local-stats-pixel fb-conv-api

5 Veidi, kā Izveidot brīnišķīgu dzīvi.2

27 1

1. Nedzīvo pāri saviem līdzekļiem.


Vienmēr būs vēlme pasteigties notikumiem pa priekšu. Mēs visi vēlamies iegūt savā īpašumā to jaunāko tehnoloģiju izstrādājumu, izbaudīt dārgu nakts uzdzīvi pilsētā vai paņemt aizdevumu, lai iegādātos to žilbinošo auto, ko mēs nevaram atļauties. Tajā brīdī tas var šķist brīnišķīgi, bet pārsteidzīgiem tēriņiem ir tieksme sāpīgi atspēlēties vēlāk.
Izbaudi dzīves mazos prieciņus un centies ietaupīt, cik vien iespējams. Dārgas lietas nenodrošina mūžīgu laimi un drošību. Prātīga tērēšana radīs lielāku apmierinājumu un prieku ilgākā laika periodā.

2. Izglīto sevi.


Lai būtu laimīgi, mums nemitīgi ir jāaug. Labākais veids kā augt ir visu mūžu izglītoties. Tas nenozīmē, ka Tev obligāti ir jāiegūst doktora grāds vai katru dienu 2h jālasa. Sevis izglītošana var būt jebkas, kas izved Tevi ārpus komforta zonas. Svarīgākā daļa šajā visā ir spēja paturēt savu prātu atvērtu un meklēt jaunas, svaigas idejas un perspektīvas.
Gudrība vairojas līdz ar laiku. Var šķist, ka tās mazās kripatas gudrības, ko Tu iegūsti, neko nenozīmē, bet gadu no gada Tu kļūsti gudrāks un interesantāks kā persona.

3. Attīsti ilgstošas personiskās attiecības.


Tev šķiet, ka Tev ir viss, ko esi vēlējies? Vai Tu būtu priecīgs, ja Tev nebūtu neviena, ar ko dalīties savā priekā? Personiskās attiecības, ko mēs veidojam ar draugiem un ģimenes locekļiem ir lielisks pamats laimīgai dzīvei. Neaizmirsti par to.
Laika ieguldīšana personisko attiecību attīstībā un izbaudīšanā ir būtisks ilgstošas laimes priekšnosacījums. Bez cilvēkiem, kas Tev ir svarīgi, Tu visticamāk būtu nelaimīgs, neskatoties uz to, cik veiksmīgs Tu varbūt arī būtu.

4. Strādā, lai piepildītu savus sapņus.


Pat ja Tava dzīve nav perfekta, Tu vienmēr vari rīkoties tā, lai virzītos pretim mērķim, kas Tev ir ļoti svarīgs. Ja Tu nekam necenties tiekties pretī, Tu visticamāk esi iestidzis. Labākais veids kā to mainīt ir darīt visu, lai tiektos pretim saviem mērķiem.
Mēs nevaram kontrolēt visu savā dzīvē, bet centieni virzīties pretim saviem mērķiem dod mums kaut ko pozitīvu, uz ko koncentrēties un tas dod pamatu nākotnes panākumiem. Nav svarīgi, kas ir Tava kaislība, sāc rīkoties un darīt kaut ko, lai to īstenotu. Kā saka Lao Tzu, pat 1000 kilometru ceļojums sākas ar vienu soli.

5. Uzturi sevi formā.


Tev ir tikai viens ķermenis. Tiklīdz tas ir sabojāts, nav daudz iespēju ko darīt. Trenējies, lai neierūsētu. Izvairies no kaitīgiem ieradumiem un ēdieniem, kas kaitē Tavam ķermeni. Dažreiz tas var šķist briesmīgi, ja ir sevi jāierobežo, bet, ja vēlākajos dzīves gados varēs izbaudīt labu veselību, tas būs atmaksājies.

27 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

 emotion 

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt