local-stats-pixel fb-conv-api

5 lietas, kas pārsvarā riebjas vīrietim, bet patīk sievietēm.9

10 4

Ir pāris tādas izteiktas lietas, kas vīriešiem ļoti riebjas, bet sievietes bez tā nevar iztikt. Tad nu, lūk, 5 no tām:

1. Ilgas iepirkšanās.
Nekas vīrieti nevar nokaitināt vairāk kā garas iepirkšanās lielveikalos. Stundām ilga staigāšana no veikala uz veikalu un reizēm pat bez pirkumiem? Vīrietim, tas nav un nebūs saprotams. Laika izšķiešana. Bet sievietes to Dievina..

2. Mazi suņi.
Vīrietis uzskata, ka sunim ir jābūt pienācīga izmēra un visi šie mazie klēpju sunīši viņam liekas nepieņemami. Tad jau labāk kaķi iegādāties. Bet, protams, sievietes uzskata to par modes lietu un viņām patīk šie mazie sunīši.

3. Jūtu izpaušana.
Vīrietis dzīvo pēc principa ” Ja vienreiz esmu Tev pateicis, ka mīlu Tevi, tad atkārtoti to nevajag teikt…ja kaut kas mainīsies – pateikšu”
Turpretī sievietēm patīk runāt par jūtām bieži, viņas vēlas par to runāt un runāt.

4. Fotografēšanās.
Kārtīgs vīrietis (nerunājot par pozeriem) neuzskata par vajadzību fotografēties uz katra stūra..taisot selfijus un mīļās bildītes. Sievietes,protams, vēlas arvien jaunas un jaunas bildes, lai arī cik reizēm tās būtu bezjēdzīgas – bet viņām to vienkārši vajag.

5. Homoseksuāls vīrietis (Gejs)
Vīriešiem riebjas šāda tipa vīrieši, jo viņus var parasti saost pa gabalu dēļ pārspīlēti koptā tēla, kas ja vīrieti padara sievišķīgu. Bet to vēl vīrietis varētu pieciest..tas, kas visvairāk kārtīgu vīrieti tracina šādos cilvēka tipos ir – izturēšanās. Pārlieku maigi un samāksloti – nekas vīrieša acīs nevar būt tracinošāks. Sievietēm,turpretī, šādi vīrieši piesaista dēļ viņu superkoptās ārienes, maigās izturēšanās, viņas šādus vīriešus uztver kā labas draudzenes.

10 4 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
Esmu sieviešu dzimums, bet man neatbilst ne 1,2,4 un par 5. Nezinu nav bijusi tadi gadījumi, but sabiedrībā ar homos. emotion tātad esmu vīrietis vai?! emotionD
2 0 atbildēt

Nez mani kā sievieti neviens punkts nesaista, turklāt ir arī vīrieši, kuriem patīk gan tie suņi, gan šopings, gan bildēšanās un jūtu izpausme ir individuāla - man personiski gadījies tieši otrādi - parasti vīrietis nebeidz apliecināt savas jūtas. Par gejiem - nav viedokļa - paši geji par sevi ir sajūsmā, es nevienu nepazīstu - ja iepazīšu varbūt arī būšu sajūsmā....

1 0 atbildēt

Mans secinājums - nepazīsti sievietes, viedoklis balstīts uz filmām, medijiem un tādā garā....

1 0 atbildēt
Nerunã visu vãrdã.
1 0 atbildēt
Tagad domāju - pa kuru laiku es pārmainīju dzimimu?
1 0 atbildēt

Esmu sieviete, bet man nepatik nekas no sii saraksta. Hell yea, I'm different! emotion

1 0 atbildēt

Man nepatīk ilgas iepirkšanās, nepatīk mazi suņi un tie sasodītie selfiji (tikai īpašos gadījumos emotion ), par jūtam arī tagad jau vairs nepatīk runāt (un tas nah nav vajadzīgs) un par gejiem man vnlg... Lkm netipiska sieviete esmu. 

1 0 atbildēt
a skaidrs vēlreiz pārlasiiju raksta nosaukumu... Sapratu...
0 0 atbildēt

Ahh nu lai ta būtu mūsu mīļās spoku mitenes. emotion Bet nu visi čaļi zin, ka Jums ir un vienmēr būs vismaz daļa no šiem punktiem gēnos, un nesakat, ka nepatik iepirkties. Un aizmirsu nosaukumā ielikt laikam vārdu ''pārsvarā''...

Šie punkti ir skatījums no vīriešu puses, tādas nu Jūs mums esat... emotion

0 0 atbildēt