local-stats-pixel fb-conv-api

7 kaitinoši stereotipi30

312 23

Sveiki spoki. Šodien es jums pastāstīšu par kaitinošākajiem stereotipiem.

Dažiem klāt ir citāti. Neizdomāju pats, esmu tikai tulks. Ja nepiekrītat, izsakiet viedokli komentāros, nevainojiet mani.

312 23 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000
1. Visi nav, bet viņiem nav problēmu par tādiem kļūt, no ne-terorista līdz teroristam ir pāris sekundes
31 4 atbildēt
Nu piedod atvaino, bet jāskatās uz lietām reālā gaismā, no kurienes tad, tavuprāt, šie "stereotipi" ir radušies? Visam ir savs iemesls!
27 2 atbildēt
Visi arābi nav teroristi bet gan 99% teroristi ir arābi / musulmaņi
15 1 atbildēt

Ikviens musulmanis ir potenciālais terorists. Pietiek uzzīmēt muhameda karikatūru, lai musulmanis ja ne nogrieztu tev galvu tad noteikti atbalstītu to, kas to izdarītu!

17 3 atbildēt

 Vācieši ar savu vainas apziņu iedzinuši eiropu pakaļā.Tagad tādi stulbi laiki ja esi savas valsts patriots uzreiz tu esi nacists.

15 3 atbildēt
Labākais raksta ievads " Neizdomāju pats, esmu tikai tulks. Ja nepiekrītat, izsakiet viedokli komentāros, nevainojiet mani." emotion
9 0 atbildēt
1. Atbilst patiesībai. ISIS ir iesaistīti 7 gadīgi bērni,neieskaitot, sievietes un vecākus cilvēkus.
5 0 atbildēt
Tie teroristi ir no sektam. Pat islama ir sektas. Vispar kaitina visi sie stereotipi. Esmu klusa meitene, sakara ar visiem notikumiem pagatne. Uzreiz visi doma, ka es ari esmu garlaiciga, lai gan esmu savdabiga personiba. Tikai kautriba un klusums stav tam visam ka skerslis, lai es uzdrosinatos atvert muti un citi gribetu iepazit manu isto butibu
5 1 atbildēt

Vairs nav tumšie kristietības laiki, kad tauta bija zem baznīcas tupeles, bet musulmaņi vēl joprojām ir stingrā reliģiskā pakļautībā, kas nosaka, ka ne-musulmanis ir ienaidnieks(jo neticīgais) un tos vajag iznīdēt ziedojot sevi Allaha vārdā. Tā kā ne visi cilvēki ir metami vienā maisā, bet musulmaņi gan vairāk vai mazāk!

4 0 atbildēt

Muslimi ir teroristi un mēs sajutīsim to tikai tad kad liesim asaras pār tuvo un mīļo nāvēm. 

8 4 atbildēt

Pēdējā iederas cita valsts  emotion 

3 0 atbildēt

Iespējams, ne pa tēmai, bet atceros kā Krievu politiķi tik ļoti nosodīja nacismu, bet tajā pat laikā Maskavā rīkoja neonacistu salidojumu, kurā ieradās aptuveni 30000 neonacistu.

2 0 atbildēt

Varēji pakomentēt pats katru mazliet..

1 0 atbildēt

4 no šitiem nekad nebīju pat iedomājies....

1 0 atbildēt
1. Kā atpazīt musulmani? Viņam ir veste. Vai bruņu, vai ar sprāgstvielām, bet veste viņam būs. Iespējams, ka tā pat vēl nebūs uzģērbta. 2 ar ko atšķiras jūds no muslima? Jūdam galvā cepure, muslimam - dvielis.
2 1 atbildēt
Ne visi musulmaņi ir teroristi, bet visi teroristi ir musulmaņi. Un otrkārt, ja musulmanis vēl nav terorists, tad tas nenozīmē, ka nepaliks tāds nākotnē. Visi divdesmitgadīgie, 30 un 40 -it gadīgie kādreiz bija bērni. Vai tu domā, ka viņi uzreiz lieli piedzima?
3 3 atbildēt
Meksikāņi ēd tikai burrito un taco
0 0 atbildēt

Visi musļiki nav teroristi, bet viņu paražas gan ir primitīvas. īpašu vīriešu attieksme pret daiļo dizmumu. Viņu sievietes, ja kas nav labākas.

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt