local-stats-pixel fb-conv-api

5 lietas, kas man nepatīk dažos latviešos #212

66 9

Es šeit nerunāju par visiem Latviešiem bet tikai par tādiem kas tādi ir.

66 9 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000
Man nepatik, ka latviesi sudzas par citiem latviesiem.
16 2 atbildēt

1. Katra valoda ko apgūsti ir dārgums. Ja tev ir krievu draugs, kurš īsti nerunā latviski tad tev ir iepēja praktizēt savu krievu valodu un ieņemt augstāku vietu darba tirgū. Ja tu pats esi krievu valodīgais, tad saprotu - ir par ko sūdzēties. 

2. Kā tieši samierinās? Rīkosim referendumus un iesim demosntrācijās? Plika laika izmešana. Tie kuri vēlas iegūt labāku vietu sabiedrībā to arī sasniedz.

3. 4. 5. Vienmēr ir bijis un būs un ne jau nu tikai Latvijā.  emotion 

9 0 atbildēt

Nodzerās jau arī citur un bomži ir pilnīgi visur. Ja latvietis priecīgs, iespējams, ka kaimiņam mašīna saplīsa. Vairāk jau mus piederās ļoti izteikta skaudība un žēlošanās, citur tā nav!

7 0 atbildēt

Pats jau arī tipisks latvietis - ka tik pasūdzēties

8 1 atbildēt

Kā bija tajā teicienā:"Latvieša mīļākais ēdiens ir otrs latvietis". emotion Bet ja tā nopietni, tad raksts no mana skatu punkta izskatās, pēc subjektīva viedokļa par lietām, ko visi tāpat zina, bet vismaz par to nemēdz normālos apstākļos veidot rakstus, jo grozies kā gribi - izskatās pēc čīkstēšanas.Man nav skaidrs, kādai spoku auditorijas daļai šis raksts ir domāts, tāpat kā raksta pirmā daļa.Tomēr ja jau ir pat otra daļa iznākusi, tad nepārprotami skaidrs ir, ka kādam visas šīs lietas traucē normāli dzīvot. 

3 0 atbildēt

6. Feiku pozitīvu komentāru likšana pie FFTV video.

3 0 atbildēt

Katrā valstī ir tādi ...

1 0 atbildēt
Kinderfardena līmenis
1 0 atbildēt

Un, kas tad Tu par latvieti, ja pat rakstīt latviski nemāki? emotion

1 0 atbildēt
Tā saucās elementāra cilvēcība un pieklajība kad runājot grupā ar cilvēku tu centies sarunāties tā lai saprot visi. Šaubos ka tev patiktu ka tevi izslēdz no sarunas.
0 0 atbildēt