local-stats-pixel fb-conv-api

7 nevajadzīgi ķermeņa orgāni76

1133 13

Sveiki spokiemotion Iztulkoju rakstu pa ķermeņa daļām ka agrāk ir bijušas vajadzīgas, bet tagad vairs nav. Zinu ka ir bijuši līdzīgi, bet tāpat interesanti.

1133 13 76 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 76

0/2000

Citi cilvēki arī lieliski iztiek bez smadzenēm.

155 3 atbildēt

3. man tāds ir. esmu viens no 10%. emotion

101 0 atbildēt

Nav cilvēka ķermenī nekā nevajadzīga. Un apendikss, starp citu, piedalās imunitātes veidošanā, tā kā lieks jau nu tas gan nav. 

37 0 atbildēt
Vairums no šiem nav orgāni.
27 0 atbildēt

Jo vairāk, jo labāk!!! Nekas nav lieks! emotion

16 0 atbildēt

3. ha eesmu viena no 10it!

14 0 atbildēt

Un tomēr, uzskatu, ka viss iepriekšminētais ir vajadzīgs. Un zi, no dabas prom neaizbēgsi, tie ir tikai atgādinājumi, ka visi esam dabas sastāvdaļa. Arī apmatojums kādam šķitīs lieks, bet .... Cilvēks tāds pats dzīvnieks vien ir - atklāju Tev patiesību! Nekādas evolūcijas tur neglābs.

10 0 atbildēt

es neteiktu, ka astes kauls ir lieks. kopš man viņu izoperēja, esmu nomocījusies ar dažādām muguras problēmām. mans variants ir tāds, ka astes kauls savā ziņā kalpo kā balsts pārējam mugurkaulam.

10 0 atbildēt

es protu kustināt ausis, mans bračka un mutere arī emotion

9 1 atbildēt

3. es esmu mutants? emotion

8 0 atbildēt

3. Es esmu īpašs!emotion

5 0 atbildēt

par 1. bildi esmu dzirdējis, ka ar astīti piedzimst bērni kuru vecāki ir brālis un māsa. šo gadījumu neņemos vairāk komentēt

5 0 atbildēt

patiesībā jau 7. veic  uzdevumu, kad ķermeņa temperatūra pārāk samazinās, tad saceļas matiņi kas veicina gaisa sasildīšanos virs ādas.

5 0 atbildēt

Es jau sen par šito rakstu uztaisīju, (http://spoki.tvnet.lv/vesture/Atpakal-laika/498288) vēlreiz bija jātaisa tev ar?emotion

4 0 atbildēt

raksts no ilustrētās zinātnes jo viss ir vienādi 

4 0 atbildēt

Ar šo rakstu tiek pierādīts ka daži tomēr ir cēlušies no mērkaķiem un nekur tālu savā attīstībā nav tikuši .

3 0 atbildēt

Ok, ok. Es esmu desmitais procents no desmit procentiem kreiļu, kam ir Darvina punkts. Bodyception. xD

3 0 atbildēt

Un dievs mūs netik nav radijis!

3 0 atbildēt
Lūdzu avotu, jo savādāk citi var padomāt, ka esi zadzis no Ilustrētā Junioriem vai Ilustrētā Zinātne. Tu nēesi tulkojis, es šos žurnālus abonēju un ja esi, parādi sakarīgu bildi (nevis bērnišķīgu resni vai kko citu stulbu), kurā parādi, ka nēesi zadzis...
5 3 atbildēt

Darvins ar savu teoriju ir aizgājis galīgās auzās, un cilvēkam ar pērtiķi nav nekā kopīga! Drīzāk ir tāda sajūta, kad cilvēkam šī nav pareizā planēta kur tam būtu jābūt.

1. Cilvēks ir vienīgais radijums uz planētas, kuram ir tik daudz sviedru diedzeru. 99% ķermenis ir ar tiem noklāts.

2. Kaulu izturība ir daudz vājāka nekā dzīvniekiem. Cilvēkam, kritiens jau no 1,2m augstuma jau var būt bīstams, tanī laikā, kad dzīvniekiem kaulu struktūra ir daudz izturīgāka.

