ka Lemberga vietnieks Vītoliņš iesūdzēja tiesā pensionāru Ivaru Jansonu par to, ka pensionārs esot aizskāris Vītoliņa godu un cieņu. Patiesībā pensionārs kā vien mācēja cīnījās par savām tiesībām elpot nesaindētu gaisu. Beidzot klāt ir arī tiesas spriedums. Īsuma - tiesa atzīst, ka tas, ko Jansona kungs ir paudis komentāros, ir tikai un vienīgi viņa subjektīvais viedoklis, kas nav pakļaujams patiesības pārbaudei, tādēļ tas viņam nav jāatsauc. Tajā pašā laikā tiesa uzskata, ka Jansona kunga viedoklis par Vītoliņu ir bijis "nesamērīgi aizskarošs", nepamatoti aizskāris Vītoliņa godu un cieņu. Tādēļ Jansona kungam būs jāmaksā Vītoliņa kungam atlīdzība par nodarīto morālo kaitējumu 1500 EUR apmērā (spriedumā tiesa norāda, ka tā ir taisnīga summa, ko atbildētājs spēj maksāt, tas nekas, ka Jansona kungs ir pensionārs), tāpat jāatmaksā tiesāšanās izdevumi 371 EUR apmērā, kopā 1871 EUR, un publiski jāatvainojas Vītoliņam par savu nesamērīgi aizskarošo viedokli.
Iznāk, ka, lai runātu taisnību Ventspilī, Tev jābūt liekiem vismaz 1871 EUR, bet, ja neesi pensionārs, tad droši vien vēl vairāk. Un jo lielāku taisnību gribēsi teikt, jo vairāk būs jāmaksā. Kas maksā, tas pasūta mūziku.



44 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Pērkamā tiesa emotion Dakat ko gribat, tiesu sistēma IR ietekmējama

4 0 atbildēt

4:46 Cienijamā smagi aizvainotā persona pārkāp ceļu satiksmes noteikumus.

0 0 atbildēt
Bagātie un ietekmīgie dara kā grib, un parasti cilvēki pat savu viedokli nevar izteikt. Grozi kā gribi, kam mazāk naudas tas vienmēr būs vainīgs. Paldies Kaimiņa kungam par interesanto sižetu. emotion
0 0 atbildēt