local-stats-pixel fb-conv-api

17 gadus vecā meitene ir smagi slima, bet viņa atsakās padoties5

350 1

«Vēzis mani neapturēs!» Andrea Sierra Sālazara ir 17 gadus veca meitene no Teksasas. Viņai uz kakla bija izveidojies ciets bumbulis beisbola bumbiņas izmērā, ar savu problēmu meitene vērsās pie ārsta un drīz vien viņai diagnosticēja «vēzi». Kā viņai paskaidroja ārsts, tad tās ir 2. stadijas Hodžkina limfomi. Viņai bija tikai viena izeja - ķīmijterapija. Šis notikums burtiski izmainīja jaunās meitenes dzīvi.

350 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Simpātiska meitene
20 0 atbildēt

Ir cilvēki, kas salūzt pie maza vēja pūtiena un ir cilvēki, kas nelūzīs pat ja virs galvas vētra griež visu uz riņķi. emotion

17 0 atbildēt

Pēc lietus jāsēž ārā, gaiss pēc lietus ir veselīgs un ārstējošs, un enerģiju devošs. 

Līdzīgu stāsta par gaisu pēc zibensvētras, protams, ka enerģiju devošs, to mēs visi zinām, bet ozona koncentrācija gaisā pēc zibensvētras esot piemērota slimniekiem, kas slimo ar plaušu vēzi. 

Arī dzīve dziļi mežos starp lieliem kokiem sniedzot pienācīgu ozona devu, vietējā leģenda stāsta par sievieti, kura pēc vēža diagnoscēšanas noslēgusies no pasaules, devusies uz mežu dzīvot, lai nomirtu pie dabas, atbildējusi ar nē vaimanāšanai slimnīcas gultā. Atgriezusies dziedināta. 

Jāņem vērā, ka pārmērīgi liela ozona deva veselam cilvēkam var nodarīt tikpat lielu kaitējumu cik labumu. 

Iemesls, redz ko zinātne stāsta. Ja atmosfērā būtu divtik skābeklis, cik tā ir tagad, cilvēks būtu evolucionējis citādāk, divtik lielais skābekļa daudzums cilvēku būtu apveltījis ar divtik spožāku prātu un divtik īsāku mūža garumu. 

Lai vai kā, šad un tad pasēdēt ārā pēc lietus un zibensvētras skādi nenodarīs. 

7 0 atbildēt
es nesaluzu. es pat uzveicu savu vezi
6 0 atbildēt
Un kur tad taa veezha bumba?
3 0 atbildēt