local-stats-pixel fb-conv-api

7 Lietas, ko var nopirkt par jaunā Apple iPhone 6s cenu66

674 3

Ko var izdarīt un nopirkt par jaunākā Apple iphone 6s viedtālruņa cenu, kas svārstās no 700 līdz 750eur lētākajam viedtālrunim ar 16gb atmiņu.

Kāmēr daudzus pagājušo nedēļu šokēja garās rindas pie Latvijas mobīlo telefonu tirdzniecības vietām pēc jaunākā iphone 6s, kas tika izķerti pāris stundu laikā, tikmēr es atradu lietas, ko var iegādāties par Apple iphone 6s cenu.

Lūk, mans saraksts.

674 3 66 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 66

0/2000

neizvēlos iPhone

48 0 atbildēt

Pieraksti cik selgas cepumus par to var nopirkt.

 Iphone ir domāts tiem kuriem patīk mērīties ar krāniņiem vai arī vienkārši parādīt ka viņu papucītim ir biezāks maks. Es labāk staigāju ar savu pogaino telefonu nekā te cenšos pierādīt ka man ir garāks nekā kursabiedram Jurim. emotion

30 2 atbildēt

Ko var skaitiit svesu naudu. kas grib lai peerk aifonu, kas grib noplukusu garazu ar leetaam ieleneem un pustonnu alus, lai peerk to. 

Man sajaa gjeniaalajaa sarakstaa izskataas, ka iphone noteikti ir labaakais pirkums no visa piemineetaa (bankoka neskaitaas, tur pat lidmasiinas biljeteem iisti nepietiek)

34 6 atbildēt

un tagad pirksim i phone vietā šīs visas  lietas , tusēsim , svinēsim , iedzersim ! emotion emotion

17 0 atbildēt

Es neizprotu šito skraidīšanu pakaļ tām jaunākajām tendencēm un tērēt milzīgas summas par tādām tehnoloģijām. Itkā jau saka - nenosodi to, ko nesaproti, bet da labi... šitas vienkārši iespārda... un varu saderēt, ka tie sūda aifoni savā starpā ne ar ko dižu neatšķiras. Lielāks ekrāns vai kaut kāda papildus aplikācija ielikta iekšā... so what... ķipa "ooooo, tagad 4h stāvēšu rindā, iztērēšu gandrīz štuku par jaunu telefonu, kuram pēc pusgada/gada atkal iznāks jauns modelis un būšu kruts". Nu b*a, CILVĒKI MOSTIETIES!!! Tā ir vistīrākā zombēšana. Varat mani no*irst, bāzt man mīnusus, kas nepiekrīt, bet tāds ir mans viedoklis. Es ar savu Windows Phone mierīgi dzīvojos un man vienalga par tiem iPhoniem, bet kā saka - cik cilvēku, tik viedokļu.

11 0 atbildēt

Tad jau es kādus sešus aifonus esmu pret "lāčplēsi" nomainījis...emotion

Nu i labi vien i ...emotion

10 0 atbildēt

Sākšu ar to, ka, skatoties no mūsdienu cilvēka puses - iPhone pilnīgi un galīgi nav vajadzīgs, lai pasēdētu sociālajos portālos, jo vairums viedtālruņu jau nodrošina tādu funkciju, nemaksājot kosmisku summu par interaktīvu gaļas dēli. Neteiksim, ka tikai Apple uzpūš cenas, bet to dara arī visi pārējie mobilo telefonu ražotāji! Turpinot, vidusmēra cilvēks, protams, var atļauties iPhone, bet rezultātā, mēnesi vai vairāk, ir jāpavada ēdot makaronus ar "kaut kādu" doktora desu (labākajā gadījumā). Vai tas ir tā vērts? Katrs mēs esam dažādi, ar dažādiem viedokļiem un domām, bet vairums ir kā slimi uz to iPhone... Profesionāls mārketings? Bez tā nekur, un Apple šo lietu ir pacēluši jaunā līmenī - All Apple makes no problem! Aha, noteikti! Cenu apmērs un sniegtie tehniskie parametri, netur līdzi citiem lētāka gala produktiem... 

Ja mēs skatamies no skatu punkta, kurā atrodas cilvēks, kurš seko jauniem IT pasaulē, tad šis telefons TĀPAT nerada nekādu orgasmu vai kaut ko tamlīdzīgu! Jauna funkcija 3d touch - kuru Huawei paspēja atrādīt pirmie... Palasot par šo funkciju, diemžēl rodas šaubas par pielietošanas mērķi! Zīmīgās darbības var veikt arī ar to pašu 6versiju, protams ar 3D touch ir "ĒRTĀK" to izdarīt, bet par to, lai runā cilvēki, kuri ikdienā lieto šo funkciju. Tehniski 6 un 6s atšķiras ar uzlabotu veiktspēju(nedaudz), kameras kvalitātes latiņas pacelšanu un vēl dažiem nenozīmīgiem sūdiem, par kuriem Apple rauj nost naudu... Pareizi dara! Kur ir aitas, tur ir cirpēji, un var droši apgalvot, ka aitas ir visur!

