local-stats-pixel fb-conv-api

50 orgasmi dienā!?6

Orgasms vairākumam no mums – tas ir kaut kas, saistīts ar baudu un laimi. Priekš Amandas Greisas (Amanda Gryc) tā ir problēma.Amanda cieš no retas slimības – no pastāvīga uzbudinājuma(PGAD) sindroma un izjūt nekontrolējamu orgasmu līdz 50 reizes dienā. Iemesls orgasmam var būt jebkas, piemēram, viegla vibrācija(piemēram, brauciena laikā ar mašīnu) vai pat skaļi basi mūzikā.

Orgasmam jābūt kaut kam patīkamam, bet kad viņš ilgst pārāk ilgi, tas ir tā pat kā apēst pārāk daudz konfektes. Dažreiz tas ļoti patīkami un padara jūs laimīgu, bet pēc tam jums tas sāk apnikt.
Daudzu gadus Amanda ilgi cieta klusējot, jo ļoti kaunējās no savas problēmas un tāpēc par to viņa nerunāja.

Man var būt 50 orgasmi dienā un pieci vai desmit stundas laikā, – stāsta Amanda. – Tas notiek, kad es atrodos ar saviem draugiem vai sabiedriskās vietās, un tas ļoti apmulsina. Tas nogalina mani no iekšpuses. Man ir jāsaglabā smaids un jānotēlo ka nekas nav noticis.

Pēc tam, kad sieviete bija tuvu izmisuma robežai, viņa beidzot atrada palīdzību, kura nepieciešama viņai. Amanda konsultējās ar daudziem ārstiem, tomēr bieži mediķi kategoriski atteicās atzīt, ka viņa cieš no retas slimības.

Izmaiņas sievietes dzīvē notika pēc tikšanās ar dakteri Robert Ichenbergom. Tagad Amanda cer, ka atrada veidu kā kontrolēt savus orgasmus. Aprunājoties ar dakteri Ichenbergom es uzzināju, ka ir veidi kā samazināt orgasmu intensitāti, kaut arī es kā agrāk izjūtu tos regulāri.

Es dzeru zāles un trenējos, lai mācītos kontrolēt sevi. Viņa atzīstas, kas sapņo par to dienu, kad varēs uzvarēt savu problēmu. Pēc ārstu teiktā viņai ir jāatturas no seksuāliem kontaktiem.

101 4 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
Raksts tupi zagts
12 2 atbildēt
Kur ir atsauce ????
9 2 atbildēt

atslābsti.

6 0 atbildēt

WTF?

2 0 atbildēt

The Lonely Island - Jizz In My Pants

https://www.youtube.com/watch?v=VLnWf1sQkjY

1 1 atbildēt

Lai nogriež klitoru. 

1 1 atbildēt