local-stats-pixel fb-conv-api

5 leģendāras personas, kuras nekad nav dzīvojušas.32

503 2

Sveiki Spoki, tātad, šodien es jums pastāstīšu par 5 vēsturiski svarīgām personām, kuras, visticamāk, nekad nav eksistējušas.

Lūdzu nevainot mani, ja jūsu viedoklis atšķirās no šeit rakstītā, jo es neesmu informācijas autors, bet tikai cilvēks, kurš iztulkoja šo visu un publicēja jums!

503 2 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000

Par visiem nevaru spriest, bet šo cilvēku prototipi ir reāli, jo ne no kurienes tomēr tas nav radies.

13 0 atbildēt

Nav jau brīnums ,ka nevar pierādīt dažu cilvēku eksistenci pagātnē,bija tak ugunsgrēki ,plūdi slimības un kari ar to pietiek ,lai aizslaucītu daudzas vēstures liecības nebūtībā.Varētu meklēt ierakstus vecajās baznīcu grāmatās,bet arī tur saistībā reliģiju kariem ,daudz liecību ir vnk nodedzinātas.

11 0 atbildēt

Homērs D'OH!  emotion  Uz reiz acu priekšā uzplaiksnīja Homēra ģīmis emotion 

10 1 atbildēt

Pa Šekspīru īsti nevar saprast citi saka ka esot eksistējis, bet citi saka, ka neesot emotion 

9 0 atbildēt

Šekspīrs jau toč ir eksistējis. Ja var pateikt, ka nav, tad tikpat labi var visu pārējo slaveno cilvēku eksistenci apšaubīt. 

7 0 atbildēt

Par Homēru nepiekrītu, vaitad tas ir dīvaini, ka tiek aprakstīta jaunāka sabiedrība? Mūsdienās arī ir sarakstītas daudzas grāmatas par futūriskiem laikiem un, tas nozīumē, ka to grāmatu autori neeksistē?   emotion  

7 0 atbildēt

Man skiet, ka eksistejusi jau ir visi-tikai laika gaitaa gadiem ritot visadas varonibas un nedarbi klat pielikti. emotion 

5 0 atbildēt

Kur ir Jēzus? Kurš ir faking pierādījis, ka viņš eksistē?

4 0 atbildēt

homērs ir dzīvojis simpsonos

4 0 atbildēt

Šekspīrs - ir liecinājumi kad viņš ir kristīts, ir liecinājumi kad viņš ir strādājis cirkā (īsti neatceros vai teatrī vai cirkā). Mācījies arī ir stratfordas ģimnāzijā, kā arī viņa bērni ir reģistrēti. Par Šekspīra eksistenci nav ko šaubīties, bet vai viņš bija autors visiem saviem darbiem - tas gan rausa šaubas. 

4 0 atbildēt

Es tik stingri vis neteiktu ,,personas ,kas nekad nav dzivojushas,, ... vel pat legendaras.Katrai legendai ir kads pamats.Tas ka kads,,peetnieks,, kaut kur druscinj parakajas ,paprashnja ,un tad nak klaja ar sensacionalu  ,,pjetijumu,, ,luk tas un tas nav bijis ,jo es tak neko neatradu... a moshka ne tur raki ? Un vispar vajag piedomat ,ko runa, ta jau var aizrunaties tik talu ,ka ari Ziemassvetku Vecitis nekad nav dzivojis...  emotion 

3 0 atbildēt
Pierādi neizmantojot svēto grāmatu!
3 0 atbildēt
Man šķiet ka Homērs eksistējis , jo nesen māsai bija mājasdarbs izlasīt par viņu grāmatā...
3 0 atbildēt
Kur Jēzus???
3 2 atbildēt

ir darbi, kuri ir parakstīti kā šekspīra darbi. tātad tos ir rakstijis cilvēks. un lai kas arī būtu šis cilvēks, kāds, kad dzimis, kur dzīvojis, ir pilnīgi skaidrs, ka tas ir bijis reāls cilvēks.

0 0 atbildēt

👏

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Jēzusu aizmirsi
0 0 atbildēt

no akmens,nevis ''akmeņa''

0 0 atbildēt