local-stats-pixel fb-conv-api

14 populārākie interneta knifi. Mīts vai patiesība?27

1076 0

Pa interneta plašumiem bieži vien ceļo sadzīvē noderīgi padomi, bet vai tie patiešām darbojas? Piedāvāju ieskatu 14 populārajos, internetā atrodamajos trikos un to testēšanā. Kā tad tur ir? Mīts vai patiesība? Uzzini tagad

1076 0 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000

Pie pirmā varēji pamēģināt augšējo šķīvi pagriezt otrādi,moš sanāktu emotion

10 0 atbildēt

1. ar tomātiem strādā uz 100%, pie tam, eksperimentu veica profesionāla pavāra uzraudzībā.

2. sīpoli nešpricē, ja tie ir auksti un tos griež ar aukstu nazi.

3. ķiploki mizojas tikai tādi, kas ir veci, jo pilnīgi svaigus ķiplokus normāli cilvēki nemizo. Visvieglāk ķiplokus ir nomizot nogriežot saknes galu, pēc tam saspiežot ķiploku ar naža asmeni, un miza pati nolido nost.

4. par banāniem. Banāni izdala gāzi, kura nogatavina visus augļus, līdz ar to, lai to apturētu, palīdz tikai banāna atdzesēšana līdz +1 grādam. Tā tiek uzglabāti banāni transportēšanas laikā konteineros, un pēc tam noliktavās.

5. par olu notīrīšanu. ir vēl efektīvāks variants - ja vāra katliņā, kad olas gatavas, nolej karsto ūdeni, un lejot iekšā auksto, to katliņu tā sakrata, ka visas olas lēkā un saplīst, un čaumalas pašas nolec nost gan dēļ tā, ka olas vēl ir karstas un čaumalas jau aukstas, gan arī tādēļ, ka ūdens tiek aiz čaumalas plēvītes. starp citu, lētās olas (gan no Lietuvas, gan no Igaunijas) tik viegli nemizojas dēļ tā, ka tieši švakās čaumalas dēļ plēvīte tiek termiski bojāta. Bet aukstai zupai vai krabju salātiem ir vienalga, kāda izskatās tā ola pēc mizošanas (arī bildē ir lētā ola). Pie tam, ola vēl vieglāk mizojas, ja pirms mizošanas to parullē pa galdu un čaumalas saplīst miljons gabaliņos, tad čaumalu var dabūt nost velkot aiz plēvītes.

9 0 atbildēt

Interesanti. emotion

8 0 atbildēt

Nerunā niekus! Man otrais bez problēmām strādā! Nevienu reizi nav pievīlusi mani koka karote... Varbūt vaina karotē?emotion

5 0 atbildēt
Ņepi*ģi
5 0 atbildēt

esmu pārsteigta. Internets tomēr nav slikta lieta emotion

4 0 atbildēt
Kāds šeit,gatavojot,izmanto to ķiploku kratīšanas metodi?
4 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt
Go next. +
2 0 atbildēt

14-am varbūt visa maģija slēpjas ūdens glāzē nevis uzmauktai kulei?  emotion 

To es ar visu laiku domāju - kā sieviete aizbrauc uz laukiem, viņas puķes kalst nost. Padomāju, laikam tomēr taisnība tiem orākuliem, ka augi visu zin un saprot - skumst lopiņi pēc saimnieces, tādēļ arī vīst.

Ta nefiga!!! Izrādās viņai tās puķes laista!

2 0 atbildēt
Turklāt zem auksta ūdens! Tiešām darbojas!
2 0 atbildēt

košleni košlājot nenāks asaras,kad sīpolu groezīsi

3 1 atbildēt

emotion  emotion 

Pats pielietoju tikai mizojot olas,jaa arii ripinot pa galdu,kaa te rakstiija un griezzot siipolus saslapinu nazi aukstaa uudeni...

par pienu un karoti piellauju,ka darbojas,ja karstums nav uzgriezts uz pilnu klapi,driizaak tuvaak minimumam.

Par centiibu emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Ļoti labs raksts  emotion  

1 0 atbildēt

Tulit parbaudishu ...visu . emotion 

1 0 atbildēt

not bad emotionemotion

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Par ķiplokiem - neko nav jāgriež nost un daudzums kādu var tā notīrīt ir atkarīgs no trauka un spēka ar kādu krata. Es šādi tīru pa divi ķiploki reizē, divās lielās metāla bļodās...un ļoti reti ir gadījies, ka kāda no daiviņām nenolobās(pat nenogriežot cieto daļu).

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt