local-stats-pixel fb-conv-api

5 reibuma stadijas6

189 1

Gudrītis

Šī stadija pienāk, kad jūs pēkšņi kļūstat par ekspertu visos jautājumos. Turklāt šajā stadijā jums vienmēr ir taisnība, bet pārējiem – nav. Stundām ilgi jūs mēģināt pārliecināt savu klausītāju, ka taisnība ir tieši jums. Situācija kļūst vēl interesantāka, ja jūs abi esat sasnieguši stadiju „gudrītis”. Citiem cilvēkiem ( īpaši tiem, kuri ir skaidrā prātā) šī varētu būt varena izklaide – klausīties šo sarunu no malas.

Skaistulis

Šī stadija pienāk, kad jums ir pilnīga pārliecība, ka jūs esat visskaistākais čoms visā ciemā, un visi meklē tikai jūs. Jūs sāciet piemiegt ar aci visām garām ejošām skaistām meitenēm un lūdziet viņas uz deju, jo viņas taču visu vakaru nenovērsa no jums acis. Jūs esat uzmanības centrā, jo atcerēsimies, ka jūs šobrīd esat arī ļoti gudrs.

Bagātnieks

Stadija, kad jūs kļūstat par visbagātāko cilvēku pasaulē. Jūs pērkat dzeramo visiem, kuri atrodas pie bāra letes, jo jums taču netālu stāv vesela kravas automašīna, pilna ar naudu.

Ložu necaurlaidīgais

Tagad jūs varat kauties ar visiem pēc kārtas, un neviens jums neko nevar padarīt. Šajā stadijā jūs varat pienākt pie tās meitenes puiša, kura sajūsminājās par jums visu vakaru, un izsaukt viņu uz strīdu naudas dēļ. Jūs neuztraucaties par zaudējumu, jo jūs ziniet, ka jums pieder visa pasaules nauda un jūs noteikti vinnēsiet šo strīdu.

Neredzamais

Šī ir pēdējā reibuma stadija. Šajā stadijā jūs varat darīt jebko, jo jūs tāpat neviens neredzēs. Jūs varat uzkāpt uz galda un padejot, varat noģērbties līdz apakšveļai, lai atstātu iespaidu uz tiem cilvēkiem, kuri jūs apbrīnoja visu vakaru, jo pārējie cilvēki, kas atrodas istabā, jūs vienkārši neredz. Jūs neredz arī tie cilvēki, ar kuriem jūs pirms tam strīdējāties. Jūs varat iet pa ielu un bļaut dziesmas no visas sirds (jo jūs joprojām esat visgudrākais un lieliski pazīstat šo melodiju), un neviens par jums neko sliktu nepadomās, jo neredz jūs. Pazūd visi sociālie kompleksi. Jūs varat darīt, ko vien vēlaties, jo neviens par to taču neuzzinās. Un jūs, protams, par izdarīto pat neatcerēsieties…

189 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Ir lasits emotion pedeja stadija pati labaka emotion vareja vel tadu stadiju kur visas partop par skaistulem un otra rita gribas nograuzt roku, lai tas mutants blakam nepamostas emotion

9 0 atbildēt

black out aceroties tagad reeka nakk emotion esmu viss ko pa emotion

2 0 atbildēt
Vienu stadiju neuzrakstiji. Tad kad visus apdirš un smejas ka citam neveicas. Es vairs nedzeru un tagad es ienīstu tās nodzertās nelaimes.
2 0 atbildēt

Mana stadija - koma.

1 0 atbildēt

nu pat sapratu, ka man ir visas pieminētās stadijasemotion emotion

0 0 atbildēt