3. Zobi. Cilvēkam dotā pārtika kas ir sastopama uz šis planētas bojā zobu emulsiju. Tanī laikā, kad tikai 5% dzīvnieki cieš no zobu sāpēm. Ir tāda sajūta, kad viss ko mēs ēdam ir kaitīgs. Bet viss ko ēd dzīvnieki ir pareizs. Dzivniekiem zobi bojājās nevis no pārtikas kā tādas, bet gan no novājinātas imunsistēmas, kas arī noved pie zobu bojājumiem.

4. Cilvēks neprot lasīt dabu, bet visi dzīvnieki to prot. Tie lieliski spēj paredzēt apdraudētos reģionus ko skars dabas stihijas - vētras, zemestrīces, vulkāna izvirdumi, utt. Dzīvnieki pat jūt saules aktivitāti. Ja uz tās notiek pārāk liels izvirdums, tad zivis iepeld lielākos dziļumos, sauszemes dzīvnieki vairāk iet uz alām un mežiem. Bet cilvēks to neprot.

5. Grūtniecība. 90% dzīvnieki, tūlīt pēc nākšanas pasaulē ir pilvērtīgi spējīgi izmantot šo pasauli. Zirga kumeļi, jau pēc 30 min ir spējīgi aulekšot, pērtiķu mazuļi turēties pie zariem un pa tiem kāpelēt. Bet cilvēka attīstība tik iesākās pēc 2,4 gadiem pēc tā piedzimšanas. Pie kam, cilvēka bērnam piedzimstot, tam smadzenes kā orgāns nobriest tikai 6 mēnešus pēc dzimšanas, bet plaušas pilnībā attīstās tikai 3 mēnešus pēc dzimšanas.

6. Cilvēkam ir 4 asins grupas, bet dzīvniekiem tikai viena.

7. Cilvēks ir vienīgais radijums uz planētas, kurš ir viss neaizsargātākais pret saules stariem. Mūsu saulīte mums ir pa karstu, bet dzīvniekiem tā ir tieši laikā.

8. 99% cilvēkiem ir problēmas ar muguru un citām skeleta sastāvdaļām. Nepareiza smagumu nešana ir tikai viens no iemesliem šīm problēmām. Patiesais iemesls ir tāds, kad planētas zeme gravitācija, mūsu ķermenim ir pa lielu. Mūsu kalciju rāmis, tā īsti neatbilsts šīs planētas gravitācijas laukam. Daudz piemērotāks mums būtu Marsa gravitācija, nekā Zemes gravitācija + saulīte tālāk, kas tik stupri nesvilina ar ultra violēto starojumu....

9. Cilvēks ir vienīgais sauszemes radijums, kurš ir tik cieši atkarīgs no ūdens. Mums tas ir vajadzīgs, kā iekšķīgi tā arī ārīgi. Bet tanī pašā laikā, dzīvniekiem nav vajadzīgs tas tik lielos apjomos kā tas ir vajadzīgs mums.

10. Cilvēka muskulatūrai ir tieksme atrof'ofēties. Lai to kompensētu, mēs esam spiesti to nepārtraukti stimulēt ar fiziskajām aktivitātēm līdz pat sirmam vecumam. Bet dzīvnieki kas ir dzimuši zoodarārzos, apstākļos kur nevajag skriet pakaļ medijumam, tam muskulatūra neatrofējās un attīstās patstāvīgi, tieši tā pat kā saviem sugasbrāļiem savvaļā.

Darvina teorija nosaka, kad viss attīstās no primitīvākā uz sarežģītāko. Vienīgi cilvēks kaut kā īsti neiederās šajā kopējā ainā. Dzivnieki ir daudz labāk piemēroti planētas dzīvei, nekā cilvēks. Darvins savu teoriju balsta uz cilvēka un pērtiķa līdzību kaulu struktūrā, un tas arī ir viss. Ģenētika saka, kad cilvēks no pērtiķa atškirās tikai ar 7% gēna kodos, ko arī pasniedz kā oficiālo zinību. Bet, tanī pašā brīdī, tā pat oficiālā izglītība noklusē, kad cilvēks gēnos uz  tiem pašiem 7% atķirās arī no gliemeža.....

Pēc visa augstāk minētā, vairāk liekas, kad cilvēks nevis evolucionē, bet gan degradē.... ja nu vienīgi.... šis ir mūsu neīstās mājas....

3 1 atbildēt
« 1  2  3 »