local-stats-pixel fb-conv-api

1963. gada bildes no Rīgas ikdienas15

607 2

Kāds vīrs, vārdā Stens Veimens, uzzinājis par tādu kā Latvijas eksistenci, devās to aplūkot, kā reportieris, no žurnāla "LIFE" un uzfotogrāfēja interesantas bildes, no Latvijas ikdienas, precīzāk Rīgas, 1963. gadā.

« 1  2  3 »
607 2 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Pēc 50 gadiem,varu iedomāties,kādas vēsturiskas bildes varētu parādīties internetā,Kardašī pakaļa un duckfaci emotion intresantas bildes emotion

22 0 atbildēt

Protams ka arzemju zurnalistam, sim lauj redzet tikai labas lietas.

13 0 atbildēt

Motociklists ļerkst pa mobilo.  emotion 

12 1 atbildēt

Es 90 tajos, vēl paspēju pastrādāt VEFā par elektriķi praktikantu. Strādāju tā saucamajā "Barošanas kombinātā" viņš atradās tajā vietā kur tagad ir autostāvvietas nobrauktuve priekšpusē. Tur arī bija PSRS brīnums, automatiskais barošanas automāts (kurš protams nestrādāja). ēst gribētājs pie stenda izvēlējās to ko gribēja, nospieda pogu un ar savu talonu gaidīja kamēr automāts izvedīs pa lentas transportieri ārā pasūtīto. Kompis protams nestrādāja, ēdienu otrpus sienas lika meitenes un lika uz konveijera. Darbs bija feins un pieredze bija interesanta. Aimirsu piebilst, ka es aizvietoju elektriķi kuru bija nospēris zibens, kāmēr šis ar suni bija izgājis pastaigāties litu. Abi divi izcepās.

6 0 atbildēt

Redzētas lietas un vietas.

5 0 atbildēt

labas

2 0 atbildēt

Bildes interesantas, bet nu daži komentāri pie bildēm, tiešām tizli, piedod, bet tā ir, mazliet pat radīja vēlmi tālāk neskatīties.

2 2 atbildēt

Pats Tu tante  emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

60 gadi sieviešu daudz, jo veči bija karā gājuši bojā - un jaunie tikai tiko sāka. 

0 0 atbildēt

Nesaprotu jēgu bilžu aprakstiem!  emotion  Rīgas centrāltirgus paviljons no augšas, sieviete pozē un pārējie visi ķipa es bildē neredzu, ka tur sieviete pozē vai laimīgs pārītis iet???

2 12 atbildēt