Noslēgumā, vēlējos padalīties ar savu pieredzi. Sākotnēji lietoju Samsung S4 i9505, laikam ejot, tiku klāt pie 4s... Uzreiz neizdevās pierast, jo android tomēr ir pateicīgāks konfigurēšanā un lietotāju vajadzību pielāgošanā, bet ne par to būs stāsts. iPhone, mani fascinēja ar savu ērtumu jau standartā. Nav liekas darbības, uzpied home pogu un esi atpakaļ uz darba virsmas - Jauki! Nedaudz rūpīgāk patestējot, nācu pie secinājuma, kad 4s strādā nedaudz ātrāk (neņemot vērā aplikāciju nodrošinājumu, atmiņu un tehnisko klāstu). Pie velna, 4s, bija četrus gadus vecāks par S4 un tāpat strādāja nedaudz ātrāk?! Sākumā pats sev neticēju. Turklāt, atjauninājumi - Samsung, Jūs reāli apnikāt!!!!!! Jau piegriezās 2x dienā atjaunināt daļu aplikāciju, protams zaudēju atmiņu uz telefona<!>

Līdz ar to, šobrīd lietoju iPhone 6, esmu apmierināts ar pirkumu, bet cena tomēr ir neadekvāta, pat priekš tā sniegtajiem labumiem!

8 0 atbildēt
Tad jau labāk, labu Samsung nopirkt, nekā to mēsla Iphone, kuru speciāli taisa tā, lai pēc pus gada saplīstu...
11 3 atbildēt

iPhone ir NENORMĀLI pārcenots, tikai tāpēc, ka ir zīmols. Nekā tik awesome, lai tērētu pat tūkstoti tur nav . emotion

8 0 atbildēt

Jā un vēl zinot to, ka telefonam pietiek 1x  tādu no visas sirds, reizīti izkrist un vēl par remontu labs ceņņiks. Bet es teikšu godīgi, iPhone man patīk, bet cena tiešām par traku.  + vēl zinot to, ka man sākusies studenta dzīve, tad vispār jāsāk domāt, vai varu atļauties uz veikalu iet.  emotion

7 0 atbildēt

pi*duļei ! 700 euriki lai instagramā pasēdētu ?! tad jau tiešām žurku labāk nopirkt emotion

7 0 atbildēt

nakuj vajag to hu*phonu!

7 1 atbildēt

jēga no iphona?

7 1 atbildēt

Es nesaprotu ko cilvēki ņemas ar tiem Iphone. Sūdi. Bija man Iphone 5s uzdāvināts tieši pēc tā iznākšanas, un pēc mēneša jau gribēju to telefonu pret sienu šķaidīt. Uzreiz pēc tam nopirku androidu un Iphone atdevu labdarībai. Nenožēloju, jo Android telefoni ir lieliski.

4 0 atbildēt

Varu padalīties ar pieredzi, jo kā privāto lietoju Samsung Galaxy Grand (jau 3. gadu) un kā darba ir Iphone 6. Personīgi labāk patīk Samsungs (jā, tagad jau drusku apbružājies un RETU reizi mēdz uzkārties), bet ekrāns krietni lielāks un nav nekādu ierobežojumu uz lietošanu (nokačā muzonu, mierīgi drag & drop kā fleškā). Iphone - kā jau minēja pat lādētājs "apple stila", jā ir stabilāks un ergonomiskāks, bet visa lietošana ir "apple oriented", kas man nepatīk. BET KATRAM SAVS!

4 0 atbildēt
Atrodoties tramvajā un turot ķepā šo kluci, tu esi pasaules naba, smīns uz ībļa pa visu seju, bet kad tas sūds saškīst pret asfaltu, tad uzreiz kvieka sejā, "ak vai mani 900 eiro, nēēēēe..." Izdariet secinājumus paši. Tādā valstī kā latvija, tā ir vnk pokazuha
3 0 atbildēt

Iphone is over rated !!!!!!!! emotion

Nēkā laba tajā telefonā nav ! Tāds pats kā samsungs, tikai cita Os un dārgāks.

Ja domājat ka ar aifonu busiet krutāki ? Nebūsiet gan, jūs iztērēsiet kaudzi naudas par kaut kādu herņu, kas pec garantijas beigām saplīsīs, un pazaudēsiet kaudzi naudas, kamēr tie lohi, kas ražo iphone, pasmiesies par jums un sēdēs krēslā, un skaitīs naudu !!!!

4 1 atbildēt

jā, es labāk turpinu svaidīt savu nokiju, nopērku žurku un alu. :d

2 0 atbildēt

Tam, kurš var atļauties iPhone 6s, 96. gada 320. bembis nav vajadzīgs, kur nu vēl Pierīgas garāža. Es gan pats nezivēlos iPhone, tā vietā nopērku dārgā gala Sony, jo gan izskatā, gan sniegumā tāds Sony pārspēj iPhone.

2 0 atbildēt

Samsung Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge Plus un Note 5 tu gribi teikt, ka ir izņemama baterija?

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »