local-stats-pixel fb-conv-api

5 pazīmes, ka satiecies ar psihopātu17

374 12

Psihopāti dzīvo neticami ātru dzīvi. Pirmajā randiņā, viņš sievieti var nosaukt par žilbinoši skaistu, neticami inteliģentu un traki asprātīgu.

Ja tev liekas, ka esi resna, viņš atbildēs, ka neticami mīl tavu ķermeni, taču, ja tev liekas, ka esi kautrīga, viņš smiesies par katru tavu neveiklo joku un stāstīs, ka tev vajadzētu būt komiķei. Šī ir idealizēta fāze attiecībās, viņš pilnībā aplido savu sievieti, taču tas turpinās tikai līdz brīdim, kad viņam apniks.

374 12 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Te ārī parādās sievietes slimie uzskati! Kā piemērs, pēdējais apgalvojums. Kad sieviete komunicē ar draudzenēm, sēž mobī, vai stundām ilgi mālē visas iespējamās ķērmeņa daļas - tas skaitās viņas brīvība un Tu esi egoists/psihopāts, ja uzskati savādāk.... BET, kad Tu skaties TV vai sēdi pie konsoles/kompja, Tu esi preteklis, sliņķis un egoists, kurš nepievērš viņai uzmanību.   Vienīgie psihopāti, ir sievietes. Viņām vajag 100% uzmanības un Tervi noliks par mazāko sīkumu, bet tad, kad viņa darīs tieši to pašu, Tu atkal būsi tas psihopāt, jo tak kā var to nesaprast. Tev viņai būs jāmelo, ka viņa ir skaistākā/gudrākā un, ka Tās bikses nav 3izmēri par mazu, vai tas, ka viņai ļoti labi izskatās jaunā frizūra(5grādi vairāk uz sānu sakasīti mati) Un pamēģini kaut ko no tā nepamanīt, jo Tu atkal būsi psihopāts un egoists.

45 6 atbildēt

ir gadījies dzīvē tādu cilvēku satikt - pilnīgi precīzi noraksturots...

27 0 atbildēt

kāpēc attēlos tikai vīrietis tiek attēlots kā emocionālais psihopāts?/???

13 0 atbildēt
Pilnīgi precīzi raksturots! Ir arī tus cilvēks ar šādām īpašībām....pluss no manis!😁
7 0 atbildēt

Tu esi ārste/psihoterapeite ka vari noteikt kurš ir kurš nav? Pati vienreiz kautko būtu uztaisijusi netikai no ārzemniekiem nopi*ģijusi un iztulkojusi! Tfū mīnus!   emotion  

15 10 atbildēt

No tādiem cilvēkiem pa gabalu turos...

5 0 atbildēt
Mēs visi esam psihopāti,āmen!
5 0 atbildēt

Tas ir drīzāk cilvēks, kuram viss ir slikti. Ar psihopātismu tam nav nekāda sakara, jo tā ir smaga medicīniska diagnoze.

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

drīzāk manipulators

1 0 atbildēt

Drīkst palūgt paskaidrot, vai "psihopāts" šajā rakstā ir kāds, kurš Tev vai kādam tuvam cilvēkam nodarījis pāri, vai tas ir saviem vārdiem izskaidrots viens no cilvēka neirozes paveidiem?

0 0 atbildēt

Un interesanti, kā tu to noteici ar vienu manu komentāru, un by the way, kā tu vispār vari dzirdēt kaut ko, kas ir uzrakstīts? Un uz tavu jautājumu "Kas ir? "...es ļoti atvainojos, ka izteicu savu viedokli par Tavaiesauka komentāru. Punkts. emotion

0 2 atbildēt