local-stats-pixel fb-conv-api

6 lietas, par kurām Tev ir jāmaksā.12

223 40

Mēs mīlam bezmaksas lietas. Mēs mīlam to tik daudz, ka mēs sagaidām un pieprasām to. Amerikāņu ceļotāji bieži vien ir pārsteigti par lietām, ko mēs uzskatām par pašsaprotamām.

223 40 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

2. tas ir normāli.

3. tas ir normāli. kāds pctm arī tīra labierīcības, nodrošina ar ziepēm, tualetes papīru, sausajiem dvieļiem.

4. tas ir normāli. Nav nekāds sarkanais krusts, kuram jāpalīdz kuram katram kas izslāpis.

5. Par cik polietelēna maisiņus var izmantot daudz reižu, bet cilvēki nereti izmanto tikai vienu, divas, Dabai veselīgāk būtu uzstādīt samērā lielu cenu par vienu gabalu, lai cilvēkam izstrādātos vēlme NEpirkt maisiņus, bet izmantot vecos, vai no cita materiāla, kas nav tik ātri plīstošs.

6. Lol, kā gan šo var nesaprast? emotion Atstāj 1 monētu par paņemšanu un atgūsti ja atdod. Bet ja esi slinks un negribi stumt līdz ratiņu novietnei, tad paliksi bez monētas. Kādam tie rati arī ir jāstumda, savādāk visi parkingi izskatītos pavisam briesmīgi.

Problēma? emotion

Dzēšams raksts.

35 3 atbildēt

Google tulkotājs?

27 1 atbildēt

Lasiiju un nesapratu -vai tieshaam jau ir tik veels,ka vairs pat teikumu nespeeju salasiit sakariigi kopaa.. emotion

24 0 atbildēt

ko tu lieto?!

18 1 atbildēt

nākamreiz normāli iztulko...

9 0 atbildēt
Amerikā, arì Eiropā šur tur ir bezmaksas dzērienu uzpilde, bezmaksas kečups utt.. bet latvija tam nav gatava. Redzot, kā cilvēki grābj bezmaksas garšvieliņas hesītī, šaubos, vai drīzumā mums tādas ekstras tiks. Mums, ja par brīvu, paņem arī uz mājām, nevis tik, cik vajag tajā mirklī...
8 1 atbildēt

Tas ir tādēļ, ka sajauc gāzi, ūdeni un kolas sīrupu. Neviens neturēs veselu cisternu kolai vien, jo tā būtu gigantiska, lai apmierinātu visus kolas dzērājus.

3 0 atbildēt
Amerikaa shajos atrajo mcdonalds un tamlidzigos uzpilde ir pa velti bet taa kola un viss parejais garso tuk pretigi ka uzpildi negribesiet. Domaju ka no kaut kadiem pulvera samiksets uz vieta lai ietaupitu uz logistiku.
1 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

murgains raksts..

2 3 atbildēt